| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: To ti ne znaš koliko sam ja epizoda pogledao pa ne možeš cijenit. Tako ne znam ni ja koliko si ti točno čega pogledao.
Sve što možeš reći za FC da je napet?! pa sam si rekao da si pogledao sljedece: T'Grel je napisao/la: TOS 21,42 % TAS 0,03 % TNG 86,13 % DS9 59,32 % VOY 41,09 %
ENT 13,66 %
a sto se tice FCa, dobar je film, ali nemoramo ga sad svi hvalisati (ja bi, recimo, to mogao raditi dovoljno za sve  )
bitmo je da ga je Bobo pogledao, a kako ga je dozivio u tome nema tocnog i netocnog odgovora, nema pravog i krivog dozivljaja.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 ožu, 2007 11:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Sve što možeš reći za FC da je napet?!
...naravno da ne!, zar trebam otvotiti temu gdje ću napisati sve svoje dojmove??
| sri 28 ožu, 2007 10:44 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...naravno da ne!, zar trebam otvotiti temu gdje ću napisati sve svoje dojmove??
hehehe... fakat je kao da radimo inkviziciju 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 28 ožu, 2007 12:39 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...naravno da ne!, zar trebam otvotiti temu gdje ću napisati sve svoje dojmove??
A zašto ne bi?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 ožu, 2007 1:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...naravno da ne!, zar trebam otvotiti temu gdje ću napisati sve svoje dojmove?? A zašto ne bi?
...u gužvi sam s vremenom... ...no bit će onda ako inzistiraš!!
| sri 28 ožu, 2007 2:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ti si uvijek u gužvi. Daj malo, relax.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 ožu, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma dobro je dok je covjek u guzvi, znaci da nesto radi
ja bi recimo rađe bio u guzvi nego besposlen
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 ožu, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Ti si uvijek u gužvi. Daj malo, relax.
...nemam vremana... ...moram Star Trek Enterprise gledati...
| sri 28 ožu, 2007 6:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nemam vremana... ...moram Star Trek Enterprise gledati...
He he, ovo se nekome neće svidjeti. 
| sri 28 ožu, 2007 7:22 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nemam vremana... ...moram Star Trek Enterprise gledati...
Bacio si se u vode video editinga pa si ubacio natpis u špicu prve dvije sezone? 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 29 ožu, 2007 10:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...nemam vremana... ...moram Star Trek Enterprise gledati... Bacio si se u vode video editinga pa si ubacio natpis u špicu prve dvije sezone? 
...da, da... imam tim ljudi koji to radi za mene, ja samo kažem kaj da naprave...
| čet 29 ožu, 2007 1:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
FC je skroz u redu makar ja više volim Insurrection. *sakrije se*
ENT je trek!
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pet 01 lip, 2007 8:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
ENT nije Trek. Ali tebi to, Capri, nije ni važno jer ne paziš na kanon. Ne vidim čemu ENTovci inzistiraju na tome da se ENT naziva Trekom, a nije im važan kanon. Nitko mi od njih to nije obrazložio. Bobi se ne da jer nema argumenata, a drugi?
No, zbog daljnjeg osporavanja kupit ću si dvd player da pogledam na miru sve epizode ENT-a. Odgledao sam prvu sezonu no nastavit ću dalje da konačno napišem rad koji će osporit ENT kao Trek.
|
| pet 01 lip, 2007 9:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
A čuj.... ja sam davno bacila kanon kroz prozor. Stargate me pokvario do kosti (pitaj Anta); tako da mi uopće nije bitno jel nešto kanon ili ne ako mi se sviđa, a Ent mi se sviđa pa...
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pet 01 lip, 2007 9:46 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dobro, ti si gaterica pa kužim ali ja sam treker i kao pravi treker pazim na kanon. Ne vidim svrhu inzistiranja na tome da ENT bude Trek ako krši kanon tj. netko ne pazi na kanon.
|
| pet 01 lip, 2007 9:48 pm |
|
 |
|