|
Sada je: pet 11 ruj, 2026 12:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Koji browser imate?
Miki je napisao/la: Meh, Opera po onom grafu kroz sve ove godine ima podjednak udio. Nekak ko da vole u svojoj ulozi outsidera. Bingo, Operu koriste fejkeri koji tobože žele biti drugačiji... Kuiš, hipsteri. 
|
| čet 06 lis, 2011 10:48 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Hipsteri? 
| pon 10 lis, 2011 9:58 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Hipsteri? Da, hipsteri.
|
| pon 10 lis, 2011 10:00 am |
|
 |
|
bubica
|
|
| sri 19 lis, 2011 2:12 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Prije nego neki ulete sa "ne kužim", na internetu postoji svojevrsna predrasuda da Operu koriste samo hipsteri i homići.A jel smijem pitat što će njemu dildo? 
| sri 19 lis, 2011 3:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ne.
|
| čet 20 lis, 2011 6:05 pm |
|
 |
|
Number One
|
Frak. 
| pet 21 lis, 2011 10:38 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Odjebo sam Chrome. Pa svako malo moram čistit history i cache jer zauzima previše mjesta. Bijeli bljeskovi pri prešaltavanju između stranica me ubijaju u pojam. Al najviše ždere živce što ne mogu imati ništa 'iza' Chromea. Često mi se zna na pola pojaviti winamp koji mi je preko cijelog desktopa. FFx opet. Al najnoviji. Onaj 3.6 mi je počeo trzati, svakih par sekundi mi zablokira i procesor ode na 100%. Provjerim na netu - nekompatibilnost sa addonsima. Eto.
|
| sub 22 lis, 2011 2:04 pm |
|
 |
|
Number One
|
Vatrena lisica rulz!
| pon 24 lis, 2011 9:35 am |
|
 |
|
bubica
|
Čini se da se neizbježno napokon dogodilo.  FF je od verzije 4.0 nadalje naprosto loš i korisnici su to kaznili.  Inače, omogućio sam predomišljanje u anketi i svoj glas promijenio u "Opera".
|
| čet 01 pro, 2011 7:12 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Uuu, sad zbog ovog grafa odmah mičem Firefox i stavljam nešto što je u trendu.  Daj, _Oz, ne budi tako ufuran.  Meni osobno je Firefox (v 8,0) odličan browser i nikad s njim nisam imao problema.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 02 pro, 2011 1:22 am |
|
 |
|
bubica
|
Wildchild je napisao/la: Daj, _Oz, ne budi tako ufuran.  Štogod, al naprosto ne vidim razloga da se ikad više vratim FF-u. Opera ima gotovo sve iste mogućnosti, jede znatno manje rama i ima ljepše sučelje. Plus, jednom kad se navikneš na panele, fale ti.
|
| pet 02 pro, 2011 2:10 am |
|
 |
|
bubica
|
Izašla Opera 11.60. Il sam ja lud, il je to najbrži browser ikad. 
|
| uto 06 pro, 2011 6:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Kak moš primjetit razlike u milisekundama? Meni Opera serucka sa minimise-maximise-close gumbovima; tj. ne prikazuje ih, osim ako imam windows classic temu. A nemam je. S druge strane, Firefox mi neće prikazivati Index.hr.  Ostali hoće.
|
| sri 07 pro, 2011 4:19 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Kak moš primjetit razlike u milisekundama? Nemam pojma, naprosto djeluje brže. Ono, klikneš i PUF! Najviše dolazi do izražaja kod pretraživanja slika na Googleu. Svi rezultati se učitaju u treptaj oka. Miki je napisao/la: Meni Opera serucka sa minimise-maximise-close gumbovima; tj. ne prikazuje ih, osim ako imam windows classic temu. A nemam je. Ja ne znam dal sam klasične windows teme pod XP-om ikad i koristio, osim u početku... I nikad nije bilo problema s Operinim sučeljem, osim s temama u kojima sam sam mijenjao resurse poput gumbića u reshacku, ali sam uvijek uspio naštimat da sve radi okej. Moguće je da koristiš neku šlampavo napravljenu temu. Miki je napisao/la: S druge strane, Firefox mi neće prikazivati Index.hr. Uopće? Možda ti neki blocker reklama ili skripti radi probleme... BTW, meni je onaj FF-ov problem sa smajlićima još uvijek prisutan, čak i pod intelovim dual coreom (3,2 ghz). Proc mi se ne popne na 100%, nego negdje na 25-30, ali mi svejedno počne štekat ko ludo kad se učita onaj smiley menu. Uglavnom, za mene je Firefox prošlo svršeno vrijeme.
|
| sri 07 pro, 2011 5:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|