| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Chaky je napisao/la: .. hocu si kupiti maketu Galaxyja (ako netko zna kako da je kupim u Hrvatskoj... neka mi se javi!) ...
Turbo limac. 
| čet 22 vel, 2007 5:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kaj fakat?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 22 vel, 2007 6:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Pa zar nema Mario maketu galaxija? Kaj mislis di ju je on kupio? Inace bila je prije jedna radnja gdje su se prodavale samo makete pa je lik zatvorio negdje prije pola godine. Ducan je bio odma pokraj Ponti biljar kluba.
| čet 22 vel, 2007 6:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
uhh... kad je on kupio tu maketu?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 22 vel, 2007 6:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
kupio sam je u onom ducanu za stripove koji je u onom prolazu do cvjetnog trga, a ne u turbo limacu!
...i to prije 7 godina otprilike... jos jedna i onda bu mi soser sekšn zavrsio na nekoj livadi a drugi bu se razletio 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 22 vel, 2007 8:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Uf da zaboravim uvijek na taj ducan... preko tog lika mozes i naruciti stvari...
| pet 23 vel, 2007 12:35 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ja sam nedavno kupio nekoliko maketa tamo.
http://www.morecomics.hr/us.php
| pet 23 vel, 2007 11:23 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
vidio sam te makete tamo... meni su one malene... ali da ima galaxy class takav uzeo bi ga da mi je "lakse prebrodit tesko vrijeme" do nabavke vece makete 

|
| pet 23 vel, 2007 4:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@chaky iman ideju , mijesto da gubis "ne vrijeme" po internetu lijepo pocnes radit maketu "galaksy class" .. i svi sretni a ti najvise i kad napravis dodjes na board i mi ti cestitamo na trudu i uspijehu !!
I onda napravimo jedan dobar topic o Borgovskoj kocki i galaksy klasi starshipova !!
Pozdrav
P.S. moras priznat ideja nije za odbacit ....!

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 vel, 2007 8:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
hmmm... a moga bi... idem ja onda sa foruma... cujemo se ljudi dok ne napravim svoju maketu

|
| pet 23 vel, 2007 8:22 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Poslije bi nam moga dat instrukcije "know how" da i mi napravimo nesto tako !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 vel, 2007 8:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
pocni sa borg kockom za pocetak... javi nam kakvo je bilo iskustvo izvan stolice za komp 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 24 vel, 2007 12:09 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Maketa Enterprisea
Zahvaljujući kolegici Chrisette, evo zanimljivog linka sa uputama za izradu makete Enterprisea. Uživajte!
http://www.wikihow.com/Make-a-Starship-Enterprise-Out-of-a-Floppy-Disk
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 24 vel, 2007 12:36 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Dobra ideja @maX maoga bi pocet ak nadjem onu "rubikovu" kocku !?! Zaprao kad bolje razmislim nista joj netreba ni dodavat !!
Kak' sam pametan , nisan se maka od kompa a vec zam "napravia" Borg Cube !!
Jedan problemcic manje ... jos Galaksy al to ce nas kolega ...
Ono s Entepriceom bi moglo bit zanimlivo , tanjuric za kavu dve zbice i jedna ledica i to je to i naravno napisat NX-01 !! Ma genijalac... [al ne onaj kojot iz ptice trkacice , iako je simpa lik iz starih crtanih ]
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 24 vel, 2007 1:23 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
@buco - nemoj na takvu maketicu zaboravit napisat "ACME". 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 24 vel, 2007 12:42 pm |
|
 |
|