| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 12:45 pm Postovi: 47 Lokacija: Zabreg Spol: Ženski Naj Serija: TNG
|
 SFeraKon 2007
SFeraKon
GoH: BRUCE STERLING
Pozivaju se sve udruge i pojedinci na sudjelovanje u programu SFeraKona 2007.
Sa svojim prijedlozima, idejama, predavanjima, igrama, prezentacijama i td. javite se Ireni na mob: 091/5669021 ili mail: ire@sfera.hr
Istoj osobi neka se jave i sve udruge koje se žele prezentirati na štandovima.
Upad na SFeraKon je standardnih 90 kn (+ zbirka).
Također i ove godine imamo popust na upad za udruge: 70 kn (+ zbirka) po osobi, za organizirane grupe od 10 i više članova hrvatskih SF&F udruga.
| uto 27 ožu, 2007 2:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, ove godine stvarno MORAM na sferakon!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 ožu, 2007 11:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
budemo o sferakonu pricali ovaj cetvrtak u klubu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 28 ožu, 2007 1:07 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Definitivno moramo...
| sri 28 ožu, 2007 1:08 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Vidimo se tamo. 
| pet 30 ožu, 2007 8:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: e, ove godine stvarno MORAM na sferakon!
...tak si i ja mislim... ...nisam bio na Istrakonu... pa na ovo moram doći...
| pon 02 tra, 2007 11:48 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 12:45 pm Postovi: 47 Lokacija: Zabreg Spol: Ženski Naj Serija: TNG
|
jeste li pričali?
jeste li se štogod dogovorili?
nitko mi se niš ne javlja 
| pon 02 tra, 2007 12:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Koliko sam ja shvatio samo smo se dogovarali vezano za organizaciju standa i da ce neki clanovi imati predavanja. Takodzer nije definirano da li cemo dobiti projektore za potrebe igara i pojacalo + tehnicar koji bi trebao biti u glavnom hallu gdje bi oraganizirali igre kao na Istrakonu. Oni koji su bili prosli vikend znaju kako smo to organizirali. Ako nam udruga Sfera i organizatori mogu izaci u susret i pomoci nam oko organizacije definitivno bi uz vasu pomoc mogli Sferakon dogurati na sljedeci level.
U protivnom ostajemo bez pojacala i projektora zato jer ove godine to jos nije organizirano, a pouceni proslogodisnjim iskustvom odustajemo od iznajmljivanja vlastitog pojacala i koristenja PC mikrofona koji stvaraju jeku i opcenito ne mogu funkcionirati u hallu sferakona radi jeke... i slabe snage pojačala i zvučnika.
Takodzer bi u holu bilo lijepo da se organizira neko platno za projektor jer mi je glupo da platno posudzujemo od nekih drugih izvora jer onda mi snosimo trosak organizacije a ne organizator koji nas je pozvao da odrzimo program.
Ako uvijeti ostanu nepromjenjeni i mi ostanemo bez "opereme" i ove godine ce Sferakon pasti za koji level jer cemo samo sjediti na standu dosađivati se i imati tu i tamo koje predavanje i otici vrlo rano doma jer ocito nema smisla bit dulje ako programa nebude.
Moje misljenje:
A sto se tice filmova koji ce se pustati to mogu ocito gledati i doma, a na sferakon dolazim samo radi druzenja i programa, ako gledam filmove ocito se nemrem druzit sa ljudima kaj ne?
| pon 02 tra, 2007 1:18 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
eh eh eh
pa najlakše je reći, vi nam organizirajte sve, mi ćemo se pojaviti ..
evo ovako, da se ne prepucavamo po forumu, možeš li ti ili itko tko je odgovoran za program vaše udruge, naći se samnom jedan od ovih dana ili doći u sferu sutra navečer oko 10 (što je još bolje), pa da se ko ljudi dogovorimo ..
inače, sfera ništa ne dobije.
