| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Tom_Paris je napisao/la: Odlicna prica Mimi  Jos jedan dokaz da duzina nije bitna  (ok, ignorisi ovu recenicu). Thanks! Dužina nije UVIJEK bitna. Sovereign X je napisao/la: Nećemo baš pobjeć, ali u svakom slučaju bitka će bit gotova. Samo da Mimi kaže jel su oba dijela broda cijela, ili je samo tanjur ostao u jednom komadu Tanjur je cijel. Sekudarni trup je otišao u oblivion. Prikaz:  (ovog najdonjeg dijela više nema...) 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 25 ožu, 2013 7:02 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Sto ce reci da je bitna ako ostalih stvari manjka Je li planiras da zamjenis brod u nekoj od narednih prica ili da ostavis ovaj isti?
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pon 25 ožu, 2013 8:31 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Isti. Iako mislim da ću trebati nešto napraviti u vezi sekundarnog trupa. 
|
| pon 25 ožu, 2013 8:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa kasnije ga možeš obnovit. U međuvremenu će svi naši brodovi završiti u HQ-u (Headquarters), ogromna baza u Briar Patchu (tamo gdje je radnja u Insurectionu), tako da ćeš ga tamo moći refitat brod. 
| pon 25 ožu, 2013 8:53 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Da... koja dva posta kasnije... 
|
| pon 25 ožu, 2013 8:55 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A mislim da, ali slijedeći post će ionako biti malo odmora do slijedeće velike borbe kod DS9-a, tako da za prvu priliku možeš i tad ga malo obnovit. 
| pon 25 ožu, 2013 9:02 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
U svakom slucaju, smrt kapetana i prvog oficira, te ovakvo stanje broda, mogu posluziti kao dobar osnov za neku sljedecu pricu. Narocito kada je razvoj likova u pitanju.
|
| pon 25 ožu, 2013 9:03 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Oh, don't Vori. Imam ja plan u kojem me samo zdrav razum dijeli od toga da mi death toll ne bude u visini Darova smrti ili jednog poglavlja Pjesme leda i vatre... 
|
| pon 25 ožu, 2013 9:12 pm |
|
 |
|
Captain
|
O znaci Star Trek gone dark, I like it. Jedva cekam nastavak  Ja nekako ne mogu da se usudim da uradim to svojoj posadi. Bio sam planirao da ubijem kapetana i jos par likova i malo je falilo da to uradim u jednoj od ranijih prica ali sam odustao.
|
| pon 25 ožu, 2013 9:21 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Ma, rješi ga se ako misliš da je dobro... 
|
| pon 25 ožu, 2013 9:42 pm |
|
 |
|
Captain
|
Nije iskljuceno, ali sad imam neke druge planove za druge likove. Uglavnom, spremam nesto sokantno 
|
| pon 25 ožu, 2013 10:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: Tom_Paris je napisao/la: Odlicna prica Mimi  Jos jedan dokaz da duzina nije bitna  (ok, ignorisi ovu recenicu). Thanks! Dužina nije UVIJEK bitna. To smo već utvrdili Sovereign X je napisao/la: Nećemo baš pobjeć, ali u svakom slučaju bitka će bit gotova. Samo da Mimi kaže jel su oba dijela broda cijela, ili je samo tanjur ostao u jednom komadu Tanjur je cijel. Sekudarni trup je otišao u oblivion. Prikaz: http://i8.photobucket.com/albums/a28/Sh ... ldWork.jpg(ovog najdonjeg dijela više nema...)  [/quote] Ovo na tvojoj slici je Odyssey klasa iz Star Trek Online-a.
A ovo je prikaz separcije Sovereign klase:

Eh sad, možda ti izgleda da tanjur ne može u warp, ali to nije točno s obzirom da na donjem dijelu tanjura ima dva mala warp motora koji se aktiviraju nakon separacije od sekundarnog trupa tj. pogonskog dijela. A to bi otprilike ovako izgledalo:

Mimi Sky je napisao/la: Isti. Iako mislim da ću trebati nešto napraviti u vezi sekundarnog trupa. Drugi dio ćeš moć bez problema nadomjestit kad budemo kod DS9-a taman prije nego što počne large battle koji je Suiko spomenuo Suikotreki je napisao/la: Pa kasnije ga možeš obnovit. U međuvremenu će svi naši brodovi završiti u HQ-u (Headquarters), ogromna baza u Briar Patchu (tamo gdje je radnja u Insurectionu), tako da ćeš ga tamo moći refitat brod. Da, ali to tek nakon ove bitke kod DS9-a. I mali ispravak: Headquarters će nam se nalazit u Betreka maglici zapravo koja je kao što se na karti može vidjet taman na jednakoj udaljenosti od Kardasijanske Unije i Klingonskog Carstva. Jedino su Romulanci malo dalje, ali opet nisu predaleko Suikotreki je napisao/la: A mislim da, ali slijedeći post će ionako biti malo odmora do slijedeće velike borbe kod DS9-a, tako da za prvu priliku možeš i tad ga malo obnovit.  Upravo tako Mimi Sky je napisao/la: Oh, don't Vori. Imam ja plan u kojem me samo zdrav razum dijeli od toga da mi death toll ne bude u visini Darova smrti ili jednog poglavlja Pjesme leda i vatre... Tom_Paris je napisao/la: Nije iskljuceno, ali sad imam neke druge planove za druge likove. Uglavnom, spremam nesto sokantno Baš me zanima kakve ćete plotove iskemijat, a imam i ja nekih opakih planova
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 26 ožu, 2013 12:19 am |
|
 |
|
Captain
|
Sov, post ti je duzi od Mimine price Nadam se da ta velika bitka nece skoro, jer mislim da ce mi trebati nekoliko postova da rijesim ovaj Miral storyline, kao i da zavrsim sa izdajnikom na brodu 
|
| uto 26 ožu, 2013 12:48 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 26 ožu, 2013 1:11 am |
|
 |
|
Captain
|
Sto je najgore, ja svojim likovima ne planiram da dam nikakav odmor  Mozda jedno slavlje uz malo alkohola i to je to. Auuu toliko??? Nadam se da nece ni Federacija i njeni saveznici zaostajati inace nas ni Deux ex machina ne bi mogla izvuci odatle 
|
| uto 26 ožu, 2013 2:03 am |
|
 |
|