|
Sada je: čet 30 tra, 2026 10:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Tom_Paris je napisao/la: Norexan, vec vidim tvog kapetana kako izdaje manifest koji pocinje sa : ''Prolteri svih planeta ujedinite se! Bauk kapitalizma se nadvio nad Federacijom...''  Ah ne , ne bi on nikada tako nesto rekao vec bi ih odmah sve pobio na planetama tj unajmio bi pirate koji bi u gerilskom napadu spalili sve na planeti i opljacali sta se moze i uzeli "ono" sto im dobro dodje da imaju  I jos u celoj toj prici pirati na kraju bi ispali heroji Federacije Nije kapitalizam bauk!  Bauk su ljudi jer u njima kapitalizam budi sve ono najgore i humanost u nama gasi ! 
| pet 15 ožu, 2013 4:09 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Samo sto tim tvojim piratima vise odgovara haos nego red, vece sanse za dobar ''ulov''  Mada, pretpostavljam da bi im republikanci bili konkurencija. Taj manifest cemo ostaviti nekom besposlenom filozofu, nasi kapetani su zauzeti pravom borbom  A sto se tice kapitalizma, milsim da ni jedan sistem nije savrsen. Ima svoje prednosti u odnosu na socijalizam, a narocito komunizam ali je nekako bez duse. Socialdemokratija mi je najprihvatljivija, privatno vlasnistvo postoji ali je razvijen sistem socijalne pomoci i brige o onima koji nisu u stanju da urade nesto za sebe.
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pet 15 ožu, 2013 4:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Pa ovaj ja sam rekao da bi im republikanci bili konkurencija. Znas red je bas dobar zato sto je red i povremeno "kraduckanje" se ne i oseti ,ali ako krenu svi da kradu , da otimaju..potavilo bi se pitanje da li bi pirati bili bezbedni jer bi ih verovatno "zvezdana policija" trazila ,a moji pirati ne kradu samo vec rade i mnoge plementije stvari oni su Osvetnici i oni unistavaju korupciju koje ima itekako u Federaciji ,a pogotovo u drugim "zemljama" Moj kapetan je proziveo 21. vek i zna veoma dobro kako su ljuidi ziveli onda ,a kako sada , zna da sada svi ljudi zive u blagostanju , da su ljudi od one pustare stvorili pravi raj koji nikako ne sme da bude izgubljen jer su ljudi po prvi put u svojoj istoriji postali zaista srecni i zadovoljni  Mislim ,moras da ga razumes ipak je u osnovi naucnik i genije Pa ovaj da...socijaldemoktatija je preteca Federacije  , ali glavna razlika je sto ova nema novca tj ima ga valuta federacije je kredit ,ali se da kazem vlasnistvo uglavnom razmenjuje kao u stara vremena ,a krediti koriste za velike poslove  Ukratko receno kod Federacije pare nisu problem , jer para ni nema! 
| pet 15 ožu, 2013 4:50 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ok. Pišem nastavak. ali nešto mi nije jasno jer skačete s lika na lik i uopće ili nimalo ne spominjete bitku. Je li završena?
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 25 ožu, 2013 12:12 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ne nije još bitka završena... Upravo se sad završava bitka... Sad je na svima vama da se povučete iz bitke i odete prema DS9-u.
| pon 25 ožu, 2013 12:20 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
hehe... Hvala! 
|
| pon 25 ožu, 2013 12:32 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ufff, Mimi, samo dvije riječi.... svaka čast! Odlično si opisala bitku, a još bolje atmosferu očaja na brodu. Stvarno, svaka čast, nemam što još za dodat. I kapetan i prvi časnik ubijeni, gadan gubitak... Crno, tmurno, pun pogodak. 
| pon 25 ožu, 2013 2:02 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Suikotreki je napisao/la: Ufff, Mimi, samo dvije riječi.... svaka čast! Odlično si opisala bitku, a još bolje atmosferu očaja na brodu. Stvarno, svaka čast, nemam što još za dodat. I kapetan i prvi časnik ubijeni, gadan gubitak... Crno, tmurno, pun pogodak.  Really?  Hvala! 
|
| pon 25 ožu, 2013 3:33 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Yep, stvarno si to dobro napisala Mimi Samo meni sad jedna stvar nije jasna: Jel ti je pogonska sekcija uništena ili je ipak preživjela?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 25 ožu, 2013 1:28 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
|
| pon 25 ožu, 2013 3:11 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Da jesu. Samo pitam zato da znam kaj napisat u sljedećem postu
I drugi put
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 25 ožu, 2013 3:15 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Odlicna prica Mimi  Jos jedan dokaz da duzina nije bitna  (ok, ignorisi ovu recenicu). Nego, sto se tice glavne radnje, nemojte mi reci da mi treba da pobjegnemo iz ove bitke?
|
| pon 25 ožu, 2013 4:00 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Tom_Paris je napisao/la: Odlicna prica Mimi  Jos jedan dokaz da duzina nije bitna  (ok, ignorisi ovu recenicu). Nego, sto se tice glavne radnje, nemojte mi reci da mi treba da pobjegnemo iz ove bitke? Hmmm ovaaaj da. Trebate pobjeći iz te bitke. 
| pon 25 ožu, 2013 4:09 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Odlicna prica Mimi  Jos jedan dokaz da duzina nije bitna  (ok, ignorisi ovu recenicu). Nego, sto se tice glavne radnje, nemojte mi reci da mi treba da pobjegnemo iz ove bitke? To prepusti meni. Ja ću to sredit i završit bitku u svom sljedećem postu koji će bit uskoro 
I mali ispravak: Dužina nije uvijek bitna Suikotreki je napisao/la: Tom_Paris je napisao/la: Odlicna prica Mimi  Jos jedan dokaz da duzina nije bitna  (ok, ignorisi ovu recenicu). Nego, sto se tice glavne radnje, nemojte mi reci da mi treba da pobjegnemo iz ove bitke? Hmmm ovaaaj da. Trebate pobjeći iz te bitke. Nećemo baš pobjeć, ali u svakom slučaju bitka će bit gotova. Samo da Mimi kaže jel su oba dijela broda cijela, ili je samo tanjur ostao u jednom komadu

|
| pon 25 ožu, 2013 4:22 pm |
|
 |
|
Captain
|
OK, ti zavrsi bitku kako mislis da je najbolje. A posljedice same bitke ce mozda a mozda i ne uticati na odnose u mojoj posadi, sve zavisi od nacina na koji je zavrsis  U svakom slucaju, jedva cekam tvoj post i rasplet 
|
| pon 25 ožu, 2013 4:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 75 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|