Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Re: UEFA Euro 2012 (08.06.-01.07.)
McDonalds i Coca Cola FTW! Jbg, ovog prvog posjećujem bar dvaput mjesečno, a ovo drugo stalno pijem s vinom
POL - GRE 1:0 RUS - CZE: 2:1
Mogao bi do kladionice jedan dan
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Jedna friška fotka sa Olimpijskog stadiona u Kijevu:
Vjerovali ili ne, to je onaj isti stadion na kojem smo igrali uzvratnu kvalifikacijsku za SP 1998, kad je Bokšić zabio za 1:1. Ovaj novi krov izgleda genijalno.
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
OLIMPIJSKI stadion?
McDonalds - bio dvaput u životu. Smeće odvratno. I skupo. A niš ne dobiš.
Favorit prvenctva - Nizozemska. Izgledaju ubermoćno, al i zadnji put su tak izgledali pa ih je Guus sa Rusijom ubio u pojam. Dark horse - Francuska. Da, Francuska.
Hrvatska? Zajebat ćemo već s Irskom, dalje će biti samo debakl.
Moja prognoza za dan 1:
POL - GRE 1 - 1 RUS - CZE 2 - 2
Mislim da će Grci opet igrat idiotski, mada će Poljake nosit domaća atmosfera.
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
EURO je teže natjecanje od Svjetskog prvenstva jer nema Novih Zelanda, Togoa i sličnih. Sve repke ovdje vrhunski su taktički obučene i disciplinirane. Samim tim sve je moguće. Ali baš sve.
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
Prvenstvo bi mogle osvojiti tri momčadi, bar prema mom mišljenju, Nizozemska, Španjolska ili Njemačka, ali tko zna možda bude iznenađenja i ponovi se 2004. i Grčka, daj Bože da to iznenađenje budemo mi, ali realno gledajući, neće nam biti lako proći skupinu.
Moja prognoza za prvi dan:
Poljska - Grčka 2 - 1
Rusija - Češka 1 -1