|
Sada je: čet 30 tra, 2026 7:03 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Suikotreki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Što se tiče Janeway, shvatio sam da jedan Intrepid već luta Gamma kvadrantom (Suikotrekijev) i da nam ne treba još jedan koji je lutao Delta kvadrantom. Bila bi ipak prevelika slučajnost da se dva broda iste klase nađu u takvoj relativno sličnoj situaciji pa sam shvatio da treba uvest promjenu. A Nebula je po meni čist dobar brodić i također je uglavnom dizajniran za istraživanje, ali je isto tako jako dobar za borbu pa čak i više od Intrepida. Ipak Nebula spada pod battlecruisere Ma mogao si slobodno ostavit da Voyager bude Intrepid klasa. Naposljetku nije da ima toliko puno sličnosti između mog broda i Voyagera. Osim toga razlog mog ostanka u Gami i Voyagerovog u delti su potpuno različiti. Ma dobro, možda ga i jesam mogao ostavit, ali to bi bila i dalje dva broda iste klase u sličnoj situaciji, iako s različitim ishodima. Isto tako mi se čini da bi se Nebula bolje nosila s Borgom od Intrepida. After all u bitci kod Wolfa 359 je jedini preživjeli brod bio upravo Nebula klase Tom_Paris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Sad je i Nebula klasa ''Ship of the damned''
Hmmm...spoileri....pa evo jedan poveći: Ona je Siriusova buduća žena  O pa to je bas veliki spoiler, thanks. Pretpostavljam da ce biti ljubav na prvi pogled, samo nemoj da se prica pretvori u sapunicu  Ha ha, Suiko dobro opazanje. Izgleda da su u isto vrijeme i ukleti i blagosloveni. Pa ni ova nasa dva Intrepida nisu bas imali neke sanse, ali evo ih zivi i zdravi  Pa i bit će donekle tako kako si rekao, samo će se unatoč tome malo sporije odvijat i definitivno neće bit sapunica
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 21 vel, 2013 3:43 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Eto, ispostavilo se da je Voyager mnogo mocniji brod nego sto je inicijalno trebao da bude. Ali moc Federacije je upravo u napredovanju, ucenju, usavrsavanju pa je i to, pored lude srece koju je Voy imao, jedan od razloga za njegov uspjeh. U svakom slucaju, kljuc je u improvizaciji a Katty i njena posada su se u tome dobro snasli. mali off topic Ma nije strasno i ako ode malo u sapunicu, ipak, ne zovu uzalud tip serija u koje spada Star Trek - Space Soap  Ja trenutno nemam ideju gdje da idem sa svojim brodom, prva stanica je bitka koja je vec pocela pa cemo vidjeti sta dalje. Uglavnom, napravite mi malo mjesta tamo i imajte na umu da dovodim jedan kardasijski brod sa sobom 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| čet 21 vel, 2013 4:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: Eto, ispostavilo se da je Voyager mnogo mocniji brod nego sto je inicijalno trebao da bude. Ali moc Federacije je upravo u napredovanju, ucenju, usavrsavanju pa je i to, pored lude srece koju je Voy imao, jedan od razloga za njegov uspjeh. U svakom slucaju, kljuc je u improvizaciji a Katty i njena posada su se u tome dobro snasli. mali off topic Upravo tako. Uz veći broj članova posade, moćnije naoružanje i ostale sustave Voyager se ovdje bolje snašao nego u orginalnom svemiru Tom_Paris je napisao/la: Ma nije strasno i ako ode malo u sapunicu, ipak, ne zovu uzalud tip serija u koje spada Star Trek - Space Soap  Ja trenutno nemam ideju gdje da idem sa svojim brodom, prva stanica je bitka koja je vec pocela pa cemo vidjeti sta dalje. Uglavnom, napravite mi malo mjesta tamo i imajte na umu da dovodim jedan kardasijski brod sa sobom  Pa bitka će još kroz jedan do dva posta trajat, plus još onaj kojeg bi Mimi trebala napisat tak da bi trebao stić na vrijeme ako planiraš doć u sljedećem postu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 21 vel, 2013 4:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tom_Paris je napisao/la: Ha ha, Suiko dobro opazanje. Izgleda da su u isto vrijeme i ukleti i blagosloveni. Pa ni ova nasa dva Intrepida nisu bas imali neke sanse, ali evo ih zivi i zdravi  Da upravo to. Unatoč slabim izgledima za uspijeh svejedno naša dva Intrepida prkose statistici, iako će moja slijedeća priča pokazati da moje prkošenje statistici i nije toliko slučajno i da je moj brod bio samo pijun s sretnim završetkom niti neznajući da je manipuliran od strane mnogo važnijih igrača. 
