Sada je: pon 17 kol, 2026 12:35 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 83  Sljedeća
 ENT (ni)je Trek? 

Da li smatrate Star Trek:Enterprise Trekom?
Da 78%  78%  [ 43 ]
Ne 22%  22%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 55

ENT (ni)je Trek? 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: ENT (ni)je Trek?
Uf, sad će i tebe krstit kao provokatora.

sub 28 tra, 2012 6:08 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
T'Grel je napisao/la:

E, kad to dobro proučiš onda možeš raspravljat o tome šta spada, a šta ne u kanon.

...e dobro... kad je tako onda ti pogledaj Enterprise... pa možeš dalje lajat kako nije trek i gdje sve krši kanon... do tad... STFU !

T'Grel je napisao/la:
Niti si član udruge niti si dio njenih aktvnosti i nemaš pravo ovako se razgovarat sa članom Nadzornog i Upravnog odbora Udruge ljubitelja Zvjezdanih staza "U.S.S. Croatia", Glavnim voditeljem Povijesne sekcije Udruge i udružnim zapisničarom koji je prije reda promaknut u viši čin zbog svojih zasluga u udruzi. Ne bi bio na ovim pozicijama da nisam radio za udrugu i pridonosio njenom radu. .

Kakve veze ima da li je netko član udruge ili ne da bi imao pravo iznositi svoje mišljenje na forumu... ? Naime ti možeš pisati svoje komentare na ovom forumu jer na svim ostalima administratori nemaju toliko razumijevanje za tvoja seruckanja te si pobrao ban prije nek kaj si rekel keks... i na taj način osramotio sebe i udrugu koju predstavljaš... sram te bilo... i sad je još hvališ ''titulama'' ...kad netko to pročita... prva pomisao bit će: ''jezzzzz koje budale su u toj udruzi'' sigurno će svi pohitati da se učlane... rightttttttt !!
Nadalje: zapisničar je funkcija koju malo dijete može obavljati... te potrebno uloženo vrijeme za isto je generalno 3 sata godišnje... WOW... impressive job! LOL prije reda promaknut u viši čin... pa koga ti to zezaš LOL :D
U nadzornom i upravnom odboru si samo zato što zaista NEMA mnogo aktivnih članova udruge... te jednostavno NEMA TKO biti da popuni quorum... wow... once again... impresive... :joj:
Toliko o načinu na koji si došao do tih funkcija... tako da pričaj priče nekome tko ne razumije kako tamo stvari funkcioniraju... meni ne... !! ;)

T'Grel je napisao/la:
Kako si samo bahat i prepotentan za nekog tko je član ovog foruma samo tri mjeseca.

LOL ... a ti koji si ovdje godinama si još gori... :roll: :joj:
...koji bi trebao biti uzor novim članovima i poticati ih na raspravu...
(dakako ne ovakvu) :joj: ...a ti stvoriš dojam da je ovaj forum jad bijeda i debakl... :joj:

T'Grel je napisao/la:
Nemaš ti šta koga ovdje vrijeđat, jel ti jasno? Pa ni mene.
I još jedna stvar: ne obaćaj mi se sa "bre", molit ću lijepo.

E ja sam se TRUDIO , ali zaista TRUDIO pronači JEDNU riječ koju je dečko krivo rekao... ali ZAISTA nije ništa UVREDLJIVO napisao na tvoj račun...
...način na koji ti razumijevaš pojedine komentare zaista je fascinantan... !
A drugi dio rečenice djeluje racistički... lijepo... :joj:

sub 28 tra, 2012 8:03 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Mr.bobo je napisao/la:
...e dobro... kad je tako onda ti pogledaj Enterprise... pa možeš dalje lajat kako nije trek i gdje sve krši kanon... do tad... STFU !

Vidi ti Boboslava kak je pomirljiv... svaka čast! Tu si u pravu. Nemoj da si lažemo: nisam pogledao cijeli Ent... ali dao sam ga šogoru i sad ne znam jel mi vratio... ali pogledat ću sve, sve, sve...

