|
Sada je: pet 01 svi, 2026 12:16 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Odlično si to napisao Tom_Paris I meni se isto kao i Suiku čini da se radi o kloniranju pošto bi tako Dominij uspješno izbjegao razotkrivanje pomoću testova krvi. Sad otmice naših likova imaju još više smisla nego prije
Moj post bi trebao doć uskoro, čim sredim neke stvari u STO-u
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 01 tra, 2013 1:00 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Hvala da, radi se o kloniranju Cudi me da se Dominiij nije cesce koristio tim metodama. U svakom slucaju, daje nam malo novog materijala  Pusti STO, daj nam pricu 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| uto 02 tra, 2013 12:09 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: Hvala da, radi se o kloniranju Cudi me da se Dominiij nije cesce koristio tim metodama. U svakom slucaju, daje nam malo novog materijala  Pusti STO, daj nam pricu Sutra stiže nova priča najvjerojatnije
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 04 tra, 2013 7:25 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Odlicno, jedva cekam Ja imam vec spremnu pricu (iznenadni nalet inspiracije) ali cu sacekati da ti zavrsis, cisto da se ne nadovezujem na svoj post.
|
| čet 04 tra, 2013 7:46 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Odlicno, jedva cekam Ja imam vec spremnu pricu (iznenadni nalet inspiracije) ali cu sacekati da ti zavrsis, cisto da se ne nadovezujem na svoj post. Super. Kolko sam imao prilike čut i Suiko sprema svoju priču tak da još nisam sto posto siguran dal će njegova bit prije moje ili obrnuto. Uglavnom budemo se dogovorili

|
| pet 05 tra, 2013 12:31 am |
|
 |
|
Captain
|
Wow, Suiko prica je fenomenalna. Po mom misljenju mozda i najbolja tvoja prica do sad  Dirljiv susret Talle i Endileva, fantastican opis DS9 i atmosfere na njoj, Zingalesov razgovor sa zenom i djetetom, ove informacije o situaciji na Zemlji, iznenadni napad...oh da i izdajnik na Jowstonu i kapetanove prave namjere. 10/10. Jedva cekam da saznam nesto vise o tom napadu, kao i identitet izdajnika.
|
| pon 08 tra, 2013 1:34 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Odlična priča Tom Paris. Puno toga me je iznenadilo. Od ponašanja Miralinog klona koja je prvo htjela postat carica unatoč tome što bi bila Dominijska marioneta samo da bi kasnije odustala, pa do s samog Gowrona kojeg si prikazao kao nekog sebičnog negativca. Stvarno si dosta zakomplicirao tu klingonsku politiku. I Gowron bi uništio DS9 i samim time zaratio s Federacijom samo kako bi doveo Miral??? Baš me zanima koji su njegovi stvarni motivi. Tu mi je sve nešto sumnjivo. Da nije sam Gowron mjenjolik možda? Što se tiče moje priče, dao sam si malo više truda kod ove zadnje. S obzirom da je radnja bila na DS9-u bilo mi je idealno da idem malo u karakterizaciju i upoznavanje likova, da postanu više zapamtivljiviji. A šta se tiče napada na Zemlju, e tu ćeš vidjet malo veće iznenađenje, jer stvari neće biti baš onakve kakve se čine. 
| pon 08 tra, 2013 3:41 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Da odlične su vam priče
Samo me zanima zašto ISS, a ne IKS Empress? ISS je inače oznaka mirror universe brodova tak da mi to nekako ne paše ovdje.
I također mi je čudno zašto se Gowron tolko želi dočepat Miral? Nadam se da imaš dobro objašnjenje za to.
Btw što se tiče moje priče radim na njoj. Možda će bit gotova danas, a ako ne, onda definitivno sutra/preksutra. Jbg, malo se oduljilo

