| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
je max je legenda... there is no way around it
stvarno ne znam sto bi udruga radila bez njega... ako bi mi bili Arsenal... on bi bio nas Thierry Henry... bez njega bi bili (ispod)prosjecna ekipa koja se sastaje 2 puta tjedno 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 30 ožu, 2007 8:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sigurno se pitate zasto jos nema slika... odgovor... Q je otisao u vas svijet igrati C&C 3 ali bude on to vec napravio... 
| pet 30 ožu, 2007 11:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Oćemo slike!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 30 ožu, 2007 11:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
moram prebrati slike, to je barem sat vremena posla, sutra cu danas sam u C&C-u sory... 
| pet 30 ožu, 2007 11:29 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ma dobro... Take your time.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 30 ožu, 2007 11:36 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
danas dobivam novu rundu slika...q, očekuj još posla 
_________________ njanjanja
|
| sub 31 ožu, 2007 12:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ne taman sam poceo raditi na galeriji... aaaa
| sub 31 ožu, 2007 4:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Stigle slike sa Istrakona 2007:
http://public.carnet.hr/usscroatia-fanz ... 29&catid=2
Carnetov server je danas uzasno spor savjetujem vam da galerije pogledate kad se server malo ubrza jel ovo sto vidim je koma...
I cim se srusio Avalonov server Carnetov je proradio... sad radi ok...
| sub 31 ožu, 2007 10:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ajde, ajde... ima me na dvije, tri slike. Nije da me nema al ono... 
|
| sub 31 ožu, 2007 11:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa kaj onda... bilo te je u Red carpeti i to dva put...
| sub 31 ožu, 2007 11:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Pa dobro, bilo me je ali ja bi da me je više jer mene kamera voli, a volim i ja nju. Nadam se da će se moje predavanje na Sferakonu snimati ili barem slikati.
|
| sub 31 ožu, 2007 11:33 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Grel je napisao/la: Pa dobro, bilo me je ali ja bi da me je više jer mene kamera voli, a volim i ja nju. Nadam se da će se moje predavanje na Sferakonu snimati ili barem slikati.
Doći ću i ja na Sferakon, stat ćemo zajedno pred kameru i pjevati: "Bom, bom, mi smo prikaze..." 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 01 tra, 2007 12:12 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
TerNek je napisao/la: Doći ću i ja na Sferakon, stat ćemo zajedno pred kameru i pjevati: "Bom, bom, mi smo prikaze..." 
Ako vam se i ja pridruzim to ce prije biti: "Mi smo pijane budale..."

_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 01 tra, 2007 12:23 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Danas Carnetov server radi punom parom. Sad treba gledat gleriju:
http://public.carnet.hr/usscroatia-fanz ... 29&catid=2
| pon 02 tra, 2007 11:28 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Pa dobro, bilo me je ali ja bi da me je više jer mene kamera voli, a volim i ja nju. Nadam se da će se moje predavanje na Sferakonu snimati ili barem slikati. Doći ću i ja na Sferakon, stat ćemo zajedno pred kameru i pjevati: "Bom, bom, mi smo prikaze..." 
opa!
ovo je proslo skoro nezamjenceno... konacno cu te vidjeti
ti si moj 5 nepoznati cylonac... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 02 tra, 2007 5:46 pm |
|
 |
|