| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Tako je @Ant zato morate zaboravit "Uber moral" i sl izmisljotine i "istini pogledat u oci" ... do neke nove ST "moral majstorije" ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 16 ožu, 2007 8:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: Tako je @Ant zato morate zaboravit "Uber moral" i sl izmisljotine i "istini pogledat u oci" ...
zato ja sad gledam BSG 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 16 ožu, 2007 10:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Tamo ne moraliziraju !?...hmmm... zasto mi se cini da tu nesto ne stima !?

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 17 ožu, 2007 12:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: buco je napisao/la: Tako je @Ant zato morate zaboravit "Uber moral" i sl izmisljotine i "istini pogledat u oci" ... zato ja sad gledam BSG 
...no poslije ćeš se opet vratiti treku... ...osim ak ti ja ne ponudim neki novi serijal... 
| uto 20 ožu, 2007 4:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Tko zna mozda se preobratia ..pa sad ...neznam bas ..koliko ima trekerskog u njemu .. vis da se odreka "uber morala" i oda se "nemoralu" BSGa ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 ožu, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
http://www.youtube.com/watch?v=GbL1l1n7 ... ed&search=
...evo kako Picard počinje Enterprise... ...možda je njegova melodija , prisječanje na Enterprise...
| uto 20 ožu, 2007 5:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=GbL1l1n7ttw&mode=related&search=
...evo kako Picard počinje Enterprise... ...možda je njegova melodija , prisječanje na Enterprise...
joj, bobo, sad si me zbediro. šmrc...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 20 ožu, 2007 11:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Krivo su napisali. Trebalo je pisati: ENTERPIRSE MUST BE CANCELLED! Haha!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 20 ožu, 2007 11:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
He he, T`grel pa nemoj tako. Baš je dobro urađeno. Pogotovo mi se sviđa početak. Odlično Bobo.
Captain Jean-Luc Picard: Space, The Final Frontier. These are the voyages of the Starship Enterprise. It's continuing mission... Captain James T. Kirk: ...to explore strange new worlds. To seek out new life and new civilizations... Capt. Jonathan Archer: ...to Boldy Go Where No Man Has Gone Before!
| uto 20 ožu, 2007 11:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
nermin_st je napisao/la: He he, T`grel pa nemoj tako. Baš je dobro urađeno. Pogotovo mi se sviđa početak. Odlično Bobo.
Captain Jean-Luc Picard: Space, The Final Frontier. These are the voyages of the Starship Enterprise. It's continuing mission... Captain James T. Kirk: ...to explore strange new worlds. To seek out new life and new civilizations... Capt. Jonathan Archer: ...to Boldy Go Where No Man Has Gone Before!
To je isto lažni povijesni revinionizam! Mislim, miješati Picarda i Kika s Archerom... to ne ide! To je kao da jedeš kruh s sladoledom!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 21 ožu, 2007 12:28 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Tocno @T'grel stvarno neznam tko se usudija stavit onu dvojicu s najboljin kapetanom , Archerom ... jesi vidija ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 21 ožu, 2007 12:31 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Buco, zar sanjaš? Ko je Archer u usporedbi s dvojicom velikih? Nitko i ništa.
|
| sri 21 ožu, 2007 12:37 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Moran priznat da mi je jos rano za "krpe" tek san pocea ...znaci ne sanjam ... ozbiljan san ka Spok [ili kak se pise] ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 21 ožu, 2007 12:47 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Vidim da ne kužiš elemntizaciju Treka.
|
| sri 21 ožu, 2007 1:11 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
T'Grel je napisao/la: Ko je Archer u usporedbi s dvojicom velikih? Nitko i ništa.
Misliš s ovim legendama.

| sri 21 ožu, 2007 1:24 am |
|
 |
|