|
| pon 08 tra, 2013 5:06 pm |
|
 |
|
Captain
|
IKS sam svojevoljno promjenio u ISS, nova vlast i nove oznake, cisto da im se brodovi razlikuju. Kao npr. oznaka RSS umjesto USS kod republikanskih brodova. Sto se tice Miral, ona je komplikovan lik koja nije nacisto sama sa sobom u vezi toga sta zaista zeli i gdje zaista pripada, ali otkrice da je klon znacajno ce uticati na njen karakter. Ali spremam ja tu jos jedno iznenadjenje E a Gowron, pa on je negativac s obzirom da znamo samo Miralinu verziju price (indirektno je kriv za smrt njenih roditelja). Za sada sam ga predstavio kao potpunog negativca ali ce pokazati znatno veci stepen drustvene odgovornosti od nje, vidjecete vec. Sto se tice unistenja DS9 to je bilo klasicno klingonsko preuvelicavanje. Jedva cekam sljedecu pricu Suiko, ostavio si dosta otvorenih pitanja  Ajde, ajde Sov, zavrsi to brzo 
|
| pon 08 tra, 2013 7:16 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: IKS sam svojevoljno promjenio u ISS, nova vlast i nove oznake, cisto da im se brodovi razlikuju. Kao npr. oznaka RSS umjesto USS kod republikanskih brodova. Sto se tice Miral, ona je komplikovan lik koja nije nacisto sama sa sobom u vezi toga sta zaista zeli i gdje zaista pripada, ali otkrice da je klon znacajno ce uticati na njen karakter. Ali spremam ja tu jos jedno iznenadjenje E a Gowron, pa on je negativac s obzirom da znamo samo Miralinu verziju price (indirektno je kriv za smrt njenih roditelja). Za sada sam ga predstavio kao potpunog negativca ali ce pokazati znatno veci stepen drustvene odgovornosti od nje, vidjecete vec. Sto se tice unistenja DS9 to je bilo klasicno klingonsko preuvelicavanje. Jedva cekam sljedecu pricu Suiko, ostavio si dosta otvorenih pitanja  Ajde, ajde Sov, zavrsi to brzo  U svakom slučaju si ti to dobro zakomplicirao
I da, završio sam s pričom Nastavak slijedi ubrzo

|
| čet 11 tra, 2013 1:33 am |
|
 |
|
Captain
|
Odlicna prica, Sov  Sve se to lijepo uklopilo sa Suikovom pricom, a cini se i da si sa ovim postom postavio osnove buduci razvoj dogadja. Zanima me da li je Natalijin otac izdajnik a nekako predosjecam da i ova romulanska ambasadorica nije bas ''najcistija'', mozda grijesim, ali ne mislim da si slucajno zavrsio post ovako kako si ga zavrsio Dopada mi se i razgovor Siriusa sa majkom, veoma realan.
|
| čet 11 tra, 2013 2:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Majko moja sta sam ja sve propustio Treba ono sada sve lepo procitati 
| čet 11 tra, 2013 9:36 pm |
|
 |
|
Captain
|
Norexan je napisao/la: Majko moja sta sam ja sve propustio Treba ono sada sve lepo procitati  Uzivaj  Samo nemoj da se pogubis citajuci 
|
| čet 11 tra, 2013 9:55 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Odlicna prica, Sov  Sve se to lijepo uklopilo sa Suikovom pricom, a cini se i da si sa ovim postom postavio osnove buduci razvoj dogadja. Zanima me da li je Natalijin otac izdajnik a nekako predosjecam da i ova romulanska ambasadorica nije bas ''najcistija'', mozda grijesim, ali ne mislim da si slucajno zavrsio post ovako kako si ga zavrsio Dopada mi se i razgovor Siriusa sa majkom, veoma realan. Hehe thanx! Uglavnom buš vidio sve. Istina jest da nije sve crno-bijelo. Čak i onaj prekid veze nije bez razloga
Nego, što kažeš na dio s Plymouthom i Siriusovim mačkom? Norexan je napisao/la: Majko moja sta sam ja sve propustio Treba ono sada sve lepo procitati Yep, i trebaš još napisat post. Nisi već dugo. Isto vrijedi i za Mimi

|
| pet 12 tra, 2013 12:32 am |
|
 |
|
Captain
|
Sovereign X je napisao/la:
Nego, što kažeš na dio s Plymouthom i Siriusovim mačkom?
Odlicno odradjeno, to je razgovor i ucinilo realnim a Siriusa i njegove roditelje stvarnim ljudima. Volio bih vidjeti macka koji maltretira psa, imao sam jednog kao klinac. Bio je dug najmanje pola metra, toliko je ogroman bio 
|
| pet 12 tra, 2013 1:45 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|