Sada je: pet 07 kol, 2026 4:44 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 109 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
 Episode III: Revenge of the Sith (2005.) 

Ocijeni film
10 30%  30%  [ 3 ]
9 30%  30%  [ 3 ]
8 30%  30%  [ 3 ]
7 10%  10%  [ 1 ]
6 0%  0%  [ 0 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 10

Episode III: Revenge of the Sith (2005.) 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: Episode III: Revenge of the Sith (2005.)
Dude, jediji nisu vidovnjaci.

pon 24 ruj, 2012 8:18 pm
Captain
Captain

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Vulkanac
ma nisu vidovnjaci u onom klasičnom smislu tipa: sutra će past kiša, tu i tu će bit napad i tome slično, ali mogu osjetit kakva ih budućnost otprilike čeka. bar dva puta je Joda rekao kako ne može vidjet što će se dogodit jer je kao neki poremećaj sile..

Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter.
I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu.
Što mislimo, to postajemo.

M.T.

pon 24 ruj, 2012 8:39 pm
MINDFVCK

The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he did not exist.

Na tu istu foru je Palpatine sjebo đedaje. Bio je toliko zao da je bio dobar za njih, pa ko bi normalan posumnjao da je on toliko zao da pokrene rat ili da osniva vojsku klonova. To su sve radili njegovi iz sjene.

pon 24 ruj, 2012 9:16 pm
Captain
Captain

a ne znam, toliko onda o njihovoj mudrosti..
al najveći misterij Anakin, svi kuže kako nešto nije u redu al svejedno nitko niš ne poduzima...

M.T.

pon 24 ruj, 2012 9:35 pm
MINDFVCK

To je Quigonova greška u prvom filmu. Samo zato što ima hrpu onih tjelešaca u krvi ne mora značiti da je đedaj. Obiwan je pak bio prečastan i htio je održat Quigonovu ideju.

pon 24 ruj, 2012 9:40 pm
Captain
Captain

Tu se slažem. Obi je počeo trenirat malog zbog uspomene na svog učitelja. Međutim, zar oni nisu imali ni je disciplinsku mjeru osim izbacivanja iz reda? Tipa, prisilna izolacija uz meditaciju kako bi se preispitali osjećaji i tome sl...

M.T.

uto 25 ruj, 2012 7:39 am
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Mali podsjetnik na film večeras:

Jedini film u ravnini s genijalnošću Fantomske prijetnje. Ne propustite uplakanog Obi-Wana i kako čovjek pukne nakon godina slušanja kako ga zovu Annie.
Tuga ima veliku ulogu jer će imati utjecaja na život i smrt jedne žene (+2), a Samuel L Jackson leti kroz prozor.
Upoznajemo i Leine odgajatelje, a film je dobio i "thunderous applause".

Uživajte!

ned 03 ožu, 2013 8:49 pm
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Da treći dio je definitivno vrhunac SW prequel, a i opčenito jedan od najboljih SW filmova. Koliko god sam ga već puta do sad pogledao nikad mi neće dosadit. Od "thunderous applause", Anakin you were my brother, Order 66 scena kad je Yoda od boli pao na koljena...definitivno najdramatičniji SW. :)

ned 03 ožu, 2013 11:19 pm
Fire and Blood

Ja ne smatram da je Fantomska prijetnja genijalna. Zafrkavala sam se.
Ali ovaj nastavak je dobar koliko može biti u gomili gluposti koje je Lucas izmislio. Jedva čekam sljedeću nedjelju.
Istini za volju, ovaj film je u te gluposti stavio i dosta akcije, generala Grievousa, borbu Yode i Palpatinea i naredbu 66 od koje se naježiš.

ned 03 ožu, 2013 11:27 pm
Defender of Earth

A gledaj što se tiče Fantomske prijetnje ako ju gledaš kao zaseban film odvojen od ostalih pet filmova onda nije toliko loš. Jer kad malo pogledaš Fatomska prijetnja ima malo dodirnih točaka s kasnijim filmovima, a i originalnom trilogijom.
Prvi SW je zanimljiv zato što pokazuje kakav je bio život u Republici prije Klonovskih ratova i prije nego što je došlo do pada.

A što se tiče Osvete Sitha, pa meni je to nekako logički kraj nove trilogije i dobra poveznica s starom. Tako da sve u svemu unatoč ponekad užasno patetičnom dijalogu (pogotovo između Padme i Anakina) sve u svemu mislim da je film dobro napravio svoju zadaću. :neznam:

ned 03 ožu, 2013 11:38 pm
Fire and Blood

Gledaj, sviđa mi se nova trilogija unatoč hrpi stvari koje su logične samo Lucasu.
Fantomska prijetnja stvarno pristaje uz Disney filmove jer imaš kraljice, vitezove i helpful little friends s velikim ušima.
Loša stvar u Klonovima je patetičnost Anakina i loša Christensenova gluma.

