| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Skromno bogatstvo!
Kad ste se već svi zaredali pa onda će i tata;
sudeći da radim diplomski iz ST-a kada za 2 mjeseca nabavim Enterprise imat ću svih 5 serijala; TOS, TNG, Voyager, DS9 i Archerove eskapade u vrlo nezgodne pizdarije. Uz TNG imam i bonus dodatke koji su mi vrlo dragi.
Mislim da ću nabaviti još tih materijala sa snimanja, a nikako da mi se skinu bloopersi iz TOS-a...ali uskoro dobijam broadband pa cu bit na konju, a i vi skupa samnom.
p.s.- ne znam pisati kratke poruke(nikada nisam)
| uto 30 sij, 2007 9:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ja nemam filmove i TOS ostalo iman na DVD ! probao sam nac TOS no bezuspijesno !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 10 vel, 2007 12:35 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Da, TOS je najteže naći.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 10 vel, 2007 12:48 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
HTV je prikazivao TOS !?! hmmm pal mi je fix ideja na pamet ..! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 10 vel, 2007 1:23 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: HTV je prikazivao TOS !?!
je. prije dosta vremena, ali je.
a sto se tice TOSa ja si sve nekako mislim kako bi bilo bolje malo pricekati pa onda ubrati remasterirani TOS (da nebude veci uzitak i manja razlika u odnosu na jedan Ent)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 10 vel, 2007 1:45 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Dobra ideja ! da ne falim TOS zbog pixela !!
To bi moglo uljepsat dojam i glumce ucinit gledljivijima !! Ali ako moram puno cekat na "novog Spoka" he.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 12 vel, 2007 2:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: buco je napisao/la: HTV je prikazivao TOS !?! je. prije dosta vremena, ali je. a sto se tice TOSa ja si sve nekako mislim kako bi bilo bolje malo pricekati pa onda ubrati remasterirani TOS (da nebude veci uzitak i manja razlika u odnosu na jedan Ent)
...e viš viš, onda se ni ja neću žuriti... ...nek, prednost dobivaju Stargate i Farscape... 
| pon 12 vel, 2007 2:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Svaka čast remastered verziji TOS-a, nabavit ću je i pogledat kad bude kompletirana, ali original je original.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 15 vel, 2007 2:18 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Neću si nabavit remastirani TOS. Gledam orginal!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 15 vel, 2007 2:20 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@T'grel di si nasa orginal !? ako nije TOP secr.. !!

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 15 vel, 2007 2:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Je, TOP SECRET je.
Od jednog udrugara. Od njega sam nabavio i sve ostale Trek serijale kao i filmove. Zato dođi u udrugu.
|
| čet 15 vel, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
he.. "dovesla" bi ja do te udruge al iman sta veslat !!
Znaci nis od toga , mislim udruge i TOSa !?
Ima li mod pogledaj pa vrati postom !?
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 15 vel, 2007 8:28 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Ima li mod pogledaj pa vrati postom !?
nema
pa kaj nema nikog dole tko dila serijama... pa ovdje u malom zagrebu na svakom drugom stupu netko nudi hrpu serija za kupit
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 16 vel, 2007 5:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@chaky Mozda je tako u Zg ali tu na selu osim "kokica" nista se ne przi a kamoli nudi ... !
Ove DVDe sto imam sam dobia od frienda , ljubitelja STa , covijek mi je stvarno ucinija ogromnu uslugu i ja sam mu zahvalan , ali nema TOSa i po njegovom ti ga dodje da se ta serija nema sto ni gledat [katastrofa] !
Tako da neman TOS a koga god sam pitao , sto su mi preporucili da pitam, oko "nabave" cak mi nisu ni odgovorili na upit a kamoli sto drugo , ja ih razumijem valjda misle da sam MUPov spija !!
Neznam kako drugacije to objasnit .
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 16 vel, 2007 8:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...odnedavno i pola TOS-a je u koleekciji... ...a skoro će i cijeli biti... 
| uto 10 tra, 2007 12:51 pm |
|
 |
|