|
Sada je: čet 30 tra, 2026 9:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Sovereign X je napisao/la: A ne, nećemo mješat Borga u ovo, niti ikakve nove neprijatelje više. Ovak i onak ih imamo dovoljno sad. I da, Dominij i Breeni su nam glavni problem. A ovi pobunjenici od Tom_Parisa i omanji dijelovi drugih carstava alfa i beta kvadranta koji još nisu upućeni u spletke dominija su nam manji problem. Uglavnom situacija i nije tolko gadna kao što se to čini Slazem se Sov. A sto se tice situacije, mislim da je jos gadnija nego sto se cini 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pon 11 ožu, 2013 2:47 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Sovereign X je napisao/la: A ne, nećemo mješat Borga u ovo, niti ikakve nove neprijatelje više. Ovak i onak ih imamo dovoljno sad. I da, Dominij i Breeni su nam glavni problem. A ovi pobunjenici od Tom_Parisa i omanji dijelovi drugih carstava alfa i beta kvadranta koji još nisu upućeni u spletke dominija su nam manji problem. Uglavnom situacija i nije tolko gadna kao što se to čini Pametno Sto se tice same situacije to necu da komentarisem Nesto sam razmisljao da bi bilo lepo da Federacija izgradi neke bespilotne letelice jer ipak treba uzeti u obzir i ramznovanje Jam'Hadara kao i mnogo brzu gradnju brodova od Federacije jer po svemu sudeci imaju da nas preplave  Ali , to izgleda i jesu samo cekaju pravi trenutak da nas smozde 
| pon 11 ožu, 2013 11:42 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Nemoj da se brines, Norexan. Samo malo maste i izacicemo mi na kraj sa Dominijem. Big deal  Suiko, odlicna prica, Klingonci su uvijek pun pogodak.  I odlicno je sto sad zasigurno znamo ime jednog od admirala koji saradjuje sa Dominijem, ali nekako imam utisak da je tu po srijedi nesto dublje.. ili mozda grijesim. Nego, moracemo se konacno sloziti ko je klingonski kancelar, Gowron ili Martok. Za Miral znamo da je uzurpator.
|
| uto 12 ožu, 2013 4:22 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tom_Paris je napisao/la: Suiko, odlicna prica, Klingonci su uvijek pun pogodak.  I odlicno je sto sad zasigurno znamo ime jednog od admirala koji saradjuje sa Dominijem, ali nekako imam utisak da je tu po srijedi nesto dublje.. ili mozda grijesim. Nego, moracemo se konacno sloziti ko je klingonski kancelar, Gowron ili Martok. Za Miral znamo da je uzurpator. Da, morao sam i njih malo rasvjetlit od kad sam ih samo ostavio u Gami onda kad je Mar'Rela prešao na stranu Dominija. I da imaš dobar predosjećaj. Tu je posrijedi nešto dublje. Suradnja Leytona s Dominijem nije tako jednostavna kako izgleda na prvi pogled. Ima i on tu svojih osobnih motiva.  A Mar'Rela on je pak priča za sebe... Što se tiče Klingonskog kancelara, mislim da je Sov rekao da je to Martok, ali možda griješim.
| uto 12 ožu, 2013 4:42 pm |
|
 |
|
Captain
|
Super, jedva cekam rasplet A sto se tice kancelara, mislim da je to ipak Gowron, a Martok je njegov general. Tj, Gowron je smjenjen i na njegovo mjesto je dosao kancelar kog sam ja ''ubio'' u svojoj prici i doveo Miral. Ali veliki broj kuca smatra Gowrona za svog pravog kancelara i ne prihvataju promjene koje su se desile. Malo je komplikovano, ali je odlican materijal za price u koje ce biti ukljuceni Klingonci 
|
| uto 12 ožu, 2013 5:21 pm |
|
 |
|
Captain
|
Odlicna prica Sov, mislim da ce nam svima dobro doci pauza na DS9 da poradimo na likovima. Samo, nekako mi je prebrzo dosao taj poljubac, ali valjda je to 24. vijek 
|
| čet 14 ožu, 2013 10:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tom_Paris je napisao/la: Samo, nekako mi je prebrzo dosao taj poljubac, ali valjda je to 24. vijek  Hahaha, isto to sam mu i ja rekao. Al da inače jako dobra priča. 
