|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 5:13 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Snovi
Ja sam sanjao frendicu da je postala shemale.
|
| sub 30 srp, 2011 7:43 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ja sam sanjala da me Cviček banao s foruma (da ne bi bilo zablude što mislim pod banao). 
| ned 31 srp, 2011 11:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jel to san u stilu "I have been a bad girl! Punish me!  " 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 31 srp, 2011 8:02 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nope. Išla sam se loginirat na forum i pojavila mi se poruka da sam banana. 
| pon 01 kol, 2011 3:50 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Sanjala sam dosta zanimljive stvari, koje su uključivale figuricu junakinje iz japanskih animiranih filmova koja je svirala armensku himnu, a prodavala se u trgovini kućnim ljubimcima koja je sadržavala ogromnog morskog psa za kojeg sam najprije mislila da ga se ne bojim jer je u zaštićenu bazenu, ali sam osjetila jezu kad sam slučajno pala i udarila u pleksiglas kojim je bio zaštićen jer sam se bojala da će se ipak razbiti i izliti dovoljno vode da morski pas razjaren slobodno pliva. Osim toga, strahovito je razjapio čeljusti dok sam se dizala s poda. U toj je trgovini bila i hrpa knjiga iz moje drage biblioteke ,,Demetre" (često sanjam veliku količinu knjiga iz ,,Demetre" čiji naslovi uvijek zvuče prezanimljivo, debele su i osjećam se kao da sam napokon ostvarila sve svoje želje kad ih nađem), a ja sam ih htjela darovati svojoj najboljoj prijateljici, Lampyris i 7700. Sjećam se da je Lampyris najprije oduševljeno uzela knjigu, a zatim me tužno pogledala i rekla: ,,Jao, pa to je na latinskom!", što sam ja tada primijetila i bilo mi je žao što nisam provjerila ranije. I tako to... 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 09 kol, 2011 1:03 pm |
|
 |
|
Number One
|
Lol. A ja sanjala da su Split preuzeli kineski komunisti a ja se pridružila MACO-ima koji se bore protiv njih. 
| sri 10 kol, 2011 1:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Spet je napisao/la: Lol. A ja sanjala da su Split preuzeli kineski komunisti a ja se pridružila MACO-ima koji se bore protiv njih. Ovo zvuči ko nešto što bi ja sanjao
Inače i ja sam noćas imao neki weird san
Uglavnom živio sam u nekom gradu koji podsjeća na hibrid Zagreba, Rijeke i San Francisca. Bio sam u nekoj ogromnoj kući koja je bila zapravo ko dvorac i gledao sam vijesti preko ogromnog LCD televizora. I u tim vijestima su javili da dolazi smak svijeta i da imamo još nekoliko dana da se pripremimo za spašavanje. I ništa, ja sam se brzo pozvao sve ostale ukućane te kuće-dvorca (među kojima su bili Cviček, Frodo, Oz, Wildchild, pjevač iz Disturbeda, pjevač iz Theory of a Deadmana i još nekoliko cura uključujući Pahuljicu i Nataliju) da se dogovorimo kako ćemo se pokušat spasit. Onda smo tak diskutirali o tome šta sve treba napravit prije nego bude gotovo pa smo poslije toga izašli van iz kuće-dvorca, sjeli u svoje automobile (moj je bio Dodge Charger RT, a od drugih auta se sjećam jedino Chevrolet Camara i Pontiac Transama) i krenuli prema gradu. Eh sad kolko se sjećam, u grad smo išli po hranu i još neke stvari koje smo mislili da bi bile potrebne za nadolazeću situaciju. Po povratku iz dućana užasno jak potres je počeo i počeli su se rušit komadi zgrada i nebodera uokolo, asfalt je počeo pucat i počele su nastajat rupe u zemlji (baš ko u filmu 2012). Brzo smo sjeli u aute i krenuli natrag. Sjećam se da sam vozio pod punim gasom natrag i pritom izbjegavao dijelove ceste koji su totalno propali i druge aute iz suprotnog smjera. Kad smo došli natrag u kuću-dvorac počeli smo se pakirat i dok smo svi bili unutra u međuvremenu netko je ukrao jedan od automobila. Onda se sjećam da smo se nakon pakiranja svi sjeli na ogromne stepenice ispred ulaza u kuću-dvorac i krenuli pit bambus i ostalu cugu koju smo iznijeli iz kuće. I tam je nešto Tyler Connolly (frontman benda Theory of a Deadman) počeo pizdit zbog ukradenog auta pa sam ga ja pokušao smirit i tako smo se svi međusobno nekak posvađali I onda je meni prekipilo pa sam im rekao da se idem prošetat i ohladit. I tako sam ja krenuo radit krug oko kuće-dvorca s bocom vina u ruci i kad sam se nakratko osvrnuo prema dvorištu i kući-dvorcu (dvorište je bilo ogromno, rekoh bi veće od parka Zrinjevca) vidio sam kako se nekakva čudovišta (raznih oblika i veličina) šuljaju ispred pa sam brzo krenuo prema stražnjem ulazu. Srećom me nisu primjetili, al kad sam ušao na stražnji ulaz i krenuo kroz neke tajne hodnike (koje nismo još istražili) počela su me ta čudovišta napadat, a ja sam hladnokrvno ih ubijao nožem. Sjećam se kako me jedno od čudovišta pokušalo ugrist pa sam mu ja taman nož u glavu zabio i sredio ga I uglavnom nakon što sam sredio sva ta čudovišta sam se pokušao nekako vratit do ekipe, ali nisam mogao, jer su jedna od brojnih vrata bila zaključana, a natrag opet nisam mogao jer se strop urušio zbog potresa. I onda se sjećam da sam nešto počeo razbijat vrata i vikat da mi ih netko otvori... I nakon toga sam se probudio (šteta, jer me baš zanimalo kak bi to sve završilo)
Eh da, osim toga sam sanjao i svoju bivšu da smo se pokušali pomirit i da mi je slala neke svoje erotske slike
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 10 kol, 2011 3:17 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 31 srp, 2011 12:26 pm Postovi: 82 Spol: Muški Naj Serija: ENT Koje si vrste?: hjuman
|
A da promijenite naziv topica u " Pitajte Frojda/ Frojd odgovara"? Sanajo sam noćaš da....
