|
Sada je: sub 22 kol, 2026 5:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Nontopic pričaonica
Miki je napisao/la: pahuljica je napisao/la: frendica mi je trebala sašiti piđamu na foru odore iz treka, to je kao trebao biti rođendanski dar...no malo je fulala za brojku Debela guza, a? lijenost
| ned 16 ruj, 2012 8:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Miki je napisao/la: Stavio si pred par stranica nešto slično. Mislim da takve najavne špice fale tvu. Nekad sam ko klinac jedva čekao kad će pregled programa da znam kad će što. Sad je sve na netu i ttxu. Je, stavio sam, no to je bila drugačija. No, uglavnom kao što kažeš takvo nešto fali na tv-u. Još glazbene podloge su bile super 
|
| ned 16 ruj, 2012 8:38 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
 Re: Pitajte Mir'Nu, nemirna odgovara
shirajzl je napisao/la: emrys je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Čitam samo povijesne knjige; što stručnu literaturu, što povijesne romane.
Od stručnog, zadnje sam pročitao Guy Walters : "Lov na zločince". Knjiga je o bijegu nacista pri kraju i nakon završetka rata.
Od povijesnih romana, zadnji je bio Louis de Wohl : "Posljednji križar". Radi se o životu Don Juana Austrijskog. Jesi li procitao Krizarsku trilogiju od Jan Guilloua? Ako jesi, kakvi su dojmovi? Tema mi je interesantna. Krenuo sam citati, ali nedostatak vremena + citanje na mobitelu su me presjekli. Nisam, ali mogao bih, pogotovo što vidim da se može kupiti na kiosku, znači prihvatljiva cijena. Ako te zanimaju križarski ratovi, pročitaj si "Kršćanski barbari u svetoj zemlji" od Amina Maaloufa. Knjiga opisuje križarske ratove iz kuta arapskih povjesničara.  Mislim da su cca 30kn komad. Nije puno. Cini mi se da su i neke filmove snimali po toj trilogiji. Hvala na preporuci za knjigu.
|
| ned 16 ruj, 2012 10:52 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ok, kako reagirati kada vidiš jedan ovakav članak Monstruozno: Turčin silovao patku!
| uto 18 ruj, 2012 1:48 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Hm, nasmiješ se?
|
| uto 18 ruj, 2012 4:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da je članak u stvari novinska patka 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 18 ruj, 2012 5:08 pm |
|
 |
|
fluffy
|
mah, ne bih se čudila da je i istina...bolesnih umova ima svugdje
| uto 18 ruj, 2012 6:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Događa se... meni se jednom na koji trenutak dogodilo da sam pomislio da je jedan članak na news-baru napisan zaozbiljno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 18 ruj, 2012 6:32 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
nego, napokon imama android. i jedno pitanje ako netko zna nešto o tome - treba li mi antivirus i koji se preporučuje ako treba? Pogledala sam na googleu, ali svi su proturiječni.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 19 ruj, 2012 10:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Tralalalala.... u maničnu fazu sam opet ušao ja 
|
| čet 20 ruj, 2012 8:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvile vidim da često gledaš filmove u zadnje vrijeme tako da odi pogledat ovaj novi The Thing, ak već nisi
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 20 ruj, 2012 8:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ak je to još u kinu, onda ništa od toga... ne želim hraniti korporacijske multiplexe (ok.. ok.. nisam baš pri lovi a nisam neki fan odlaska u kino )No pogledat ću svakako kad dođe na DVD, isto ko i novog batmana. Večeras mislim pogledati prvu epku Revolutiona (ajme baš su mogli smisliti bolje ime  ) i japanski Rashomon (predložila mi jedna osoba jučer na kavi)
|
| čet 20 ruj, 2012 8:37 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Citat: Ak je to još u kinu, onda ništa od toga... ne želim hraniti korporacijske multiplexe   Pa mislim kako su već svugdje neke korporacije.., u os su bila dva privatna kina koja su se i dosta dugo pokušala spasit.., ali ruku na srce svako malo su imali neki kiks. Znalo se dogodit kako ima slike ali bez zvuka i tome slično. Većinom filmova skinem, ali neke ipak pogledam u cinestaru. Kao što ću npr., Hobita...
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 20 ruj, 2012 8:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Ak je to još u kinu, onda ništa od toga... ne želim hraniti korporacijske multiplexe (ok.. ok.. nisam baš pri lovi a nisam neki fan odlaska u kino )No pogledat ću svakako kad dođe na DVD, isto ko i novog batmana. Večeras mislim pogledati prvu epku Revolutiona (ajme baš su mogli smisliti bolje ime  ) i japanski Rashomon (predložila mi jedna osoba jučer na kavi) Nema ga više u kinu s obzirom da je riječ o filmu iz 2011. tak da bi ga ziher ima na DVD-u.
A ja si nešt razmišljam pogledat Prometheus danas, no vidjet ću jel će mi se dat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 20 ruj, 2012 8:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Illuvator je napisao/la: Citat: Ak je to još u kinu, onda ništa od toga... ne želim hraniti korporacijske multiplexe   Pa mislim kako su već svugdje neke korporacije.., Ma u ovom slučaju se radi o zafrkanciji, mislio sam da sam objasnio unutar spoilera  Ne možeš pobječi od njih... uostalom evo vidi mene - proizvodim knjige i nastojim ih prodati preko najveće internet korporacije @Sov, tnx! iz ovih stopa ga idem naručiti u 'videoteku' pa ovih dana pogledam...
|
| čet 20 ruj, 2012 9:00 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|