| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Program za studeni 2012
Evo dodao sam te na listu prijatelja. A mislim da ne možeš igrati zato što ti je potreban Adobe reader ako se nevaram ako bi ti mogao učitati animaciju... ali nisam siguran.
| pet 16 stu, 2012 8:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
ok, to mogu negdje s neta skinuti...?
(može neko moderirati ovo)
| pet 16 stu, 2012 9:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Suikotreki je napisao/la: Dali ima netko Rizik... Ja bi to recimo volio igrati. Ja sam imao onaj novi nije mi se svidio pa sam ga vratio. Nego, hočemo onda to...za četvrtak ? Pogledam dal ima (stara verzija) i nabavim Btw vidio sam i ST Monopoly ali to se igra dugo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 17 stu, 2012 2:40 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
El Zvonko je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Dali ima netko Rizik... Ja bi to recimo volio igrati. Ja sam imao onaj novi nije mi se svidio pa sam ga vratio. Nego, hočemo onda to...za četvrtak ? Pogledam dal ima i nabavim Btw vidio sam i ST Monopoly ali to se igra dugo  Kakav je uopće taj ST Monopoly? To možda uopće nebi bilo loše za igrat. kaj imaš to?
| sub 17 stu, 2012 2:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Suikotreki je napisao/la: Kakav je uopće taj ST Monopoly? To možda uopće nebi bilo loše za igrat. kaj imaš to? Nemam ali mislio sam uzeti ima na ebayu pa mogu naručiti... Evo kak izgleda...  p.s. ak hočete uzmem pa nam dođe do Svetog Nikole 
|
| sub 17 stu, 2012 2:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
El Zvonko je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Kakav je uopće taj ST Monopoly? To možda uopće nebi bilo loše za igrat. kaj imaš to? Nemam ali mislio sam uzeti ima na ebayu pa mogu naručiti... Evo kak izgleda...  p.s. ak hočete uzmem pa nam dođe do Svetog Nikole  Pa što se mene tiče može... Al ja tu samo izražavam svoje mišljenje s obzirom da sam ne mogu ništa izdvojiti ako bi ti išao naručit taj monopoly.
| sub 17 stu, 2012 4:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
El Zvonko je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Kakav je uopće taj ST Monopoly? To možda uopće nebi bilo loše za igrat. kaj imaš to? Nemam ali mislio sam uzeti ima na ebayu pa mogu naručiti... Evo kak izgleda...  p.s. ak hočete uzmem pa nam dođe do Svetog Nikole  Koliko to dođe ??
LOL ... T'Grel to nebi htio igrati... te izjavio da Trek Monopoly nije trek jer je Ent uključen...
YOU SIMPLY CAN'T GO AGAINST WORLD !!!
| ned 18 stu, 2012 12:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
O crni bobo, zar i ovdje o T'Grelu Monopoly nisam igrao već odavno... jedva čekam svijet kad će novac postojati samo u takvim igricama i muzejima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 18 stu, 2012 3:01 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cvicek je napisao/la: O crni bobo, zar i ovdje o T'Grelu Monopoly nisam igrao već odavno... jedva čekam svijet kad će novac postojati samo u takvim igricama i muzejima  ...moram te razočarati te napomenuti da takav svijet možeš vidjeti samo iza ekrana... ili ako se preseliš na neku malu otočnu državu... gdje je vrijednost novca manje izražena... ...uvijek će biti kapitalizma... i uvijek će biti lobija... sraza između bogatih koji će graditi bogatstvo na uštrb sirmomašnih...
| ned 18 stu, 2012 12:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: Koliko to dođe ??
Nekih 200-300kn ovisi jel nov ili rabljen
|
| pon 19 stu, 2012 1:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Meni bi bio recimo super rizik sa figuricma iz Tolkienovog svijeta.., iako s obzirom na broj obitelji i na tematiku bilo bi fora i rizik s temom Igri prijestolja
U biti svaki rizik bi bio bolji od ove najnovije varijante sa strelicama
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pon 19 stu, 2012 3:55 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: ned 16 ruj, 2012 10:28 pm Postovi: 42 Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Hladan Koje si vrste?: Kronos
|
Šteta kaj se udruga ne bavi nekim TCG-ovima.
Onda bi mogli i turnire radit i to...
|
| čet 22 stu, 2012 3:36 pm |
|
 |
|