| čet 21 vel, 2013 4:09 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Suikotreki je napisao/la: Da upravo to. Unatoč slabim izgledima za uspijeh svejedno naša dva Intrepida prkose statistici, iako će moja slijedeća priča pokazati da moje prkošenje statistici i nije toliko slučajno i da je moj brod bio samo pijun s sretnim završetkom niti neznajući da je manipuliran od strane mnogo važnijih igrača.  Dopada mi se, volim price u kojima se ispostavi da nista nije onako kako se cini i da su mnogo vece stvari upletene u radnju.  Jedva cekam da vidim
|
| čet 21 vel, 2013 4:13 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tom_Paris je napisao/la: Dopada mi se, volim price u kojima se ispostavi da nista nije onako kako se cini i da su mnogo vece stvari upletene u radnju.  Jedva cekam da vidim Sutra ili najkasnije prekosutra ću dovršit tu novu priču, tako da ćeš uskoro moći sve to vidit kako će se dalje razvijat. 
| čet 21 vel, 2013 4:39 pm |
|
 |
|
Captain
|
Suikotreki je napisao/la: Sutra ili najkasnije prekosutra ću dovršit tu novu priču, tako da ćeš uskoro moći sve to vidit kako će se dalje razvijat.  Odlicno, cekamo pricu 
|
| pet 22 vel, 2013 3:37 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Sutra ili najkasnije prekosutra ću dovršit tu novu priču, tako da ćeš uskoro moći sve to vidit kako će se dalje razvijat.  Odlicno, cekamo pricu Yep.
FYI ja radim na svojoj priči

|
| pet 22 vel, 2013 6:21 pm |
|
 |
|
Captain
|
Sovereign X je napisao/la: Yep.
FYI ja radim na svojoj priči Super, bice zanimljivog materijala za citanje  Ja trenutno nemam inspiraciju, ali vidjecu sta ce biti nakon vasih postova, mozda je dobijem 
|
| pet 22 vel, 2013 11:59 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ispala sam iz toka što se tiče priča. Ako me ništa ne spriječi kao ovaj tjedan, napisat ću priču sutra kad vidim gdje je tko što se tiče bitke, itd... sorry... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 23 vel, 2013 1:02 am |
|
 |
|
Captain
|
Mimi Sky je napisao/la: Ispala sam iz toka što se tiče priča. Ako me ništa ne spriječi kao ovaj tjedan, napisat ću priču sutra kad vidim gdje je tko što se tiče bitke, itd... sorry...  Niko od nas se jos nije prikljucio Sovu u glavnoj bitci, svi smo malo ''razvukli'' nase price, tako da...opusteno 
|
| sub 23 vel, 2013 1:27 am |
|
 |
|
Captain
|
Wow, Suiko, fantasticna prica, moram priznati da nisam ocekivao takav rasplet. Definitivno jedva cekam nastavak  Mimi, kratko ali veoma efektno, odusevljen sam. Sov, da li imas mozda razradjen plan o infiltraciji Dominija u Federaciju, posto smo svi, da li slucajno, da li namjerno to najavili u svojim pricama?
|
| pon 25 vel, 2013 3:33 am |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Wow, Suiko, fantasticna prica, moram priznati da nisam ocekivao takav rasplet. Definitivno jedva cekam nastavak  Mimi, kratko ali veoma efektno, odusevljen sam. Sov, da li imas mozda razradjen plan o infiltraciji Dominija u Federaciju, posto smo svi, da li slucajno, da li namjerno to najavili u svojim pricama? Pa da, naravno da imam plan/ove za to. I ne samo za Federaciju već i ostale sile

|
| pon 25 vel, 2013 2:00 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Hvala, Tom Paris... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 25 vel, 2013 3:41 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Tom_Paris je napisao/la: Wow, Suiko, fantasticna prica, moram priznati da nisam ocekivao takav rasplet. Definitivno jedva cekam nastavak  Drago mi je da ti se svidjelo. A iskreno da ti kažem uopće originalno nisam planirao da mi priča ide u tom smjeru. Svega ovog sam se naknadno spontano sjetio, tako da mogu imat sreće da je tako dobro ispalo. Citat: Mimi, kratko ali veoma efektno, odusevljen sam. Mimi, i ja moram priznat. Priča ti je kratka ali na tvoj uobičajan način standardno dobra. Tek se sad vidi koliko je nedostajalo tvojeg pisanja. 
| pon 25 vel, 2013 5:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 49 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|