| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Najzanimljivija rasa u Ent-u
Andorianci
Čuvari
Orionci

Klingonci
Kreetassianci
Sulibani
Telariti
Vulkanci
Xindi

| pet 23 ožu, 2007 1:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
fora anketa...
za orionce si mogao stavit neku zgodnu curu pa bi imali vise glasova
ti cuvari... koja je bila na kraju fora sa njima?
a za kraj... moj glas andorijancima... rodjenim dinamovcima 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 ožu, 2007 1:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: fora anketa... za orionce si mogao stavit neku zgodnu curu pa bi imali vise glasova ti cuvari... koja je bila na kraju fora sa njima? a za kraj... moj glas andorijancima... rodjenim dinamovcima 
...može, dodam i orionke...  ...Čuvari su nagovarali Xindije da unište Zemlju... ...no Archer je otkrio njihov skriveni "plan"...
...A voliš i Boliance?
| pet 23 ožu, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...može, dodam i orionke...  ...Čuvari su nagovarali Xindije da unište Zemlju... ...no Archer je otkrio njihov skriveni "plan"...
...A voliš i Boliance?
a zasto su htjeli unistiti zemlju ti cuvari? ... mislim da bi nam T'Grel trebao napraviti predavanje o xindijima u sklopu svoje povjesne sekcije... ili bobo da to ti napravis?
i bolijanci su dobri... zasto ne 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 ožu, 2007 1:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...može, dodam i orionke...  ...Čuvari su nagovarali Xindije da unište Zemlju... ...no Archer je otkrio njihov skriveni "plan"...
...A voliš i Boliance? a zasto su htjeli unistiti zemlju ti cuvari? ... mislim da bi nam T'Grel trebao napraviti predavanje o xindijima u sklopu svoje povjesne sekcije... ili bobo da to ti napravis?
...zato jer su im Zemljani prijetnja u budučnoisti... (koju su oni vidjeli, pa su pokušali to promijeniti uvjeravajući Xsindije da će njih ljudi uništiti jednog dana, pa da oni prvo unište njih...) ...jer oni žive u drugačijem kontinjumu... ...i preko onih sfera pokušavaju prilagoditi svemir sebi... ...da bi mogli opstati u njemu... ...no te sfere narušavaju "normalni svemir" i stvaraju puno anomalija, energetskih polja i još kojekakvih ludosti... ... a to naravno nije dobro...
| pet 23 ožu, 2007 1:57 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Chaky je napisao/la: fora anketa... za orionce si mogao stavit neku zgodnu curu pa bi imali vise glasova ti cuvari... koja je bila na kraju fora sa njima?
Ma jos jedni supermocni negativci u stilu Dr. Evila. Iz nekog totalnog bezveznog razloga njihova dimenzija se raspada i moraju prckati po nasoj a naravno zemljani su im glavna prepreka...u buducnosti.
I zato preko svojih sidekickova Xindija salju superoruzje da unisti Zemlju koje ustvari ne unisti Zemlju vec samo razori Floridu. Ali to je ustvari testno oruzje jer hej, u cemu je fora da Xindi okupe nekakvu floticu i razguze Zemlju prije nego ljudi uopce skuze sto se desava? Pa treba ih upozoriti eksplodirajucom lame verzijom Death Stara.

_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 23 ožu, 2007 5:01 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Kao i dominj kao i Borg...svaka ST serija ima svoga super negativca ... koji je bas za sve kriv i kad neko .. necu da kazen sta da se ne uvrijedite... postali ste mi uvredljivi..nesto...hmm ..
Tako i ENT ima xidie[ratnike] tj cuare [bogove] , ka sta je DS9 ima jem'hadare [ ratnike] mjenjolike] bogove] ah da oni si imali i gosn Siska ka najmocnije boga [dobro sina bozijega] ... niko mu ni bil ravan..
Picard je cuval zemlju od ruznih i strasnih "evila" Romulnaca , skockanih ka da su iz SSSRa dosli  .... da bi na karaju skuzija da mu oni zapravo i nisu meki problem !??... i skoro pop**ija od jedne jedine Borgovske Kocke ..dobri nasi scenaristi... bar su orginlni....ko spageti westerni .. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 ožu, 2007 9:26 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
najzanimljiviji su oni koji su napravili tripu dijete 
_________________ njanjanja
|
| ned 25 ožu, 2007 8:00 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
buco je napisao/la: Kao i dominj kao i Borg...svaka ST serija ima svoga super negativca ... koji je bas za sve kriv i kad neko .. necu da kazen sta da se ne uvrijedite... postali ste mi uvredljivi..nesto...hmm .. Tako i ENT ima xidie[ratnike] tj cuare [bogove] , ka sta je DS9 ima jem'hadare [ ratnike] mjenjolike] bogove] ah da oni si imali i gosn Siska ka najmocnije boga [dobro sina bozijega] ... niko mu ni bil ravan.. Picard je cuval zemlju od ruznih i strasnih "evila" Romulnaca , skockanih ka da su iz SSSRa dosli  .... da bi na karaju skuzija da mu oni zapravo i nisu meki problem !??... i skoro pop**ija od jedne jedine Borgovske Kocke ..dobri nasi scenaristi... bar su orginlni....ko spageti westerni .. 
ma slazem se ja... picard je bio najgori od svih  ... mi seljaci se trebao drzati zajedno  ... ti prokleti scenaristi... btw. borg je kul  a sefovi foruma su bezveze... znam asembler
btw. ovo je cist ok post... ako mi ga zbrisete onda ste jedan od bezevez sefova foruma 

|
| ned 25 ožu, 2007 9:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lil'Mee je napisao/la: najzanimljiviji su oni koji su napravili tripu dijete 
...oni se pojavljuju samo u jednoj epizodi... ...ja sam stavljao one koji su se barem dva puta pojavljivali... ...no , ovih dana će i nova anketa... gdje su i oni spomenuti... 
| pon 26 ožu, 2007 11:02 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ajde onda da se ipak odlučim od ponuđenog... andorijanci  em kaj su iste boje kao i moja soba, pa još i antene...fora look 
_________________ njanjanja
|
| pon 26 ožu, 2007 11:25 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@chaky zasto mislis da moj post nije ok !? ..nadovezao sam se na @gul Remal ov post o negativcima... i "usput" spomenuo Picarda ....
Za koju masinu ..!?
Nisu svi sefovi foruma bez veze , neki su izgleda s vezom...
Borg je uvijek "cool" , zar nije !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 ožu, 2007 1:54 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa gdje sam napisao da tvoj post nije ok? 

|
| pon 26 ožu, 2007 4:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Meni su xindi najzanimljiviji jer su se tri rase odvojile i ratuju jedna izmedju druge
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 26 ožu, 2007 5:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Shadowh86 je napisao/la: Meni su xindi najzanimljiviji jer su se tri rase odvojile i ratuju jedna izmedju druge
...bilo je tu malo više toga... ...jedan je izumrla...
...pa su bile dvije protiv tri... ...pa tri protiv dvje... ...pa jedna protiv 4...
...gledao si ,ne? ...kužiš o čem pričam... ?
| pon 26 ožu, 2007 5:55 pm |
|
 |
|