| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Avatari & Potpisi
Oz, novi av ti je lagano gay. Ali gay is ok. 
| ned 04 stu, 2012 7:55 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spet je napisao/la: Oz, novi av ti je lagano gay. Potpisujem  Kad sam ga ugledao, i meni je prva asocijacija bila da je geyish... ali baš samo malo, nikakav ekstremni "fegetluk"  . I sad kad vidim da ima još (barem) jedna osoba koja to misli, baš me zanima zašto, koji su to uzroci ili u nama ili u tom avataru...  Pretpostavljam da je to zato što su na slici neki djedica (Lucas?) i neki mlađi lik koji se grle i jedan drugome su nagnuli glave, što se prevodi da su si bliski, plus one tipične asocijacije iz starih filmova gdje su glavni likovi obično bili stari peder i zbunjeni mladić kojeg taj stariji dodatno zbuni i "pretvori" u pedera Naravno, ukupnom dojmu svakako pridonosi i neobičan smiješak na njihovim licima I ušminkana odjeća!!!  Uglavnom, gomila stereotipa na slici koji u današnjem društvu stvaraju takvu asocijaciju... (ovaj tekst sam napisao jer mi je orginalan post samo sa samo "Potpisujem" završio u spamu, pa kao netko tko tu i tamo mora davati pozitivan primjer, napisao sam poboljšani ontopic post s analizom )Spet je napisao/la: Ali gay is ok.  Yep... Mirna možda lagano p**zdi što nitko nije pretjerano doživio njeno priznanje o homo fazi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 04 stu, 2012 10:31 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mirna... homo faza... zašto ja sve posljednja saznam? Da ne budem offtopic... Cviček, ni tebi ne bi škodila promjena avatara... s obzirom da ti sadašnji izgleda kao neš što liže markice... 
| ned 04 stu, 2012 10:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne, baš mi paše da ga zadržim još neko vrijeme. Prvo zato jer je logical gremlin, čemu ja ponekad naginjem. A i fora su mi komentari drugih koji se pitaju o čemu se radi. Tako captain misli da je na avataru trolčić, pahuljicu moj avatar straši, a najbolja mi je Mirna koja misli da je to - vrabac! Uglavnom, zabavljaju me komentari koje dobijem i usput bez da budem offtopic mogu reklamirati novu najdražu seriju  Spet je napisao/la: Mirna... homo faza... zašto ja sve posljednja saznam?  Ja sam saznao kad i drugi - čitajući topic o Seksualnosti, dakle možeš kriviti samo sebe što si ga preskočila 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 04 stu, 2012 10:54 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 05 stu, 2012 1:46 am |
|
 |
|
Number One
|
izgleda ko plijesnivo tijesto. koje liže markice. 
| pon 05 stu, 2012 10:35 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
I znači li da je Charlie Chaplin number one ili to ima neko drugo značenje?
| pet 23 stu, 2012 10:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Norexan ima zakon sig Iako bih ja rađe stavio protosse u sig, što i hoću u skorije vrijeme
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 23 stu, 2012 10:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Hvala Meni su oni isto cool ,ali ja sam isljucivo Zerg igrac 
| sub 24 stu, 2012 3:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Norexan je napisao/la: Hvala Meni su oni isto cool ,ali ja sam isljucivo Zerg igrac Skužio sam Kod mene je obrnuta situacija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 24 stu, 2012 11:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
| pon 26 stu, 2012 2:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Hvala! a za prethodni avatar... odi u Supernatural temu gdje te nagovaramo da počneš gledati 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 26 stu, 2012 8:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Kada su na jednoj stranici postovi od samo Norexana i captaina, pravi je užitak gledati izmejnu njihovih avatara... viewtopic.php?f=19&t=6790&p=290495#p290495 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 26 stu, 2012 11:11 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
eeeee, Mimi hvala na ovome, nisam uopće obratila pozornost 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| uto 27 stu, 2012 1:51 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Nema na čemu!  Usput... je li to Marvin? najdepresivniji robot u svemiru... toliko depresivan da drugi roboti naprave samoubojstvo nakon 5 minuta razgovora s njime... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 27 stu, 2012 2:09 am |
|
 |
|