primjerice, "dobijemo" 1 projektor na upotrebu za par tisuća kuna, pa ti vidi
za sve se sami moramo pobrinuti i dati novce
a kesa s novcima je mala
|
| pon 02 tra, 2007 1:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sad bi ti svakaj napisao, ali necu jer mi nije ni mjesto ni vrijeme. Ja i Martinis (Maxxx) koji je vec trebao doci do vas mozemo vas ponovno posjetiti kao i prosle godine. On ima kompletan program i moze vam ga zreferirati. Ja sam zaduzen bio i ostao za tehnicki dio sa ekipom koja tu i tamo uskoci kada treba. Sto se tice projektora kao sto kazem jos i sami neznamo kako cemo no ako vam treba neko jeftino pojacalo mozemo vam preporuciti jednu zgodnu firmu kaj ih iznajmljuje tako da to nije problem. Ne morate pojacalo imati sva tri dana vec je po meni bitno samo u petak i subotu dok ima najvise ljudi. Sto se tice financiranja necu ulaziti u to jer smo mi kao udruga usli u mali minus samo radi problema sa pojacalom koje smo imali. No ako ste vi organizatori i ako zelite poboljsati sferakon to ostaje na vama.
Korist od pojacala ce imati sve udruge ne samo mi. Svaka udruga treba biti na bini i to je po meni najbitnije... ako toga nema opet ce biti ratovi sa pc zvucnicima... tj PC SOUND WARS sa mp3-ovima i ostalim audio pojavama koje stvaraju buku, treba sound centralizirati i voditi ga i u holu ne samo iza zatvorenih vrata...
| pon 02 tra, 2007 1:37 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
gle reci mi svašta ali uživo jer se nemrem razgovarati preko foruma o stvarima koje konkretno ne kužim .. šta će vam pojačalo i slično ..
a novaca glede .. njega nikad dosta, pogotovo kad ga nema, pogotovo kad ono malo što se i dobije ode na druge stvari i pogotovo kad se x na entu osoba šlepa na neke besplatne ulaznice jer se njima ne daje 90 kn na upad .. o dugovima nećemo, jer vjeruj mi, ne biste nas pretekli
dakle ponavljam, dogovorit se možemo, po mogućnosti uživo. ništa se ne isključuje, za sve još ima vremena da se dogovorimo ko ljudi, bez ovakvih izazivačkih i hostilnih ispada po forumima, ko da sam ti mamu pregazila autom a ne pozvala te na konvenciju. sheesh!
|
| pon 02 tra, 2007 1:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bez panike nije nikakvi napad. Kao sto sam rekao u p.m. u ja ne kritiziram organizaciju Sferakona zelim samo da Sferakon ove godine bude bolji nego prosle godine. Ja i Martinis dolazimo do vas pa cemo sve polako prodiskutirati. Ako treba obrisati cemo ove postove...
| pon 02 tra, 2007 2:09 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
ne treba niš brisati, samo velim lakše je oči u oči  dogovarat stvari
i samo bih htjela dodati da sfera sere novce bilo bi svega čega treba i sve bi bilo besplatno, ali nažalost stavrnost je drugačija, pa se tome valja i prilagoditi. morate shvatiti da se sferakon iz godine u godinu organizira sa sve manje love i da su uvjeti u pazinu i uvjeti u zagrebu potpuno drugačiji. kao da i mi ne bismo željeli se što i vi želite, ali stvar je počesto u nedosatku love, a ne entuzijazma, volje i želja ..
|
| pon 02 tra, 2007 2:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
definitivno bi se trebala naci sa marijem... mozgom nasih konvencijskih programa... s nama ostalima ti trenutno nema smisla previse pregovarat...
za sada sto ja znam... clanovi nasi pripremaju 2 ili 3 predavanja (samo 1 je vezano uz Trek)... imat cemo stand... neki novi fan ST film bas i nemamo za preporucit za projekcije... i ostaje jos zabavni program o kojem ces morati sa marijem... nadam se da ce uspjeti svratiti do vas sutra navecer
(i nadam se da ces ga uspjeti uvjeriti u to da imamo puuuno programa  ... tako da nas kao pravi gonic robova sve lijepo natjera na rad  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 02 tra, 2007 5:45 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
okej, ja ću tebe njemu citirati
nego, jel mi može tko poslati na pm marijev broj moba
u silini nepoznatih brojeva s kojih sam sve jučer primila pozive ne znam koji je točno njegov, a naravno nisam zapisala kad sam trebala
|
| uto 03 tra, 2007 11:21 am |
|
 |
|