Nema potrebe za: "STFU". Ipak sam ja dobroćudan čovjek dok su prema meni dobroćudni.

sub 28 tra, 2012 8:15 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

T'Grel je napisao/la:
Niti si član udruge niti si dio njenih aktvnosti i nemaš pravo ovako se razgovarat sa članom Nadzornog i Upravnog odbora Udruge ljubitelja Zvjezdanih staza "U.S.S. Croatia", Glavnim voditeljem Povijesne sekcije Udruge i udružnim zapisničarom koji je prije reda promaknut u viši čin zbog svojih zasluga u udruzi. Ne bi bio na ovim pozicijama da nisam radio za udrugu i pridonosio njenom radu. .

Kakve veze ima da li je netko član udruge ili ne da bi imao pravo iznositi svoje mišljenje na forumu... ? Naime ti možeš pisati svoje komentare na ovom forumu jer na svim ostalima administratori nemaju toliko razumijevanje za tvoja seruckanja te si pobrao ban prije nek kaj si rekel keks... i na taj način osramotio sebe i udrugu koju predstavljaš... sram te bilo... i sad je još hvališ ''titulama'' ...kad netko to pročita... prva pomisao bit će: ''jezzzzz koje budale su u toj udruzi'' sigurno će svi pohitati da se učlane... rightttttttt !!
Nadalje: zapisničar je funkcija koju malo dijete može obavljati... te potrebno uloženo vrijeme za isto je generalno 3 sata godišnje... WOW... impressive job! LOL prije reda promaknut u viši čin... pa koga ti to zezaš LOL :D
U nadzornom i upravnom odboru si samo zato što zaista NEMA mnogo aktivnih članova udruge... te jednostavno NEMA TKO biti da popuni quorum... wow... once again... impresive... :joj:
Toliko o načinu na koji si došao do tih funkcija... tako da pričaj priče nekome tko ne razumije kako tamo stvari funkcioniraju... meni ne... !! ;)

T'Grel je napisao/la:
Kako si samo bahat i prepotentan za nekog tko je član ovog foruma samo tri mjeseca.

LOL ... a ti koji si ovdje godinama si još gori... :roll: :joj:
...koji bi trebao biti uzor novim članovima i poticati ih na raspravu...
(dakako ne ovakvu) :joj: ...a ti stvoriš dojam da je ovaj forum jad bijeda i debakl... :joj:

T'Grel je napisao/la:
Nemaš ti šta koga ovdje vrijeđat, jel ti jasno? Pa ni mene.
I još jedna stvar: ne obaćaj mi se sa "bre", molit ću lijepo.

E ja sam se TRUDIO , ali zaista TRUDIO pronači JEDNU riječ koju je dečko krivo rekao... ali ZAISTA nije ništa UVREDLJIVO napisao na tvoj račun...
...način na koji ti razumijevaš pojedine komentare zaista je fascinantan... !
A drugi dio rečenice djeluje racistički... lijepo... :joj:

T'Grel je napisao/la:
nisam pogledao Ent...

...treba li što nadodati? :joj: :joj:

T'Grel je napisao/la:
ali pogledat ću sve, sve, sve...

...greit man !! Sad smo mirni 10-20 godina... :skok: :skok: :skok: (dok on to pogleda)

sub 28 tra, 2012 8:23 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Gle, Boboslave ne se*i, jel ti jasno?

Na funkcijama sam zato što sam to zaslužio svojim radom za udrugu i ljudi koji su glasali za mene su to prepoznali. Htjeli su da budem predsjednik ali ja sam to odbio zbog privatnih razloga.

A što se tiče Enta... pogledao sam dio ali ne i cjelovit serijal. Jel ti sad jasno?

I ne bulazni da zapisničar može svatko bit, jer da je tako onda bi i drugi htjeli/mogli to radit, a ne samo ja. Ne znaš kako se zapisnik radi za našu udrugu, zato ti je bolje da umukneš.

sub 28 tra, 2012 9:05 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
Citat:
Nisam pogledao Ent...

E evo sto mrzim kao nista kad neko sudi o knjizi na osnovu korica ili na osnovu samo jednog poglavlja!!!! :whatever: :whatever: :whatever:
I posle takvi ljudi sole pamet nekome.... :zgrožen:

sub 28 tra, 2012 9:13 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Norexan je napisao/la:
Citat:
Nisam pogledao Ent...

E evo sto mrzim kao nista kad neko sudi o knjizi na osnovu korica ili na osnovu samo jednog poglavlja!!!! :whatever: :whatever: :whatever:

Ne znam samo odakle to izvlačite. Nisam to napisao.

sub 28 tra, 2012 9:15 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

...majmune lažljivi... EDITIRAO SI SVOJ POST !!!! :evil: :evil:
...globalni moderatori mogu to potvrditi...
...misliš da smo budale ! Well boy... you are not so smart !