| pet 15 ožu, 2013 1:39 am |
|
 |
|
Captain
|
Da, veoma vjerno je sve predstavljeno i opet ste fantasticno iskombinovali likove  Ocjena 10/10. Inace, taj romanticni momenat me je inspirisao da veceras napisem cjelu jednu pricu  Ceka me par ispravki pa cu onda da je postavim.
|
| pet 15 ožu, 2013 2:02 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Norexan je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: A ne, nećemo mješat Borga u ovo, niti ikakve nove neprijatelje više. Ovak i onak ih imamo dovoljno sad. I da, Dominij i Breeni su nam glavni problem. A ovi pobunjenici od Tom_Parisa i omanji dijelovi drugih carstava alfa i beta kvadranta koji još nisu upućeni u spletke dominija su nam manji problem. Uglavnom situacija i nije tolko gadna kao što se to čini Pametno Sto se tice same situacije to necu da komentarisem Nesto sam razmisljao da bi bilo lepo da Federacija izgradi neke bespilotne letelice jer ipak treba uzeti u obzir i ramznovanje Jam'Hadara kao i mnogo brzu gradnju brodova od Federacije jer po svemu sudeci imaju da nas preplave  Ali , to izgleda i jesu samo cekaju pravi trenutak da nas smozde  Ma čuj, situacija se trenutno i čini zastrašujuća, ali zato imam ja par aseva u rukavu da to sredimo Bespilotne letjelice nisam imao u planu, a s obzirom na to da svaki veći brod ima svoje lovce, i još postoji hrpa pojedinačnih lovaca to neće bit ni potrebno. Btw ti Aurora lovci koje imamo su ekvivalent Jem'Hadar attack shipovima po snazi. Također bi negdje oko polovice rata iz brodogradilišta trebala izać još 3 federacijska dreadnoughta tj. još 3 Supremacy klase. A pred kraj spreman nešto extra opako protiv Dominija i Breena Tom_Paris je napisao/la: Nemoj da se brines, Norexan. Samo malo maste i izacicemo mi na kraj sa Dominijem. Big deal Upravo tako Tom_Paris je napisao/la: Suiko, odlicna prica, Klingonci su uvijek pun pogodak.  I odlicno je sto sad zasigurno znamo ime jednog od admirala koji saradjuje sa Dominijem, ali nekako imam utisak da je tu po srijedi nesto dublje.. ili mozda grijesim. Nego, moracemo se konacno sloziti ko je klingonski kancelar, Gowron ili Martok. Za Miral znamo da je uzurpator. Da slažem se! Lijepo je to Suiko zakomplicirao
Što se tiče Gowrona i Martoka odlučio sam nek bude ovako kako si ti predložio. Dakle Gowron bi zapravo trebao bit pravi kancelar, a Martok vrhovni general. No prepustit ću ja tebi da se baviš njima pošto se ja bavim već Kardasijancima i Romulancima Tom_Paris je napisao/la: Odlicna prica Sov, mislim da ce nam svima dobro doci pauza na DS9 da poradimo na likovima. Samo, nekako mi je prebrzo dosao taj poljubac, ali valjda je to 24. vijek  Thanx! Inače i ja sam se dvoumio oko tog poljubca, ali sam onda razmišljao što bi ja napravio u toj situaciji i ravnao sam se po tome tak da smatram da je tako najbolje
Na DS9-u će bit još karakterizacije likova. No tamo ću se više pozabavit s drugim časnicima Thunderbladea, a nešto manje sa Siriusom i Natalijom.Tom_Paris je napisao/la: Da, veoma vjerno je sve predstavljeno i opet ste fantasticno iskombinovali likove  Ocjena 10/10. Inace, taj romanticni momenat me je inspirisao da veceras napisem cjelu jednu pricu  Ceka me par ispravki pa cu onda da je postavim. Drago mi je da je dobro ispalo, jer sam imao velikih muka oko te zadnje priče. Čak većih nego oko nekih bitki I da stvar bude gora, u jednom momentu dok sam pisao sam si slučajno izgasnuo firefox pa mi je dobar dio priče otišao u nepovrat i morao sam ga ponovno pisat. No srećom pa je na kraju to što sam ponovno pisao ispalo bolje nego prvi puta Ali zbog toga sam skratio dio u Siriusovoj kabini, jer mi se fakat više nije dalo, a nisam htio dalje odugovlačit. Uglavnom mislim da sam ono najvažnije opisao
