|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 8:43 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Facebook, Google+ i ostale društvene mreže
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
 Re: Facebook, Google+ i ostale društvene mreže
nekako mi ovo "još" upada u oči... 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sri 05 ruj, 2012 12:44 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Rowena je napisao/la: nekako mi ovo "još" upada u oči...  evo da te smirim, mogu ti javiti kada te stavim 
| sri 05 ruj, 2012 12:46 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Imam, u početku napravio iz dosade i pomalo znatiželje. Trenutačno mi dobro dođe zbog faksa npr., zatvorene grupe su po tom pitanju zakon. Dok su bili aktualni forumu, znalo se dogodit da prof ili asistenti samo tako promjene koncept ispita ili na usmenom pogađaju pitanja koja nitko ne zna jer se učilo po skripti do koje su došli. Naravno, jedan od razloga i lažni osjećaj socijalizacije. Kad se moraš izolirat i bubat, ajmo reć da malo pomogne.., bar meni..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 20 ruj, 2012 1:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ono kad na forumu automatski kreneš prelaziti mišem iznad slike nadajući se da će iskočiti veća verzija (i sad će se pojaviti još netko i reći da nisam jedini  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 05 lis, 2012 11:40 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pa ovaj...ja to ne radim 
| pet 05 lis, 2012 11:53 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ni ja... ali ako će ti biti toplije oko srca, Cviček, mogu pokušati... 
| uto 09 lis, 2012 4:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: (i sad će se pojaviti još netko i reći da nisam jedini  ) Nisi jedini, ali je mene pinterest naviknuo na to.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 09 lis, 2012 6:30 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ja se skinuh s pinteresta 
| uto 09 lis, 2012 6:41 pm |
|
 |
|
fluffy
|
pinteresta, ha?! 
| uto 09 lis, 2012 6:43 pm |
|
 |
|
Number One
|
http://pinterest.com/jedna velika ovisnost... 
| uto 09 lis, 2012 6:45 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
nakon tolikih godina otpora fejzbuk je i mene uspio asimilirati... vise mi je svejedno za sve, samo da naletim na nekog novog i potamanim usamljenost...
|
| pet 02 stu, 2012 8:26 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Mene su ,,neki'' (znaju oni dobro koji) mitili Milkinom čokoladom i kovali urote pa odoljeh i svejedno sam najzad asimilirana. To je zlo! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 02 stu, 2012 9:00 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Točkica je napisao/la: Mene su ,,neki'' (znaju oni dobro koji) zlo!! 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pet 02 stu, 2012 9:13 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ma fejs je dobra stvar ako ga znaš koristiti. 
|
| pet 02 stu, 2012 9:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Za svašta se može koristiti. Ja prvenstveno koristim za povezivanje s ljudima i inicijativama s kojima djelim određene ideale, i da na vrlo jednostavan način pratim ne-mainstream medije i sl. Sve lijepo dođe na onaj "feed" (samo se mora podesiti da fejs sve pokazuje, nikako na onaj "top stories") i svaki dan u 10ak minuta to prevrtim uz jutarnju kavu, i ako me nešto specijalno zainteresira, kliknem na link i pročitam detaljnije, proguglam za više informacija itd... Ali da... znam naletiti na ljude koji imaju zaista neobične profile da ti dođe da pomisliš da se jednima cijeli život vrti oko nogometa, drugima oko slušanja muzike, a trećima oko šeranja statusa u kojima na 1001 način daju do znanja kako su nesretni i depresivni. 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 02 stu, 2012 9:35 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|