| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Najbolja sf serija poslije treka
The X-files naravno
| sri 04 kol, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Stargate 
| sri 31 lis, 2012 4:59 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: Red Dwarf. UPS, ni toga nema u anketi  Čovjek bi rekao ''pa ne mogu stavit svaku SF seriju u anketu'', pa bi onda neki drugi čovjek rekao ''pa koja je onda svrha ankete?'', al hej, to si samo ja zamišljam dijaloge. I second that! Nema ni dr Who-a... 
| sri 31 lis, 2012 6:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pogledajte tko je otvarao ovu temu, i moj prošli komentar u istoj  I dalje mi je B5 najbolja SF serija uz Trek...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 31 lis, 2012 9:08 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Po ovom popisu definitivno Dosjei X. Ali kad bi sam morao navest, bilo bi to teška odluka
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sri 31 lis, 2012 9:18 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
fali puno serija, definitivno Fringe

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 01 stu, 2012 2:03 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A od kad je Star Wars serija??? Inače moj izbog je Andromeda koja eto nije na popisu.
| čet 01 stu, 2012 2:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: A od kad je Star Wars serija??? To se baš i ja pitam
Osobno najbolja serija pored Star Treka mi je Stargate, a bogme mi ni BSG nije daleko
I da, mislim da bi bio red dodat na popis Falling Skies
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 01 stu, 2012 5:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ponavljam vam da je taj popis nebitan... i dodajem da se ne mogu dodati sve moguće serije jer ih ima previše. Ako vas popis smeta, onda je najlogičnije da se ukloni, jer ne postoji ko ono na fejsu da svatko može dodati svoj novi odgovor koji postaje dio popisa...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 01 stu, 2012 5:37 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Ponavljam vam da je taj popis nebitan... i dodajem da se ne mogu dodati sve moguće serije jer ih ima previše. Ako vas popis smeta, onda je najlogičnije da se ukloni, jer ne postoji ko ono na fejsu da svatko može dodati svoj novi odgovor koji postaje dio popisa... Ma ok je, imaš pravo. Ovak i onak bi samo zmrdali glasove da dodajemo ili mijenjamo nešto
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 01 stu, 2012 5:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Najbolja serija poslije Treka je Ent. 
| ned 04 stu, 2012 10:43 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Najbolja serija poslije Treka je TNG. 
| pon 05 stu, 2012 11:39 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Mislim kako se mi toga nismo dosjetili
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pon 05 stu, 2012 3:05 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Stargate Nisam sto godina gledala, baš mi McKay fali Iako, obožavam i Firefly i Firescape  I Babylon 5 je prezakon BSG mi je bio odličan na početku, pred kraj katastrofa 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 05 stu, 2012 7:28 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Mrtva trka izmedju BSG i Babylon 5 u mom slucaju, ali sam ipak dao glas ovoj prvoj. Kojom logikom? Pa obje serije mi izgledaju kao mracnije verzije VOY i DS9 a s obzirom da mi je omiljeni ST serija VOY onda je moj glas otisao ka BSG  Nije neka logika ali eto
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pon 29 tra, 2013 2:28 pm |
|
 |
|