|
Sada je: čet 30 tra, 2026 10:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Zašto ne volimo Neelixa
Suikotreki je napisao/la: Pomalo besmislen zato što nema apsolutno nikakvu funkciju na brodu Predlažem da ponovo pogledaš Voyager, čini mi se da si dosta toga zaboravio...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 lis, 2012 12:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Suikotreki je napisao/la: Norexan je napisao/la: Ne znam ljudi sta imate protiv tog "čoveka" ,ali ja mislim da Voya ne bi bio isti bez njega....mislim meni je skroz lik  Paaa meni je osobno Neelix simpatičan lik. Pomalo besmislen zato što nema apsolutno nikakvu funkciju na brodu ali simpatičan. No pak s druge strane ima puno besmislenijih likova pa toliko nisu na tapeti poput njega. Evo recimo prva koja meni pada na pamet je Deana Troi... stvarno nema besmislenijeg lika i funkcije na brodu od nje i njezine.  Pa on je kuvar iako je isti nepotreban.. Troi tacno tu se apslolutno slazem stalno nesto kuka i cvili! 
| pet 19 lis, 2012 1:06 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Pa da nje nema ne bi bilo pola toga.., uostalom da nje nema nebi bilo ni njezine stare , a ona je zakon
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pet 19 lis, 2012 7:53 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| pet 19 lis, 2012 9:53 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Dobro, možda sam se malo krivo izrazio , ali mislim kako ste shvatili što sam želio reć
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pet 19 lis, 2012 10:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Htio si reći da je Troi majka svojoj majci? Drugim riječima, fulao si temu! Ovdje se raspravlja o Neelexu koji je toliko cool da imamo nekoliko tema o njemu, a Deanna ima samo jednu, i to skupnu za Riker-Deanna-Worf trio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 lis, 2012 11:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Pomalo besmislen zato što nema apsolutno nikakvu funkciju na brodu Predlažem da ponovo pogledaš Voyager, čini mi se da si dosta toga zaboravio... Pa i nema baš neku funkciju. Samoproglašeni "časnik za moral na brodu", brodski kuhar i tek na kraju serije je postao ambasador Federacije u Delta kvadrantu.
| pet 19 lis, 2012 11:30 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Htio si reći da je Troi majka svojoj majci? Drugim riječima, fulao si temu! Ovdje se raspravlja o Neelexu koji je toliko cool da imamo nekoliko tema o njemu, a Deanna ima samo jednu, i to skupnu za Riker-Deanna-Worf trio  Umrla sam na ovaj post.  I ovo nije spam. Časna moderatorska.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 lis, 2012 11:31 pm |
|
 |
|
Captain
|
Cvicek je napisao/la: Htio si reći da je Troi majka svojoj majci? Drugim riječima, fulao si temu! Ovdje se raspravlja o Neelexu koji je toliko cool da imamo nekoliko tema o njemu, a Deanna ima samo jednu, i to skupnu za Riker-Deanna-Worf trio  Postoji i ta tema? Uglavnom, meni je Neelix zabavan. U seriji je, prihvatite to 
M.T.
|
| sub 20 lis, 2012 9:41 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Bilo je puno besmislenijih likova od njega. Npr, žena od Smileya. Imala je par svojih epizoda u DS9 koje su bile potpuni promašaj.  Ili je to bio TNG? Naspram nje, Neelix je car! A Troi kraljica! 
| pon 22 lis, 2012 4:08 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 17 lis, 2012 3:22 pm Postovi: 56 Koje si vrste?: Human
|
Spet je napisao/la: Bilo je puno besmislenijih likova od njega. Npr, žena od Smileya. Imala je par svojih epizoda u DS9 koje su bile potpuni promašaj.  Ili je to bio TNG? Naspram nje, Neelix je car! A Troi kraljica!  Keiko O'Brien  Čak je i njihova kćerka Molly dobila jednu epizodu u DS9 (mislim da je "Time's Orphan") A Neelix je OK lik. Na kraju krajeva, bio je nazamjenjiv u prve dvije sezone, jer je više-manje poznavao taj dio kvadranta pa je bio od velike koristi Janewayici s kime uspostaviti kontakt, koga izbjegavati, s kime trgovati, itd.
|
| uto 23 lis, 2012 2:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 09 stu, 2012 12:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Evo, vidite šta se dogodi kad radiš one stvari s dlakavom pedo nakazom: 
|
| uto 17 ruj, 2013 1:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ki je to? 
| uto 17 ruj, 2013 9:51 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Ki je to? Pa Kes. 
|
| sri 18 ruj, 2013 12:59 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|