I btw jedva čekam tu tvoju priču. Nadam se da će sutra bit gotova
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 15 ožu, 2013 2:25 am |
|
 |
|
Captain
|
Maleri se desavaju  ne, znam kako je izgledao taj dio price ali i ovo je fantasticno. Ja zato kucam pricu u wordu i onda je samo iskopiram. Ok, ja cu se pozabaviti Klingoncima u nekoj od sljedecih prica. Inace me ceka i par objasnjenja kao sto su identiteti republikanskog agenta i Miral koja je na mom brodu. Prica stize sutra definitivno. U njoj se moj brod prikljucio bitci a nakon toga ces ti moci da zavrsis bitku onako kako si isplanirao. Prepusticu ti i kontrolu nad sudbinom mog broda, samo nemoj da ga previse ostetis 
|
| pet 15 ožu, 2013 2:36 am |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ok, ovo što se tiče Gowron/Martok misterije mogu ja ovo ovako zadržat s obzirom da su moji Klingonci bili ipak zarobljeni u Gami više od 5 godina pa ne znaju potpune informacije. Pa kasnije možemo samo objasnit da je Martok prije bio kancelar ili da je bio kandidat za kancelara. Nešto u tom stilu. I da bit će zanimljivo malo pobliže objašnjenje tih republikanaca i kako će oni reagirat na cijelu tu priču s Dominijem. 
| pet 15 ožu, 2013 10:56 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Ah da Republikanci i njihiov liberealni kapitalizam  ....zar opet? Neka mi se samo jedan od doticnih persona padne meni saka ima da prodje gore nego onaj pirat kada ga je Ox ubila  znate ja znam veoma dobro kako je ziveti u 21. veku i ziveo sam onda kada je kapitalizam uzeo svoj danak  Tako da nece ni biti svesni sta ce ih snaci samo ako jednog zateknem jer necu da dozvolim da se to stanje vrati pa makar ih sve poubijao  ,a o Piratima necu da govorim jer oni vole Federaciju upravo iz jednostavnog razloga sto nemaju puno konkurenciju  Kao sto rekoh bolje da ja niti pirati ne znamo za njih inace bice ciscenje  PS: Pod Ja mislim na mog lika ,a ne na mene 
| pet 15 ožu, 2013 1:19 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 15 ožu, 2013 3:40 pm |
|
 |
|
Admiral
|
@Tom Paris Odlicna bitka ja sam se nauzivao dok sam citao tvoju pricu 
| pet 15 ožu, 2013 3:52 pm |
|
 |
|
Captain
|
Suiko, mozes i tako, nece to biti problem  A sto se tice republikanaca, ja sam ih samo kratko uveo u pricu, nisam imao vremena za neko narocito objasnjavanje. U osnovi oni se zalazu za povratak kapitalizma, restruktuiranje Federacije i uvodjenje unitarne republike. Republikanski front je naziv revolucionarne organizacije pa i same armije Republike, Centralni komitet je privremena izvrsna vlast, a Senat je zakonodavna. Rasireni su po Federaciji, ali u svom posjedu vec imaju nekoliko ''nasih'' brodova. Ovaj sektor u kome sam ja bio je trenutno jedini dio teritorije koji imaju, ali su i sami svjesni da je to privremeno. Komandna struktura nije tako striktna kao u Federaciji, imaju mnogo opusteniji pristup. Cesto se desava da neko ne poslusa naredjenje ako misli da to nije u redu ili da radi na ''svoju ruku''. Nesto kao Kirkova Federacija. Na brodovima ne nose uniforme vec civilnu odjecu. Izmedju posade njihovih brodova vlada porodicna atmosfera Eto, to su neke od karakteristika ali moze tu jos dosta toga da se doda, pa be my guest  Norexan, vec vidim tvog kapetana kako izdaje manifest koji pocinje sa : ''Prolteri svih planeta ujedinite se! Bauk kapitalizma se nadvio nad Federacijom...''  Drago mi je da vam se dopala bitka  Sov, mi smo unistili jedan breenski bojni brod, dominijsku krstaricu, najmanje jednog lovca i jednog razaraca (Kardasijski brod)
|
| pet 15 ožu, 2013 3:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 46 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|