| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam bio doma, pa sam se malo igrao s fotićem...
 pupovi jorgovana
šafrani
forsythia
| pon 05 ožu, 2007 11:27 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 eto malo moje igre
moram priznati da od ove jeftinjare od fotica izvlacim goli maximum. Vidi kako sam ga lijepo ulovio, nema ni 6 milimetara u njemu he-he
Sudeci da se volis igrati sa biljem, pogle koliku ogromnu razliku samo malena kolicina svjetlost moze uciniti na svijezem cvijetku brnistre. Lijevo je naravno original sa kojime nisam petljao.

| uto 06 ožu, 2007 8:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, znam da je svjetlost gotovo najbitniji čimbenik za kvalitetnu fotku... ...impresivne fotke...
...koji fotić imaš??
| sri 07 ožu, 2007 11:31 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Zbilja loš...
Imam canon A430...najjeftiniji fotic na tržištu. imaš ga po emezzeti za 800kn...ne mogu dočekati da kupim dobar fotic...uh...no kao što rekoh, ni ova drlja od fotica me ne sprječava da se zabavim i opalim koju solidnu...Jesi maybe bio na flickr-u?!? Imam tamo 200 fotki(to je nazalost limit)...
| sri 07 ožu, 2007 10:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Zbilja loš...
neeData je napisao/la: Imam canon A430...najjeftiniji fotic na tržištu. imaš ga po emezzeti za 800kn...ne mogu dočekati da kupim dobar fotic...uh...no kao što rekoh, ni ova drlja od fotica me ne sprječava da se zabavim i opalim koju solidnu...Jesi maybe bio na flickr-u?!? Imam tamo 200 fotki(to je nazalost limit)...
...ni moj nije baš puno bolji A530 bar mislim... ...no Canon ima najbolje leće, pa se da i s njima napraviti kvalitetna fotka... ...i nisam bio na flickr-uu! ...daš link?
| čet 08 ožu, 2007 2:13 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Naravno!
Tvoj canon je ipak za nijansu-dvije bolji, no slabo se kuzim u tehnikalije. Znam samo da je moj najlošiji canon na svjetskom tržištu, osim ako ne rade one dječje za 1 foktu  !
U tražilicu utipkaš 'flickr' i kada uletiš na stranicu, moraš naštimati tražilicu(koju ćeš vidjeti u gorenjem desnom uglu) da traži 'flickr members', i tada u nju utipkati 'robi filozof'...mos i komentirati bilo čije fotkre te se i logirati i stavljati svoje fotografije, kao i sklapati kontakte sa drugima diljem Federacije  a koji imaju fotke izložene...Pozdrav i do citanja!
| čet 08 ožu, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da ne trkeljimo samo, evo malo i prakse...
Blue M
savršene Erice
...na ovu sliku sam full ponosan jer mi nikad nije ispala tako dobro...
| pet 09 ožu, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 I'm right behind U
Da ti budem iskren, od svih motiva koje svakodnevno lovim i fotkam(oko 80-100 fotki dnevno u prosjeku) mrtva priroda i cvijeće su mi najmanje dragi. Što ne znači da nisu divni. Ja sam veliki ljubitelj prirode. No ti motivi su nekako najviše izraubani i svatko tko je ikad držao fotić ima barem 300 takvih fotki. Moje tematike su ti najviše socijalne, a od prirode volim spoj čovjeka i prirode u raznim kompozicijama ili tu i tamo koji pejzaš ili panoramu...no za tebe nađem i pokoju takvu koja mi je draga. Bitno je imati i oko za detalje, kao i ljepote koje leže pod nosom.
Ova prva je uslikana danas poslije jučerašnje kiše:
Ova druga je šišarka obrađena jednim od mojih dražih efekata, pomalo je invazivan kada je priroda u pitanju ali je zgodan experiment

| pet 09 ožu, 2007 8:43 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kakva je to biljka ROBUS, ROBUS? Jel to uopće postoji? Načuo sam nešto o tome...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 09 ožu, 2007 8:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 NOUP.
Bojim se da ne znam...iako mi donekle zvuči poznato...nisam nazalost veliki poznavatelj bilja iako bi zelio znati imena... k
| sub 10 ožu, 2007 4:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Kakva je to biljka ROBUS, ROBUS? Jel to uopće postoji? Načuo sam nešto o tome...
...ja znam nekoliko tisuća naziva, no robus robus mi je prvi glas...
@Nermin, dobre fotke... ... meni su svijeće i drveće , priroda najčešći motivi, jer su mi super takve potke, i još ako ih ja uslikam...
...evo nekaj za danas...
biljka: Soleriola Solerioli
...male maćuhice...
| pon 12 ožu, 2007 4:00 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Evo malo prirode i društva...na ove sam ponosan
ovo je bio lov na brdu, nije bilo lako
Ovo je moja draga...
| pon 12 ožu, 2007 9:16 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Sorry
Tehnička greška sa zadnjom slikom...znam u čemu je problem. Čim ga prepravim šiknem ju u normalnim tonovima!
| pon 12 ožu, 2007 9:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Sorry
neeData je napisao/la: Tehnička greška sa zadnjom slikom...znam u čemu je problem. Čim ga prepravim šiknem ju u normalnim tonovima!
Stari moj , pa kak si uspjel tak čistu sliku dobiti??
 [
| uto 13 ožu, 2007 11:40 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 zazaš ili?p
Ne znam šališ se sa ovih posljednjim komentarom hehe? Uspio sam rekuperirati onu posljednju fotku, nije uspjelo as well as I hoped ali mozes vidjeti bar 70% njenog cara. Draga mi je ta fotka. Tonovi su i ovdje dosta siroviji nego na originalu koji imam na kompu, ne znam zasto mi nece uploadat u normalnim tonovima.

| uto 13 ožu, 2007 9:25 pm |
|
 |
|