...ja sam quote napravio tako kako si napisao !! :omgy:

...lo estúpido que puede ser????!!!

T'Grel je napisao/la:
Htjeli su da budem predsjednik ali ja sam to odbio zbog privatnih razloga.

LOL zar nisi prije nekoliko mjeseci nebuloznio kako ćeš se kandidrati za predsjednika? LOL sad je kao goila ljudi htjeda da ti budeš predsjednik... LOL ...what a JOKE !! :joj:

(službeno objašnjenje: I can not carry out presidential duties, because I relly need to watch ENT :D )

T'Grel je napisao/la:
I ne bulazni da zapisničar može svatko bit, jer da je tako onda bi i drugi htjeli/mogli to radit, a ne samo ja. Ne znaš kako se zapisnik radi za našu udrugu.

LOL seri nekom drugom... ti govoriš o tome ko da je rocket science, kao da nitko drugi to ne može raditi... činjenica je da se nikome neda... :joj:

sub 28 tra, 2012 10:27 pm
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

T'Grel je napisao/la:
Norexan je napisao/la:
Citat:
Nisam pogledao Ent...

Ne znam samo odakle to izvlačite. Nisam to napisao.

To izvlačimo iz prethodnih 70+ stranica ove teme.

sub 28 tra, 2012 10:43 pm
Ensign
Ensign

Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: EMH
:joj: Ovaj je topic još jedan prilog tezi da smo mi trekiji pacijenti :joj:

ned 29 tra, 2012 7:23 am
MINDFVCK

Miki je napisao/la:

T'Grel je napisao/la:
Kao prvo: trebaš dobro, jako dobro poznavat šta je Star Trek kanon i kako se on odvija, kao drugo: trebaš jako dobro znat kako su uzročno-posljednične veze; vrijeme, događaji, povezanost i sl. E, kad to dobro proučiš onda možeš raspravljat o tome šta spada, a šta ne u kanon.

Kao treće: ENT je odličan primjer Star Trek kanona i kako se on odvija: u ovoj seriji se lijepo upoznaš ''kako su uzročno-posljedične veze, vrijeme, događaji, povezanost i sl'' ( :-s ) - nastanak Federacije, prvi koraci čovječanstva u svemiru, klingonska ravna čela, Augmenti, kako je Borg doznao za Zemlju, pa na kraju krajeva i otkud ideja za Datu itd.

+ uspon teranskog carstva
+ ideja o Prime directive
+ interspecies parenje - omogućilo stvaranje Spocka

Kontinuitet brate. 8)

A to šta TGrel cvili jer se Xindi ili Sulibani ne spominju kasnije u Treku, a šta sad. U DS9 se samo u jednoj epizodi spominju Tzenketiji (epizoda The Adversary), te kak je Federacija bila u ratu s njima, te kak bi još jedan rat destabilizirao Federaciju... U ostalim Trekovima se ne spominju. Svaki Trek ima svoje crno prase.

Kae TGrelko jel smo te dotukli?

pon 07 svi, 2012 9:11 pm
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
T'Grel, što misliš o tome da ekipa TOS-a, TNG-a, VOY-a i DS9-a prihvaća ENT kao svoje?

pet 11 svi, 2012 10:24 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Mimi Sky je napisao/la:
T'Grel, što misliš o tome da ekipa TOS-a, TNG-a, VOY-a i DS9-a prihvaća ENT kao svoje?

Kako misliš "kao svoje"?? Misliš na glumce ili na producente i sl. studijsku ekipu? Nekima se od njih (glumcima) ne sviđa ideja što su određeni ljudi nasilno utrpali "Star Trek" uz ENT. Ali, eto, to trpe jer ionako glume većinom zbog novca, a tek poslije zbog neke svoje ljubavi i sl.

pet 11 svi, 2012 11:37 pm
Profil Web stranica
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
mislim na sve od glumaca do maloga od kave.

sub 12 svi, 2012 1:55 am
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Ne mogu ništa sa sigurnošću tvrdit ali mislim da vrlo vjerojatno ima takvih koji su radili te projekte te da imaju različita mišljenja. Neki čak i radikalna.

sub 12 svi, 2012 9:00 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 83  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: