| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
A i dalje se gleda Galaktica... ...Sainfeld... ... i forenzičari... ...a i u jutro se zalomi da pogledam Toma & Jerry-a... da se razbudim...
| pet 23 ožu, 2007 12:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zaboravih napisati i da pratim Kućanice...
...kako je to opićena serija...
...trgam se od smijeha u svakoj epizodi...
...gleda netko?
| sri 28 ožu, 2007 10:42 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
osim buljenja u monitore .. gledam ST serijal n'ti put i naravno ako ne to onda poucne serije na SCT/MCT/REDLIGHT....kanalima 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 ožu, 2007 12:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sri 28 ožu, 2007 1:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja ih ovaj tjedan dobivam nekoliko... 
ti bi fakat mogao otvoriti videoteku
a sto ce gledanja tice, ja sam se reducirao na BSG, a pogledam i Gray's Anatomy.
osim toga negledam bas nesto redovito, nema se vremena.
odgledam CSI tu i tamo kad bas naletim na njega, ali i to je sada sve rjeđe.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 ožu, 2007 2:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma već sam sve pogledao kaj imam doma... ...pa sad težim za još kad sam SF freek...
...no ipak sam našao nešto na što se trebalo podsjetiti , a to su kronike iz Narnije... serijal...
...i sad sam već došao do zadnje trečine toga...
| sri 28 ožu, 2007 4:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cek, jel' to ono sto je islo na HRTu prije Q te pita kolko vremena?
sjecam se da sam nesto gledao ko klinac, bilo je zakon.
(svaki put bi se ranije vracao iz parka da stignem na pocetak, al' bilo je to dosta davno, prije kojih 12, 13 godina, danas se stvarno malo cega sjecam)
|
| sri 28 ožu, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: cek, jel' to ono sto je islo na HRTu prije Q te pita kolko vremena? sjecam se da sam nesto gledao ko klinac, bilo je zakon. (svaki put bi se ranije vracao iz parka da stignem na pocetak, al' bilo je to dosta davno, prije kojih 12, 13 godina, danas se stvarno malo cega sjecam)
...da, to je to... ...i zakon mi je... ...kroz vikend sam odgledao nekoliko sati... ...jućer sam završio drugi dio...
...i sad još posljednji...
| sri 28 ožu, 2007 4:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
neman love za kvalitetnije snimke..a friend je snimia sto je ima.. i to ti je to...
meni je bas super ST uvijek vidin ono sto prije nisan vidija ...ili mi je promaklo... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 29 ožu, 2007 1:39 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
ja sam preko praznika poceo (i vec skoro zavrsio) gledati Prison break.
i mnogo mi se svidjela ta serija. napeta, zanimljiva, dobri glumci...
ijako ima tu i tamo par naivnih detaljcica u globalu je serija prilicno realna sto mi se sviđa.
tako da cu sad i nju pratiti na TVu (cim zavrsim sa gledanjem prve sezone do kraja, jer nebi mogao podnjeti eventualne spoilere  )
|
| pon 09 tra, 2007 9:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...gad demet!! zaboravio sam na Prison break!!
...ja sam pogledao Reži me nekoliko epizoda...
...za sad je ok...
| uto 10 tra, 2007 11:23 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Seinfeld
i tipično ženski - na jubitou: America's Next Top Model
no, ipak sam žensko. to je jače od mene.
gledam i ove forenzičare, no više ne razlikujem koji su koji. za kosti znam da glumi angel iz buffy
Edit:Mr.bobo
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 tra, 2007 4:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ideja da su "Angela" stavili u tu seriju mi je bilo katastrofa, i trebalo mi je dosta vremena da se naviknem na njega...
...no pred kraj prve sezone mi postaje ok...
...i da se pohvalim... imam seriju doma... 
...kak možeš brkati forenzičare? ...pa toliko su različiti da ih nebreš brkati... ... Mac, Grissom, Horatio -ilitiga- ... New York, Las Vegas, Miami... 
| pon 28 svi, 2007 9:09 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Što pratite trenutno na TV-u?
Pratim ovu novu seriju eureka i dr. house, super mi je još joey, ali pratim samo kada stignem

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 09 srp, 2007 4:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
 Re: Što pratite trenutno na TV-u?
e, da, i ja sam se prihvatio Housea, i sad uzivam super je serija, i ideja, i lik.
i eureku budem gledao. i boston legal cu isto dodati na listu.
|
| pon 09 srp, 2007 6:41 pm |
|
 |
|