U osveti Sitha smeta mi to što... ma... smetaju mi nelogičnosti, patetičnost i to što je Evan McGregor zaboravio cijeli jedan naglasak između 2003. i 2005. Veliko je poboljšanje što je Christensen uzeo tečaj glume u te dvije godine.

Ne želim reći da su filmovi loši, ali onaj Star Wars koji je sjajan i vrhunac SF-a i fantasyja pravio se u osamdesetima. Kad je već pravio prequel, trebao je to napraviti kako treba, a kad ih uspoređuješ sa starom trilogijom, osrednji su.
Imam sreću što su mi ujak i tata pokazali prva tri filma prije Fantomske prijetnje, makar je i Fantomska prijetnja tada bila super. Imala sam, koliko, 8-9 godina... Opet, da nema originalne trilogije, mogli bismo govoriti o tome da su filmovi fantastični. ovako su dobri i još se mogu smatrati Star Warsom. Pogotovo Osveta Sitha.

pon 04 ožu, 2013 12:12 am
Make it so
Make it so

Klonovi su mi draži od trečeg dila , jednostavno imam dojam kao da je anakin prelako pao pod utjecaj palpatine-a , iako nemogu reći da sve nema smisla ali kad bi se vodili logikom , anakinu je isplativije pustit mace windua da ubije palpatine-a nego reagirat na način na koji reagira ..tu su mi tribali nekako drugačije postavit radnju , naprimjer da palpatine ubije windu-a bez pomoći anakina pa da onda ovaj uvidi kako je mračna strana moćna ..pa možda i da se promišlja o tome na koju će stranu sve do kraja i do nesreće koja ga je
izobličila
Ovako ispada da je anakin zapravo kriv za jačanje mračne strane jer je sam omogučija da palpatine preživi , to jest palpatine ispada ko slabić koji triba pomoć sa strane a anakin ko potpuni idiot koji je sam sebi otvorija vrata zla u trenutko kad je mračna strana gubila ..to jest on je spasitelj mračne strane sile i sith-a :roll:

pon 04 ožu, 2013 12:42 am
Defender of Earth

Krivo si to shvatio captain.
Ja bi prije rekao da je Palpatine namjerno dozvolio da ga Windu pobjedi jer je znao da će se Anakin vratiti. On je davno prije znao da se Anakin kolebao a prijetnja "bespomoćnom" starcu Palpatineu je bila odlična predstava da Anakinu dokaže kako ne postoji nikakva razlika između jedia i sithova.
Jer samo pogledaj tu scenu iz Anakinove perspektive.
Palpatine sav jadan na podu leži, moli za svoj život, a Windu ga hladnokrvno želi ubiti. Kakav dojam to ostavlja? A nemoj zaboraviti da je Palpatine duugi niz godina manipulirao i ispirao mozak Anakinu. Ova izrežirana scena kako gubi je samo zadnja kap koja je natjerala Anakina da potpuno pređe na mračnu stranu.
I ne možeš toliko biti kritičan protiv Anakinovog prelaska na mračnu stranu. Nije da se to dogodilo preko noći. Postupak je bio polagan ali postepen. Pa već i u Klonovima je bilo naznaka za tu njegovu mračnu stranu.
A drugo Anakin je bio emocionalno nestabilna osoba. Prvo je izgubio majku, onda poslije toga je dobio tu viziju kako Padme umire, a Palpatine je sve to znao i samo vješto koristio u svoju korist. Anakin je ovdje u biti samo naivna budala koji do samog kraja nije znao da je manipuliran.
A nakraju ako se govori o onom "proročanstvu", možda je sve to bilo suđeno da se dogodi. Jer nakraju Anakin je uspostavio red u sili na kraju šestice, samo se eto stvari nisu odvijale onako kako su jediji to interpretirali.

pon 04 ožu, 2013 12:56 am
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Meni je ovo također jedan od najboljih, ali ujedno i najtužnijih filmova. Najviše mi je bilo žao Padme :(
I meni su osobno ovi prequeli nekako bolji od prva tri filma makar ni oni nisu loši :thumbs2: U svakom slučaju ovaj film se odlično nadovezuje na New Hope, a to da ima tu i tam nelogičnosti, to je rekoh bih neizbježno ko i za većinu prequela.

slika

ST battles audio/video tribute!

pon 04 ožu, 2013 2:03 am
Profil YIM Web stranica
Admiral
Admiral

Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
Meni je epIII jedan od najboljih delova ako ne i najbolji :D
Odgledao sam ga mali milioniti put na DVD-u i bez obzira sto je film poslednji snimljen najvise puta sam ga odgledao mozda tri puta vise od epIV :D

Prosto ga obozavam :zaljubljen:

pon 04 ožu, 2013 1:29 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 109 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: