|
Sada je: pet 01 svi, 2026 12:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Tom_Paris je napisao/la: Dobro je da se neko sjetio  Ja sam bas pisao jednu pricu prije nekih mjesec dana ali sam ostao bez inspiracije pa je nisam dovrsio. Mislim da cu se uskoro vratiti pisanju, da bar to sto sam zapoceo nekako ''skrpim''. U pitanju je vise razvoj likova nego neka narocita akcija pa kontam da ce post (ili postovi) biti malo dosadan, ali sta da radim  Tak će uglavnom bit i kod mene. I ne brini, ja sam također malo zapeo no eto valjda ću ovaj tjedan završit priču i postat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 14 srp, 2013 8:10 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Eto sklepah ja nekako taj post, pun sapunice, romanse, iznevjerenih prijateljstava i sukoba u posadi  Big reveal slijedi u nastavku koji stize uskoro pa kad rijesim ovu pod-radnju vracam se na Klingonsko carstvo i drugu Miral.
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| sri 17 srp, 2013 7:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: Eto sklepah ja nekako taj post, pun sapunice, romanse, iznevjerenih prijateljstava i sukoba u posadi  Big reveal slijedi u nastavku koji stize uskoro pa kad rijesim ovu pod-radnju vracam se na Klingonsko carstvo i drugu Miral. Hehe...pa super je taj mali zaplet koji si napravio Ja nikak da se natjeram napisat svoju priču do kraja, al trebao bi uskoro. I suiko isto tako svoju piše, al mislim da je isto zapeo.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 17 srp, 2013 8:01 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Sovereign X je napisao/la: Hehe...pa super je taj mali zaplet koji si napravio Ja nikak da se natjeram napisat svoju priču do kraja, al trebao bi uskoro. I suiko isto tako svoju piše, al mislim da je isto zapeo. Hvala  Ma to sam nekako krpio, povezivao, sklapao, izbacivao i dobio neki hibridni proizvod. Ali bitno se vratiti u ritam  Tako cete i vi, samo treba krenuti, kasnije je lakse 
|
| sri 17 srp, 2013 11:05 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Hehe...pa super je taj mali zaplet koji si napravio Ja nikak da se natjeram napisat svoju priču do kraja, al trebao bi uskoro. I suiko isto tako svoju piše, al mislim da je isto zapeo. Hvala  Ma to sam nekako krpio, povezivao, sklapao, izbacivao i dobio neki hibridni proizvod. Ali bitno se vratiti u ritam  Tako cete i vi, samo treba krenuti, kasnije je lakse Etoga, sredio sam novu priču napokon Kratka je, al nadam se dobra

|
| pon 12 kol, 2013 1:56 am |
|
 |
|
Captain
|
Odlicno si to uradio, bas me sad kopka kakva je to anomalija u pitanju i da li iza nje stoji Dominij...ili neko drugi. Btw, mislio sam da ce ta Jeny izvaditi neki noz i preklati Siriusa  Oh i da, mislim da je Janeway isuvise mlada da bi imala sjedu kosu  osim ako im se nesto desilo tokom tog alternativnog Voyagerovog boravka u Delta kvadrantu pa je osjedila preko noci 
|
| pon 12 kol, 2013 10:16 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Odlicno si to uradio, bas me sad kopka kakva je to anomalija u pitanju i da li iza nje stoji Dominij...ili neko drugi. Actually ta anomalija je zapravo samo paravan za nešto drugo Al si pogodio da ima veze s Dominijem Tom_Paris je napisao/la: Btw, mislio sam da ce ta Jeny izvaditi neki noz i preklati Siriusa yeah, vjerujem da ti se tako činilo, no bez brige, imam ja za Jenny druge planove Tom_Paris je napisao/la: Oh i da, mislim da je Janeway isuvise mlada da bi imala sjedu kosu  osim ako im se nesto desilo tokom tog alternativnog Voyagerovog boravka u Delta kvadrantu pa je osjedila preko noci Oh gle fakat. Pobrkao sam ju s onom Janeway iz budućnosti. Ništ, budem to ispravio.
Btw vrlo skoro bi trebao nastavit priču u kojoj ću razotkrit neke stvari poput odnosa viših članova posade USS Thunderbladea kao i Natalijin novi brod

|
| pon 12 kol, 2013 10:34 pm |
|
 |
|
Captain
|
Sumnjiva mi je ta Jenny jos od pocetka Pa boravak posade na DS9 i ovo zatisje pred buru (pretpostavljam da se neka bura sprema, zar ne  ) je idealna prilika za razradu likova i njihovih odnosa na brodu i zasto je ne iskoristiti. Ova moja posljednja prica kao i ona koju imam u planu potpuno ce promjeniti odnose u posadi USS Tesle ali i neke od likova.
|
| uto 13 kol, 2013 12:15 am |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Sumnjiva mi je ta Jenny jos od pocetka Pa boravak posade na DS9 i ovo zatisje pred buru (pretpostavljam da se neka bura sprema, zar ne  ) je idealna prilika za razradu likova i njihovih odnosa na brodu i zasto je ne iskoristiti. Ova moja posljednja prica kao i ona koju imam u planu potpuno ce promjeniti odnose u posadi USS Tesle ali i neke od likova. Nisam mislio napravit ništ spektakularno u vezi Jenny, al možda čak to i nije tolko loša ideja da napravim da bude netko od inside ekipe republikanaca naprimjer sa prilično opakim ciljem
A što se tiče ovog u vezi zatišja pred buru, e tu si potpuno u pravu. Uskoro slijedi žešći pokolj Naravno, ništa što nebi mogli riješit, ali prilično brutalno zato Prije toga kao što si rekao se zabavljamo karakterizacijama likova.

|
| uto 13 kol, 2013 1:04 am |
|
 |
|
Captain
|
E to u vezi sa Jenny ti je dobra ideja, mozda je nekako dovedemo u vezu i sa mojim republikancem/kom  Ipak ih trenutno nema bas mnogo.
|
| uto 13 kol, 2013 1:09 am |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: E to u vezi sa Jenny ti je dobra ideja, mozda je nekako dovedemo u vezu i sa mojim republikancem/kom  Ipak ih trenutno nema bas mnogo. Pa da, zato mislim da ću ju i provest. To bi ujedno bilo dobro i za Siriusa pošto bi na kraju ispalo da je napravio dobru stvar što je otpilio republikanku
Oh i btw, to u vezi Jenny ćemo morat nas dvojica razradit da ispadne uvjerljivo.

|
| uto 13 kol, 2013 1:37 am |
|
 |
|
Captain
|
Povrtak u velikom stilu Suiko!  Bas me je interesovalo sta se desilo sa tvojim kapetanom, dobro si to odradio. A tek Jem Hadari koji su se pobunili protiv Osnivaca, pa makar i samo nekolicina njih - odlicna tema kojom bi se mogli s vremena na vrijeme pozabaviti u ovom RPG-u. Sov, ma smislicemo mi nesto dobro i uvjerljivo za te Republikance, i ne sumnjam 
|
| sri 14 kol, 2013 3:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Yep, bilo je vrijeme da se vratim/o. Glavno da je sezona ponovo uspješno otvorena. I jednostavno sam morao zaključiti slučaj s mojim kapetanom, s obzirom da sam ga poslao na Dominijski brod. Čak je prvotno bila ideja da on umre, ali eto kako mi se priča razvijala na kraju je ispalo ovako. Ujedno mi je ova priča poslužila da popunim vrijeme prije samog sastanka svih kapetana na DS9-u. A onda za vrijeme tog sastanka pripremam do sad možda najveće iznenađenje povezano s Leytonom. 
| sri 14 kol, 2013 5:18 pm |
|
 |
|
Captain
|
Uvijek je dobro sacuvati lika, nikad ne znas za sta mozes da ga upotrijebis  E da, zabopravio sam na taj zaplet sa Leytonom, jedva cekam da vidim o kakvom se iznenadjenju radi. Nemoj samo da iznenadjenje bude da nema iznenadjenja  A sta je sa tim napadom na Bajor, je li to dio neke sire radnje? Ja evo zavrsavam pricu u kojoj cu konacno zatvoriti taj subplot sa Republikancem na mom brodu. Pripremao sam i par sukoba izmedju nekih clanova posade kao i iznenadni smrtni slucaj ali cu to ipak ostaviti za neku sljedecu pricu.
|
| sri 14 kol, 2013 8:10 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A je, valjda si u vezi toga u pravu. Uvijek je dobro ostavit otvorene opcije. O vjeruj mi, veoma veliko iznenađenje... iako je do sad već bilo nagovještaja. Ukratko njegov potez će imati velike posljedice na globalnu politiku. A šta se tiče napada na Bajor, iskreno to je bio samo test lojalnosti koji je Dominij dao Mar'Reli. To plus dio dogovora koji je Dominij sklopio s Leytonom, da ne idem sad u detalje. A ovo što se tiče Republikanaca, ajmo reći da će Leytonov potez djelomice ići i njima u korist. Smrtni slučaj? Ne valjda jedan od glavnih likova? 
| sri 14 kol, 2013 10:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|