| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
nermin_st je napisao/la: Da budem iskren četvrtu sezonu ENT-a nisam gledao. U savkom slučaju hvala na objašnjenju.
....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ...odmah odi pogledati!!!!!
...kak to možeš propustiti!!!
| pon 26 ožu, 2007 10:44 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
je... cetvrta sezona enterprisea je cist ok... bas se vratio osjecaj da se radilo o treku i da ce serija mozda na kraju na nekaj i izgledat... i onda kraj
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 26 ožu, 2007 12:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 26 ožu, 2007 1:02 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Mr.bobo je napisao/la: ....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ...odmah odi pogledati!!!!!
Totalno sam bio okupiran poslom. Ne samo da nisam gledao četvrtu sezonu nego nisam gledao pola druge i čitavu treću, samo prvu i pola druge i to jedva. Ali polako odvojit ću dio novca pa ću kupiti ne samo ENT nego i TNG i DS9. VOY-a već imam. 
| pon 26 ožu, 2007 7:09 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: nermin_st je napisao/la: Da budem iskren četvrtu sezonu ENT-a nisam gledao. U savkom slučaju hvala na objašnjenju. ....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ...odmah odi pogledati!!!!!
Pa to je puno manji grijeh nego godinama ne pogledati FC. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 27 ožu, 2007 12:11 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 27 ožu, 2007 12:18 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Zar stvarno godinama nije pogledao FC? Bobo pa šta si radio? 
| uto 27 ožu, 2007 1:23 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nije nikako pogledao FC. Jer, kao, nema vremena i to. Zamisli, kaže da je zaspao gledajući Trek filmove.  Ako ih je uopće stavio u dvd da ih gleda. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 27 ožu, 2007 1:25 am |
|
 |
|
Admiral
|
Pa FC je izašao 1996 godine. Zaspao gledajući ST filmove? To ne ide na dobro. 
| uto 27 ožu, 2007 1:36 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Zaspao je on i na druge serijale, čini se meni.
|
| uto 27 ožu, 2007 1:37 am |
|
 |
|
Admiral
|
Šta misliš na kojem serijalu nije zaspao? 
| uto 27 ožu, 2007 1:40 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Šta pitaš kad znaš. Hehe. I kad je najumorniji on još ima snage gledati taj serijal. 
|
| uto 27 ožu, 2007 2:44 am |
|
 |
|
Admiral
|
I to bi bio ENT! He he. A što se tiče FC napisao je da ga je gledao. 
| uto 27 ožu, 2007 6:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pogledao sam ga... i super je , napet... ...sad možete prestati... ...ja sam se više koncentrirao na serijale... ...filmovi su mi slaba strana ., zato jer ih se sječam samo polovicu... ...a nisam ih nešto posebno doživio... ...trebao bi skupiti kolekciju pa to sve pogledati kak treba...
...a kaj se tiće serijala T'Grel je ukupno pogledao manje epizoda od mene, i sad mu je bad... 
| uto 27 ožu, 2007 12:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
To ti ne znaš koliko sam ja epizoda pogledao pa ne možeš cijenit. Tako ne znam ni ja koliko si ti točno čega pogledao.
Sve što možeš reći za FC da je napet?!
|
| uto 27 ožu, 2007 5:09 pm |
|
 |
|