|
Sada je: sri 24 lip, 2026 11:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Trek pitanja
Gdje to točno Scotty kaže ' I cannae change the laws of physics'?
|
| ned 08 tra, 2012 5:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Memory Alpha spominje da je nešto u tom stilu rekao u epki "The Naked Time"
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 tra, 2012 7:59 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
Cvicek je napisao/la: I onda može, kao dobar dio ostalih, u nedostatku novog Treka - pogledati TOS. A nakon toga TAS  Ispričavam se ako su ova pitanja već bila: 1. Da li je glavni razlog što još nema nove Star Trek serije to što se producenti boje fijaska (mislim u ratingsima, posljedično u US$) kakav je bio ENT? 2. Da li će nova serija biti u standardnom ili u "reboot" svemiru?
| čet 19 tra, 2012 10:38 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
1. Nema nove serije jer malo čekaju da prođe određeno vrijeme, da rulja STVARNO ogladni za Trekom, i da prođu ovi Trek filmovi koji su sad u kinu ovih godina (2009. i onaj idući 2013., a možda i nakon toga još ništa). 2. Otvoreno za diskusiju.
|
| pet 20 tra, 2012 5:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: 1. Nema nove serije jer malo čekaju da prođe određeno vrijeme, da rulja STVARNO ogladni za Trekom, i da prođu ovi Trek filmovi koji su sad u kinu ovih godina (2009. i onaj idući 2013., a možda i nakon toga još ništa). Yep, službeni stav Paramounta je da franžizi treba dati da diše. Filmovi su zasad sasvim dovoljni i nitko ne želi riskirati novo zasićenje publike. Osobno ne vjerujem da postoje ikakve šanse da se u naredne tri godine išta dogodi na tom planu. Osim ako ST 12 ne zaradi neke enormne novce (tipa 300+ milijuna, što je malo vjerojatno), pa se CBS ne polakomi. A u slučaju toga bi se sigurno išlo s novim svemirom.
|
| pet 20 tra, 2012 5:40 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
Hvala na odgovorima, premda nisu ono čemu sam se nadao  Puno više volim Trek serije od filmova...
| sub 21 tra, 2012 12:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
E... Da vidim da nisam zabrazdio... Na kaj vama liči ova granica oko Lastova? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 lis, 2012 8:04 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Sovereign klasa. It's the Enterprise! 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| pon 01 lis, 2012 8:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mene to prije podsjeća na Intrepid klasu.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 01 lis, 2012 8:29 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Voyager...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 01 lis, 2012 8:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da, i meni je prva asocijacija na Voyager, mislio sam da je netko šerao neku trek zafrkanciju... Dobro je, na trek forumu su mi ljudi smirili bojazan da sam previše zabrazdio na trek 
|
| pon 01 lis, 2012 9:07 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ukazanje voyagera ..definitivno 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 01 lis, 2012 10:04 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Makar mislim da ti mi nismo neko mjerilo, Cvicek. Meni se od svake crno-crveno/plavo/žute kombinacije na odjeći učini da je iz Treka.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 01 lis, 2012 10:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Voyager je definitivno to na lastovskoj karti http://th04.deviantart.net/fs71/PRE/f/2 ... 3btpqd.jpgPs ..doduše malo iskrivljen naspram "pravog" voyagera
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 01 lis, 2012 10:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Captain, ja sam razočaran... mislio sam da ćeš ti od svih ljudi na ovom forumu znati... Naravno da je iskrivljen, pa to je Voyager iz epke " Twisted"! 
|
| pon 01 lis, 2012 10:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|