slike su na fesju, a report ću ovih dana...

evo da nešto i napišem dok još nisam sve zaboravila
Pa eto, ove godine sam nešto više bila priključena u samo organizaciju Rikona tako da je sve to bilo veoma zabavno
Naravno, kako sam ja bila zadužena za Info pult ni ove godine nisam bila na predavanjima...malo sam svratila na predavanje od kolege Milana čisto da ga zabilježim svojim fotićem te na Horvatiću. U petak sam imala kviz "Guess the Vampire" koji je protekao dosta dobro...a najdraži dio mi je ipak bilo ispravljanje odgovora

volim one maštovite odgovore
Naravno, bilo je još kvizova kao i performansa, radionica itd. Slagali su se lego spaceship-ovi...Wildy je sudjelovao i to je bilo tako presmiješno
...isprintali smo Erica iz True Blood u prirodnoj veličini pa smo nagrađivali najbolju sliku s njim, također se moglo napisati na papir razlog zbog kojeg će doći do Smaka Svijeta slj. godine...pobjedilo je nešto sa Stevenom Segalom
Bilo je par štandova i nisam mogla odoliti da ne kupim dva mala bedža za 10kn-a
...što još, pa bilo je i raznih igra kao i obično...šank je radio punom parom...opet sa zanimljivim konobaricama...i tako to
Znam da je Ozrenu i Mirni djelovalo pusto kada su došli u pet na faks ali praktički tako je skoro i djelovalo cijelo vrijeme baš zato jer sve što se održavalo, od radionica preko kvizova i predavanja, sve je to bilo na prvom katu...tako da, kako bi nešto završilo ljudi su samo išli iz jednu učionice u drugu...netko bi se malo spustio na cugu ili otišao van zapaliti cigaru ali dok je program trajao samo predvorje i nije bilo tako puno. Osim onih koji su igrali board games na dnu hola. Prostor je ogroman i jednostavno nije se osjetilo ta masa ljudi koja je ipak bila... jer po prodaju karata ispada da je bilo više od tristo ljudi...a to je poprilično...na starom filozofskom je prostor ipak nešto drugačiji i automatski i da je samo sto ljudi tamo već bi se osjetila gužva...no u ovom slučaju prostor je bio stvarno ogroman. I ono što smo čuli od ljudi koji su bili na konu dojmovi su većinom pozitivni i ljudi su otišli zadovoljni.
Tako da jako mi je žao što su Mirna i Oz otišli nezadovoljni jer je kon stvarno prošao zadovoljavajuće i reakacije ljudi su stvarno bile pozitivne.