|
Sada je: pon 04 svi, 2026 11:59 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Star Trek RPG-ovi!
Mimi Sky je napisao/la: Dibs! Kaj ti je to dibs?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 27 lip, 2012 6:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 27 lip, 2012 6:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Aha ok, i mislio sam si da je nešt tako u pitanju samo sam se morao sto posto uvjerit Anywayz kao što rekoh Sovereign klasa je na raspolaganju i nije nužno rezervirana za samo jednog igrača dok npr. Supremacy klasa je već zauzeta. No da, kapitalni brodovi su uglavnom u manjem broju dostupni, ali još nisam definirao za ove ''manje'' kapitalne brodove već samo za najveće brodove tj. Dreadnoughte.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 27 lip, 2012 6:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Sovereign X je napisao/la: Norexan je napisao/la: Procitao sam ih sad...samo imas jednu greskicu Dominion Battleship je daleko veci od 2 Soverigna..tacnije on ti je dugacak 4500m Dok DN ti je 1500m.i to jeste kao 2 Soverigna Nope, baš je Dreadnought taj od 4500 m, dok je Battleship 1500 m U slučaju da mi ne vjeruješ pronađi ovdje i jednog i drugog pa ćeš vidjet: http://www.ditl.orgYap...moja greska 
| sri 27 lip, 2012 9:19 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
IME: Alice M. LestradeSPOL: ženski RASA: if it looks human and acts like human, does it mean it is human? DOB: 25 MJESTO ROĐENJA: New New York DATUM I VRIJEME ROĐENJA: 16:30:28 31. VII. 2355/ stardate ne znam sračunat… RODITELJI: možda ih kasnije dodam BOJA KOSE: 8.6/ odnosno crvenkasto plava BOJA OČIJU: zelene BOJA KOŽE: bjelkasto-smeđa GRAĐA: athletic VISINA: 174cm TEŽINA: 68kg ORGANIZACIJA: Federacijska Zvjezdana Flota RANK: natporučnica SPECIJALIZACIJE: Zapovjedništvo, upravljanje, taktičke operacije, osiguranje (ako je ona Q cura mogla sve, može ona i ovo  da sam je stavila u strojarstvo, ne bi imala blage veze o čemu bi pričala… ) SPECIJALNE SPOSOBNOSTI: telekineza PREFERIRANA ORUŽJA: Bat'Leth, katana, phaser rifle (ima li novija verzija puške?) BROD: USS Moffat – Sovereign Class SERVICE RECORD: 2371 – upisana Akademija Zvjezdane flote 2375 – završena Akademija – specijalizacije u Zapovjedništvu, taktici, upravljanju i osiguranju/ dolazi na USS Moffat kao zastavnica/ ubrzo unaprijeđena u mlađu poručnicu zbog odličnog rada i efikasnosti 2376 – postaje poručnica 2378 – unaprijeđena u natporučnicu nakon borbe kod Bajora, dodijeljen položaj taktičkog časnika i šefice osiguranja VIŠI ČASNICI:
ZAPOVJEDNIK BRODA: Berak Nikola (bajoransko-ljudski hibrid) PRVI ČASNIK: Anna Rimmer (čovjek )  ŠEF (ICA) STROJA: Lyran Lass (bajoranac) SAVJETNIK (CA): Karl Kohl (human-andorian) DOKTOR (ICA): Ryn Pol (moramo imati i Vulkanca i upravo postaje zanimljivo ) OPERACIJSKO-ZNANSTVENI ČASNIK (CA): Seena Nhegu (čovjek)
|
| pet 05 lis, 2012 8:58 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
NEED FOR HELP USS MoffatKLASA I TIP BRODA: Sovereign (BS) NAORUŽANJE: Sov, help! POSEBNO NAORUŽANJE (ako ga ima): help! OBRAMBENI SUSTAVI: štitovi? (help!) SPECIJALNI OBRAMBENI SUSTAVI (također ako ih ima): onaj oklop Voyagera iz zadnje epke? (help!) WARP BRZINA (prema TNG skali): 9.9 DIPLOMATSKA SPOSOBNOST: ne kužin razrede… SPECIJALNE I DODATNE MOGUĆNOSTI (ako ih ima): cloak device??? POMOĆNE LETJELICE: šatlovi, do I need help here? 
|
| pet 05 lis, 2012 9:29 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Jako dobro Mimi Što se Stardatea tiče možeš ga izračunat na ovoj stranici: http://www.hillschmidt.de/gbr/sternenzeit.htm Dakle stardate rođenja tvog lika bi bio 32579.96
Eh da, osim phaser rifle-a imaš phased-plasma rifle iliti fazno-plazmenu pušku koja je dosta jača od standardne fazorske, ali i dosta rijetka u Zvjezdanoj floti Znači bilo bi poželjno da ju nemaju više od 2-3 lika uključujući tvog glavnog lika
Eh, a sad da se pozabavim s tvojim brodom:Mimi Sky je napisao/la: NEED FOR HELP USS MoffatKLASA I TIP BRODA: Sovereign (BS) POGON I NAPAJANJE BRODA: 2 kvantno-mlazne warp jezgre koje napajaju 2 warp motora + 2 pomoćna warp motora (jedna jezgra u tanjuru, druga u sekundarnom trupu); 4 subatomska unificirana impulsna motora NAORUŽANJE: 6 fazorskih mreža tipa XIII, 10 fazorskih mreža tipa XII + 2 fazorske mreže na sekundarnom trupu kad je brod separiran, 8 pulsnih fazorskih topova klase II i 4 rotacijske pulsne dvotopne kupole; 2 prednja lansera fazno-plazmenih torpeda, 6 prednjih lansera kvantnih i fotonskih torpeda i 4 stražnja lansera kvantnih i fotonskih torpeda (60 fazno-plazmenih torpeda, 180 kvantnih i 360 fotonskih torpeda) + 2 stražnja lansera kvantnih i fotonskih torpeda nakon separacije broda POSEBNO NAORUŽANJE: 1 fazorski top tipa XX OBRAMBENI SUSTAVI: Visokokapacitetni regenerativni štitovi, visoko polje strukturalnog integriteta, kvartanijski trup SPECIJALNI OBRAMBENI SUSTAVI: ablativni regenerativni oklop (30 cm) WARP BRZINA (prema TNG skali): Normalno krstarenje - warp faktor 8.5 Maksimalna brzina - warp faktor 9.9998 u trajanju do 24 sata Maksimalna kvantno-mlazna brzina - warp faktor 20 u trajanju od 3 sata DIPLOMATSKA SPOSOBNOST: 5. razred (inače ovdje ti je pojašnjenje razreda: http://www.ditl.org/pagdiplomatics.php ) SPECIJALNE I DODATNE MOGUĆNOSTI: Standardni federacijski uređaj za skrivanje, mogućnost separacije (oba dijela sposobna za warp i kvantno-mlazne brzine), napredna inteligentna kompujterska jezgra, virtualni sistem ciljanja, mogućnost maskiranja tragova korištenja warpa i impulsne brzine, napredni deflektor, modificiran zaslon na mostu, astrometrički laboratorij druge generacije, regenerativna polja sile, EMH tip IV i sekundarni deflektor POMOĆNE LETJELICE: 28 šatlova tipa 11, 8 Runabouta i 8 borbenih lovaca Aurora klase Eto, nadam se da si zadovoljna brodom

|
| pon 08 lis, 2012 3:42 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
naravno da jesam... Hvala!  kad počinjemo?
|
| pon 08 lis, 2012 11:14 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mimi Sky je napisao/la: naravno da jesam... Hvala!  kad počinjemo? No problem babe
A ti možeš slobodno napisat svoj introduction post u RPG temu kao što smo već ja i norexan napravili

|
| sri 10 lis, 2012 8:19 pm |
|
 |
|
Overlord
|
S obzirom da sam shvatio kako su najveći neprijateljski brodovi koje ću uvest u RPG daleko nadmoćniji od naših brodova morao sam uvest neke promjene da ipak ne budu previše owerpowered u odnosu na nas pa sam stoga za početak malo izmijenio svoj brod: viewtopic.php?p=282936#p282936
Još ću se kasnije pozabavit s Miminim brodom, a i Norexan ako želi si može slobodno neke stvari poboljšat kod svog broda. Samo bez pretjerivanja molit ću
