| Autor/ica |
Poruka |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Pa zar ne postoje programi koje mogu "podijelit" to cudo na dva dijela pa si sprzis na obicne dvd-je?
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 31 ožu, 2007 1:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tesko morao sam obrisati originalne datoteke jel nisam imao mjesta na hardu pa mi je sada samo install dvd na laptopu i velik je 8 Gb
| sub 31 ožu, 2007 4:52 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa kak su neki torrenti hrpa rarova velicine oko 50 mb... pa onda i ti mozes to rarat i usput podijelit na manje komadice... zar ne?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 31 ožu, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Da ali kazem opet nemam harda za to! Inace III act C&C GDI kampanje se događa u hrvatskoj!!! Tocnije mislim da se radi o Vukovaru ali nisam siguran. Uglavnom cilj misije je razoriti Nod-ov hram u Sarajevu. Ako se ljudi sjecaju starog C&C-a gdje je zadnja misija bila u Sarajevu znate koliko dugo se ta misija igrala.
Ova pak misija zapocinje da uletavate u onesposobljenu vojnu bazu u Hrvatskoj ponavljam u Hrvarskoj i opcenito nemate dovoljno struje da vam rade topovi. Zato morate cijelo vrijeme gasiti i paliti pojedine topove sto je malo komplicirano jer nemrete se koncentirirati na bas sve topove. Zatim morate maknuti struju sa topova i graditi tenkove i ljude i istovremeno cuvati harvester. Tko to moze na normal nivou neka mi se javi!!!
Kad ste obranili bazu morate pak isto nastaviti i sagraditi vojsku da oslobodite konstruction jard koji je zapeo sa druge strane rijeke. Da bi ste to napravili morate proci most na kojem hrle nodovi trupersi. Opcenito su mene upravo skrsili jer nodovci skriptirano dolaze na sve strane i kad sam isao po konstrukcijsku bazu sa desnog boka su mi dosli sa 10 vozila i pobili me. Valjda cu imat srece sljedeci put..
Od ostalih misija (koje nisu u hrvatskoj)  Zgodna je bila misija kad imate 10 minuta da onesposobite nuklearku sa kojom je pogodzena svemirska stanica u onoj predivnoj sveni koju ste vidjeli u traileru. Naime fora je nako dogurati specijalne jedinice do jednog malog brda i sa njima pomocu jet pekova, ponavljam jet pekova preletiti klanac i pucat po njima. Ono sto me zacudilo je vrlo mali otpor nod-a koji sam tamo zatekao makar je bio puno brojniji od mene. Cilj je prvo onesposobiti elektrane i tako zaustaviti timer od nuklearke. Pametno je i zarobiti koju zgradu usput no posto jos nisam vidio leteceg inzinjerca sto mi je ful cudno jer ovi apc-ovi ocito ne lete nisam ga tako lako mogao dofurati do tih elektrana osim ako im ne razorim cjelu bazu, pa sam brzopotezno sve unistio sa 3 covjeka i polovicno zavrsio misiju sto mi je ispalo ful cudno.
Uglavnom isplati se igrati igru. Preporucam ljudima koji vole takav tip strategija. No za ljude koji vole malo brze strategije apeliram na strpljenje jer je igra bazirana na principu izgradi utabori se i napadaj. Ako ostanes bez baze sve propada. Dok u ostalim strategijama igras do zadnjeg covjeka. Jedva cekam kad jos malo ljudi ovo instalira na komp da sa njima zaigram koji put jednu dobru igru, te da naucim nesto o strategiji jer vise ocito nije samo princip sagradi sto vise jedinica i deri nego pametno posloziti jedinice okolo po terenu i koordinirati napade. Vidimo se na mapi!... 
| ned 01 tra, 2007 3:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ljudi upravo sam malo zaigrao NOD i prvi tko vas doceka je SIX pa zatim jedan poznati lik iz Losta o kojem necu nis otkrivati dok ne zaigrate igru...
| ned 01 tra, 2007 3:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Savjet za ljude koji igraju misiju u Hrvatskoj. Uglavnom uspio sam malo pretraziti mapu jest da sam zluzao jako puno resursa no skuzio sam kako se pralezi ova misija i rjesenje je vrlo jednostavno no ako se ne drzite pravila lako vas ubiju. Dakle radi se o sljedecem. Morate izgasiti protuzracne topove i osloniti se na ljude. Zatim lagano reperati i braniti bazu sa ljudima. Kad ste se malo sredili iskljucite barake i ukljucite tvornicu. U njoj izgradite po 4 tenka i 4 bugyja koji ce vam biti potpora za defens... reperajte sve po malo. Zatim istovremeno radite jos i buksajte junite malo gore i malo desno jer od tamo dolaze najjaci atackovi. Ne istrazujte mapu jer je u ljevom gornjem i desnom doljenjem kutu baza. Ono sto morate je unutar baze slozit neku malu vojsku proci most i zaletiti se da oslobodite konstructio yard imajte dovoljno vojske jer nemrete rijesiti ovo... Istovremeno morate malo rotirati unite da se reperaju tako da svjezi ulaze a strgane vracajte kod tvornice.. Isto morate nastavljati i dok izvodite napad za oslobodzivanje baze... poberite obavezno 3 apc-a sa vojnicima i 4 bugija i 3-4 tenkica to je sasvim dovoljno, no preporuca se i vise. Nemojte nikako ici lijevo dolje jel cete nasjest na defense... the rest ist history....
| pon 02 tra, 2007 7:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I only report to Kain!
Good luck, Commander!
| sri 04 tra, 2007 1:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Shadowmaster je napisao/la:  I only report to Kain!  Good luck, Commander!
Tajbirijum san
To je zakon igrica 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 04 tra, 2007 9:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Vec officijalno igram sa frendom i protiv frenda... Hamači radi!!!
Tiberium sun je smece toliko smo dugo to cekali i onda nista... ovo je konacno igra koja se isplati igrati Tiberum sun nije ni imao ovako dobre glumce...
| sri 04 tra, 2007 10:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ovaj C&C me svaki puta sve vise i vise iznenadi, svaki puta neka druga fora za prelazenje misije. Sada vise ne radim samo garosiranje zgrada vec prenosim tenkove malo po malo okolo po mapi. Dakle tenkovi mogu letiti privremeno sto je zgodna opcija. Jedino sto nemozete prenositi mamute i ostale stvari. Nehgo samo light tenkove no priznajem nije mi jos uspjelo prenjeti bazu na drugu stranu plaline to jos nisam probao. Cak ni zapoceti novu sa druge strane planine... Fora je kaj mozete odjednom prenositi svu vojsku preko a ne jednu po jednu jedinicu no svejedno je jako komplicirano. Cak sam i otkrio mali bug u igri u misiji u Italiji nemozete igrati na easy vec samo na normal.
| sub 07 tra, 2007 1:15 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Shadowmaster je napisao/la: Cak sam i otkrio mali bug u igri u misiji u Italiji nemozete igrati na easy vec samo na normal.
Nije to bug to je feature 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 07 tra, 2007 1:20 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Onda sam je sejvao na normal izasao van i onda odabrao easy i radilo je.  Ja podrzavam onu chakyjevu opciju prvo predzes na easy radi zabave pa onda na tezim setingsima. Cak i ova na easy mi je zavrsila tak da nisam stigao dizejblati superwepn na vrijeme i otisla mi je baza...
| sub 07 tra, 2007 1:28 pm |
|
 |
|