_________________ Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality. - Nikola Tesla
|
| sub 13 kol, 2011 2:18 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Sanjala sam da majci svoje najbolje prijateljice kupujem papigu u supermarketu. Doduše, nije mi baš išlo razlikovanje papiga od biljaka jer su bile u uskim kutijama. Jedna je bila otvorena pa je papiga izletjela van dok sam čitala etiketu, a zatim sam se raspitivala kod prodavača koji je sličio mom djedu može li papiga govoriti.  I vani je padao snijeg. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 22 kol, 2011 7:44 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Sanjao sam dejt sa Lampyris. Samo šta sam ja bio u Hrvatskoj, a ona na Novom Zelandu. Pa kao gdje ćemo? Ja kažem na sjeverni pol, ona bi na južni. Pa smo se nekak dogovorili da odem dolje. I otišli na Antarktiku s novozelandske strane, tamo je neko Rossovo more i ledeni šelf. Došli i išli na južni pol ko da idemo na Sljeme.
Danas čitam o Antarktici. Tužno mjesto.
|
| ned 06 stu, 2011 9:34 pm |
|
 |
|
Number One
|
Jako patetično!
| pon 07 stu, 2011 12:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Krenuli u neki viši razred srednje, i naravno sve mi je bilo čudno... ljudi u razredu su bili neke kombinacije ljudi iz sadašnjeg kruga ljudi koje poznajem i tadašnjih kolega u razredu, ili i luđe kombinacije. Tipa mješanac Sova i jednog lika u razredu, ili kombinacija jednog (tada krupnog) lika u razredu, Zvonka i organski izvedenog Cartmana Ovaj puta, za razliku od klasičnih školskih snova, nisam bio na ispitu ili da je bil ogradivo koje mi nije bilo jasno, već je profa iz neke vrste povijesti prozvala nekog drugog (u stvarnosti jednog on naj odlikaša) da odgovara, a on nije baš previše znao. I bilo je da se kao možeš javiti da ti odgovaraš umjesto njega, i razmišljam si neš kao znam ja dosta dobro određene djelove povijesti, puno bi mogao pričati o tome, jedino ne znam jel će baš potrefiti dio koji dobro znam, ali i "setting" u kojem moram odgovarati, jer ako krenem priati o onome što "škola ne prizna pod gradivo" isto bi mogao naj**at... I još se svašta događalo, ali sam u ovih par dana zaboravio što točno... E da i sanjao sam da je krenuo globalni ustanak koji je bio nekakva mješavina vojnog ustanka i demonstracija, ali uglavnom se događalo u sporednom scenariju (okršaji su nešto dalje, mi slušamo vijesti i pripremamo se i sl), i otišao sam na mjesto gdje je bio okršaj, jer sam htio biti u središtu događanja, i gađao "snage Sistema" koje su prodirale s nečim što nije oružje nego nešto drugo, ne sječam se točno što, na kraju je sve postalo pomješano i probudio sam se... Blah... kad bolje pogledam, bezveze snovi, žalibože pisanja ovog posta i čitanja istog 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 stu, 2011 11:42 pm |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: ... i gađao "snaga Sistema" koje su prodirale s nečim što nije oružje nego nešto drugo, ne sječam se točno što, na kraju je sve postalo pomješano i probudio sam se... Srsly, dude... Mene je baš dobro nasmijalo. 
| uto 15 stu, 2011 5:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ha da, moglo bi se svakojakako shvatiti Eh ti snovi, kad se spoje činjenice i ono što te u tom trenutku okupira zajedno sa apstraktnim pojmovima, filozofijom i sl, nastanu jako čudni snovi 
|
| uto 15 stu, 2011 6:29 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nešto...  zaboravio sam. Jutros sam se siječao. Zašt se memorijski engrami brišeju?
|
| ned 20 stu, 2011 7:46 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|