Evo ti poboljšana verzija tvog broda Mimi:USS MoffatKLASA I TIP BRODA: Sovereign (BS) POGON I NAPAJANJE BRODA: 1 kvantno-mlazna warp jezgra (u sekundarnom trupu) koja napaja 2 warp motora + jedna pomoćna warp jezgra (u tanjuru) koja napaja 2 pomoćna warp motora; 4 subatomska unificirana impulsna motora NAORUŽANJE: 8 fazorskih mreža tipa XIII, 12 fazorskih mreža tipa XII + 2 fazorske mreže na sekundarnom trupu kad je brod separiran, 8 pulsnih fazorskih topova klase II i 4 rotacijske pulsne dvotopne kupole; 2 prednja lansera fazno-plazmenih torpeda, 6 prednjih lansera kvantnih i fotonskih torpeda i 4 stražnja lansera kvantnih i fotonskih torpeda + 2 stražnja lansera kvantnih i fotonskih torpeda nakon separacije broda (100 fazno-plazmenih torpeda, 300 kvantnih i 500 fotonskih torpeda) POSEBNO NAORUŽANJE: 2 fazorska topa tipa XX (na donjoj strani tanjura) OBRAMBENI SUSTAVI: Visokokapacitetni regenerativni štitovi, visoko polje strukturalnog integriteta, kvartanijski trup SPECIJALNI OBRAMBENI SUSTAVI: ablativni regenerativni oklop (50 cm) WARP BRZINA (prema TNG skali): Normalno krstarenje - warp faktor 8.5 Maksimalna brzina - warp faktor 9.9998 u trajanju do 24 sata Maksimalna kvantno-mlazna brzina - warp faktor 20 u trajanju od 3 sata Normalno krstarenje odvojenog tanjura - warp faktor 6.5 Max. brzina odvojenog tanjura - warp faktor 9 u trajanju do 12 sati DIPLOMATSKA SPOSOBNOST: 5. razred (inače ovdje ti je pojašnjenje razreda: http://www.ditl.org/pagdiplomatics.php ) SPECIJALNE I DODATNE MOGUĆNOSTI: Standardni federacijski uređaj za skrivanje, mogućnost separacije (oba dijela su sposobna za warp, no samo sekundarni trup je sposoban i za kvantno-mlazne brzine), napredna inteligentna kompujterska jezgra, virtualni sistem ciljanja, mogućnost maskiranja tragova korištenja warpa i impulsne brzine, napredni deflektor, modificiran zaslon na mostu, astrometrički laboratorij druge generacije, regenerativna polja sile, EMH tip IV i sekundarni deflektor na prednjem dijelu tanjura. POMOĆNE LETJELICE: 30 šatlova tipa 11, 10 Runabouta i 10 borbenih lovaca Aurora klase

|
| čet 18 lis, 2012 8:26 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Meni ne treba naurazanje bolje jer ja ga vec imam  Mogu jedino da produzim vek udaranja onih topova kao i da smanim vreme potrebno da velika topcina opali 
| pet 19 lis, 2012 2:45 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Ok... mislim da ću to napravit ovaj vikend.  Thanks na brodu! 
|
| sub 20 lis, 2012 12:03 am |
|
 |
|
Overlord
|
Norexan je napisao/la: Meni ne treba naurazanje bolje jer ja ga vec imam  Mogu jedino da produzim vek udaranja onih topova kao i da smanim vreme potrebno da velika topcina opali Kad malo bolje razmislim imaš pravo da ti ne treba ništa pojačavat, osim ak si ne želiš stavit lanser fazno-plazmenih torpeda Mimi Sky je napisao/la: Ok... mislim da ću to napravit ovaj vikend.  Thanks na brodu! No problem Nego jel si ti zaboravila napravit introduction post u RPG ili?
I opet moram napomenut kako bi bilo lijepo da nam se pridruži još forumaša u ovoj našoj budućoj avanturi, jer čim više igrača tim bolje, a osim zabave napravit ćemo i priču koju ćemo moć stavljat u udružni fanzin, a možda i izdat kao novelu. Uglavnom bilo bi poželjno da nam se u tom poduhvatu pridruže barem još dva forumaša/ice (Mirna, Točkica, captain, netko četvrti?). I ako netko treba pomoć u vezi kreacije lika i/ili broda slobodno nek me traži

|
| pon 22 lis, 2012 1:58 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
nisam zaboravila nego mi je počeo faks...  napravit ću ga čim stignem. nadam se danas ili sutra
|
| pon 22 lis, 2012 8:47 am |
|
 |
|
Admiral
|
Sovereign X je napisao/la: Norexan je napisao/la: Meni ne treba naurazanje bolje jer ja ga vec imam  Mogu jedino da produzim vek udaranja onih topova kao i da smanim vreme potrebno da velika topcina opali Kad malo bolje razmislim imaš pravo da ti ne treba ništa pojačavat, osim ak si ne želiš stavit lanser fazno-plazmenih torpeda Hmm...moze... 
| pon 22 lis, 2012 10:58 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|