|
Sada je: pet 21 kol, 2026 10:52 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Što pratite na TV-u?
ja sam ovisnik od malih nogu... ...naučio čitati, pisati , i engleski prek tv-a...
...a trenutno se prate Forenzičarske serije... BSG, Kosti... NANY CIS... Sainfeld... Dokumentarci o životinjama... Sport koji uleti... trenutno skijanje tenis i biatlon... i tu i tamo koji dobar film...
| uto 16 sij, 2007 1:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BSG!!!
NCIS
Invasion (u zadnje vrijeme nestizem, ali kad imam vremena rado pogledam)
CSI (al' samo original)
jos ako naletim pogledam i Sainfelda, to je uvijek zabavno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 16 sij, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
pokušavam futuramu pratit al se često ne sjetim da je na tv 
_________________ njanjanja
|
| uto 16 sij, 2007 3:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lil'Mee je napisao/la: pokušavam futuramu pratit al se često ne sjetim da je na tv 
...pa poslije sainfelda je... . je je baš ne volim... ...Invaziju sam zaboravio... ...jućer sam pogledao u kasnijem terminu oba nastavka... ...čudne se stvari događaju u tome serijalu...
(...a onda sam išao još malo štrebat... do 02:00 ...i probudio se u 07:00... ...na ispit čekao 3-4 sata i sad sam malo zombičan... )
| uto 16 sij, 2007 4:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
futurama, invazija (kad naletim), pokoji film (kad naletim), niz humoristicnih serija na rtlu tokom poslijepodneva (kad sam doma)... vise ne pratim pozorno tv program kao prije dok nisam imao komp, ako mi se svidja neka serija, vjerojatno sam je vec pogledao na kompu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 16 sij, 2007 6:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Hmmm ne znam da nesta pratim. Pogledam nekad Futuramu, Pod istim krovom, Bracne vode, Invazija, pokoji film...
| uto 16 sij, 2007 8:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Samo Seinfelda, Futuramu i, ako se sjetim i ako baš nemam ništa pametnije za raditi, BSG  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sri 17 sij, 2007 2:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
kralj svemira je napisao/la: Samo Seinfelda, Futuramu i, ako se sjetim i ako baš nemam ništa pametnije za raditi, BSG  . pozdrav
...hm, imam dojam da si već pogledao BSG... pa ti nije toliko zanimljiva?? ...ja sam odgledao prije prvu sezonu, ali i gledao sam na tv-u... ...sad jedva čekam drugu... danas... nastavljamo...
| sri 17 sij, 2007 11:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Sainfeld
Futurama
Punk't
I mislim da je to to 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 17 sij, 2007 1:03 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hm, imam dojam da si već pogledao BSG... pa ti nije toliko zanimljiva??
Nisam gledao  .
pozdrav
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
I like your flowers...
|
| sri 17 sij, 2007 1:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kralj svemira je napisao/la: Nisam gledao  .
i tvrdis da ima nesto bolje za raditi umjesto gledati BSG?!
|
| sri 17 sij, 2007 3:57 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
West Wing, CSI, CSI:Miami, Midsomer Murders, ponešto tu i tamo BSG.
| sri 17 sij, 2007 4:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Baš ništa na našoj tv (bilo kojoj). Na sreću imam National Geographic i Discovery Channel, pa isključivo njih gledam u zadnje vrijeme.
|
| sri 17 sij, 2007 6:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
vidim ja da vi meni premalo gledate BSG
(morati cu malo poraditi na tome  )
|
| sri 17 sij, 2007 8:08 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ant je napisao/la: kralj svemira je napisao/la: Nisam gledao  . i tvrdis da ima nesto bolje za raditi umjesto gledati BSG?!
Tvrdim da ja radije buljim u monitor nego gledam BSG  .
pozdrav
I like your flowers...
|
| sri 17 sij, 2007 8:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|