|
Sada je: ned 06 ruj, 2026 5:13 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nogomet
Evo i skupina i datuma, bit će utakmica cijelu jesen, i sad kad je Dinamo u Euroligi čak se i imamo za nadati kojoj pobjedi  Dinamo je u skupini s Ludogorec (Bugarska), Chornomorets Odesa (Ukrajina), Eindhoven (Nizozemska) Rijeka je u skupini s Real Betis Balompié (Španjolska), Olympique Lyonnais (Francuska) i Vitória (Portugal). 19.9. Dinamo - Chornomorets Odesa Vitória - Rijeka 3.10. Rijeka - Real Betis Balompié Ludogorets - Dinamo 24.10. Dinamo - Eindhoven Olympique Lyonnais - Rijeka 7.11. Eindhoven - Dinamo Rijeka - Olympique Lyonnais 28.11. Chornomorets Odesa - Dinamo Rijeka - Vitória 12.12. Dinamo - Ludogorets Real Betis Balompié - Rijeka
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 31 kol, 2013 12:47 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Rijeka ima atraktivnu skupinu. Lyon je za svoje pojmove dosta loš u ovom trenutku, ali za Rijeku je to ipak TV u boji. Kakav je Betis, nemam pojma, no vjerujem da je dosta jači od Stuttgarta. S Vitoriom Guimaraes bi se možda dalo igrat, vidjet ćemo. Ukupna tržišna vrijednost njihovih igrača je otprilike na nivou Rijekinih, ali to ne znači mnogo, ako uzmemo da je Stuttgart ravno peterostruko skuplji. Dinamo ima realne izglede za europsko proljeće, no Ludogorec i Černomorec stvarno nisu ono što bismo mogli nazvati atraktivnim suparnicima i mamcem za publiku. PSV, s druge strane, se čini dosta jak. Sad čekamo da UEFA odluči o sudbini stadiona Kantrida. Travnjak je 2m uži od minimalnog dopuštenog za fazu po skupinama, i Rijeka je zatražila privremenu dozvolu. Ako ne bude sluha, izvjesno je da će "Dinamo III" svoje domaće tekme igrat - na Maksimiru. 
|
| sub 31 kol, 2013 1:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Termini utakmica su Četvrtkom jedna od 18h druga utakmica 21h što znaci bit ce Euro jesen na Opatiskom 
|
| sub 31 kol, 2013 5:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Prvo kolo... izgubili i Dinamo i Rijeka... Rijeka gadnije od Dinama, ali dođe na isto 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 19 ruj, 2013 11:01 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
A štaš, ekipa Rijeke je izmorena, desetkovana, i jako dugo su bili neporaženi. Ovakav jedan potop je bio samo pitanje vremena.
Najtužnije od svega je što Vitoria nije stvorila ni jedan od 4 zabijena gola. Sve su dobili na poklon. Riječki obrambeni red danas uopće nije došao na utakmicu.
A Dinamo... Ne znam, nisam gledao. Čuo sam da su prvo poluvrijeme dominirali, ali u drugom kao da to nije bila ista momčad.
|
| čet 19 ruj, 2013 11:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne znam ni ja, jer opet nije bilo prijenosa, a onaj program je bubnuo ogroman kvadar nasred slike pa nisam vidio pola ekrana na ionako jadnoj kvaliteti slike... pa sam imao u pozadini i ponekad pogledao rezultat...
|
| čet 19 ruj, 2013 11:17 pm |
|
 |
|
bubica
|
|
| sri 25 ruj, 2013 12:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Nova Kantrida sa 12.000 sjedecih mjesta  sasvim dovoljno za HNL,ovako baš lijepo izgleda moram priznat.
|
| sri 25 ruj, 2013 2:22 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Slažem se  ..dovoljno veliko a estetski lipo ..k tome i kraj mora 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 25 ruj, 2013 8:13 pm |
|
 |
|
bubica
|
Dok Rijeka otkida bodove uglednom klubu iz najjače lige svijeta, Dinamo se blamira kod istočnoeuropske siročadi.  A nakon ždrijeba je Maminjo ustvrdio kako bi sve osim euro proljeća bilo ravno katastrofi...
|
| čet 03 lis, 2013 10:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja da sam kao navijač Dinama veći mazohist od tebe i Mirne. Bili u udruzi, gledamo tekmu. Predložim "ako Dinamo ne izjednači do poluvremena, što se mene tiče idemo radije gledati TOS:Space Seed" Na kraju smo s epkom počeli i prije 
|
| čet 03 lis, 2013 11:27 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Prije će rijeka dalje a u težoj je grupi nego ovakav smišni dinamo ..no bolje im je i ovo od onih blamaža u ligi prvaka kroz zadnje dvi godine , sve katastrofa do katastrofe 
|
| pet 04 lis, 2013 12:51 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Captain, neki bi mogli komentirati da izgubiti doma od Črnomorca, i izgubiti bilo gdje od Ludogorca (a pogotovo s takvom razlikom) - JESTE definicija katastrofe. Možda će me veći znalci ispravljati da nisam u pravu, ali ja se sjećam Dinama s kraja devedesetih (i dalje još koju godinu) koji bi razbili i Ludogorca i Črnomorca, i tek bi Eindhoven smatrali dostojnim protivnikom. Tada je izvući protivnika izvan onih par najjačih liga u večini slučajeva značilo prolazak, pobjeđivalo se Ajax, remiziralo s Manchester United, a Newcastle je prošao samo radi suca... Eh, i tako ja polako krećem s "u mooje dooba..." pričama 
|
| pet 04 lis, 2013 2:07 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Nije poanta u porazu nego u tome da gubiš a nedaješ sve od sebe ..izgubit 3-2 ili 2-1 a da je napeto ..nije isto poput ovakvih poraza kad gubiš doma a u gostima nedaš ništa od sebe i tako zadnjih nekoliko godina Rijeka isto gubi ..izgubili su 4 - 0 prvu utakmicu ali rijeka daje sve od sebe pa tu i tamo naprave neočekivano dobar rezultat a dinamo u najlakšoj grupi do sad nije u stanju nekom otkinit barem bod
|
| pet 04 lis, 2013 7:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Noćas. Počinje utakmica. - "Opa, sudit će japanski suci, možda će suditi pošteno. Japanska čast i takoto..." - "Ja bih puno više volio kad bi sudili neki kvalitetniji suci, ovako često završi loše. Domaćini moraju pobijediti i takoto..." - "Da se ja želim osigurati za pobjedu, baš bih napravio tako, poslao suce koji su potrošni" ... Nisam očekivao da će hr repka pobijediti, no uvijek mi je najgore vidjeti da te suci pokradu.
|
| pet 13 lip, 2014 12:48 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|