Sada je: sub 22 kol, 2026 12:43 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 SG: Atlantis - Impresije by Oz [mind the spoilers] 
Autor/ica Poruka
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Post Re: SG: Atlantis - Impresije by Oz [mind the spoilers]
Došao do 4x07, situacija je alarmantna. Serija je iz epizode u epizodu sve lošija, a ovom zadnjom u kojoj Teyla i Kellerica čitavo vrijeme bježe nekim brđanima kroz šumu je definitivno dotaknuto dno.

Pogledao sam ju uz premotavanje, što inače nikako ne volim radit, no stvarno nisam imao živaca za 42 minute bauljanja po šumi.

Zbog takvih epizoda mi je i trebalo toliko dugo da odgledam SG1...

sri 05 lis, 2011 12:51 am
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Ta epizoda, i ona u trećoj sezoni kad su svi mindfuckani pa trče po šumi, a doktor Škot treba nekog spasit. Te su mi dvije najgore SG epizode. Preočiti filleri bez ideje. U ovoj epki koju si naveo je tim gore što je sve prepuno ofucanih klišeja. Ono, baš tada joj mora gležanj biti uganut. Pa onda ono neuvjerljivo glumatanje jer ju je strah visina.

Očekivao sam više kad sam vidio da glumi Danny Trejo, najružniji madafaka holivuda. Al njegova je uloga preepizodalna, samo opali šamarčinu, malo serucka i ode.

Al epka je bitna iz nekog razloga, zaboravio sam kojeg. Mislim da ima veze sa Michaelom.

sri 05 lis, 2011 10:23 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Miki je napisao/la:
Očekivao sam više kad sam vidio da glumi Danny Trejo, najružniji madafaka holivuda. Al njegova je uloga preepizodalna, samo opali šamarčinu, malo serucka i ode.

Da, i mene je to zasmetalo. Treja je trebalo pokušat angažirat u više epizoda, kao važnijeg lika, baš kao što je to napravljeno u slučaju Roberta Davija a.k.a. Kolye.

Sličan propust napravili su i u SG-1, kad su legendu Michaela Ironsidea angažirali u ulozi pripadnika orijskog pokreta otpora (epizoda Crusade) i potom totalno potrošili njegov lik.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

čet 06 lis, 2011 7:24 am
Profil Web stranica
bubica
bubica

Miki je napisao/la:
Ta glumica koja je glumila Weirku nije bila zadovoljna razvojem lika pa je otišla prije vremena

Hm, ovo mi baš ne drži vodu (pije, štogod)...

Hu d fak je Torri Higginson da ode iz serije jer nije zadovoljna razvojem lika?

Velikoj većini glumaca je stalna uloga u TV seriji nedosanjani san, utopija. Karijera im se uglavnom svodi na trčanje s audicije na audiciju, a svaka epizodna uloga koja im uleti ravna je dobitku na lutriji.

Gledam malo IMDB, karijera Torri Higginson se nakon SGA upravo na to i svela, na mrvice. Kako si jedan anonimus poput nje može dozvoliti da ostavi stalan posao samo tako? Nema smisla.

Pa evo, i Michael Shanks se vratio u SG1 nakon sezone pauze, valjda shvativši da je još uvijek praktički "nobody" i da mu uloge neće padat s grane...

ned 09 lis, 2011 9:56 am
Profil Web stranica
MINDFVCK

Mislim da je zbog familije? :scratch: Ili tak nešt. Negdje sam pročitao. Jednom. Nešto. 8-[ :-k

ned 09 lis, 2011 10:55 pm
bubica
bubica

Upravo odgledao 5x20 - Enemy at the gate

I tako, završiše oni seriju deus ex machinom... Zelenka se odjednom sjetio da je Rodney radio na super turbo mega ultra hiperpogonu koji ih može dovest do Zemlje u treptaj oka, i tako i bi. :joj:

Šteta što nakon ukidanja serije nije snimljen ni jedan TV film, previše je toga ostalo otvoreno (kao što je Miki naveo u pripadajućoj temi). Umjesto toga, producenti su odlučili sredstva ulupat u Universe čime su praktički osudili franšizu na smrt... Šteta.

Od svih tih nedovršenih arcova najviše škaklje ono sa Weir... Zar Atlantiđanima nitko nije rekao što se dogodilo zadnji put kad su good guysi preveslali dobroćudne replikatore?

E, i za kraj, koja je fora sa svim onim McKay/Carter shipperima? Ja čitavo vrijeme očekivao da će se nešto dogodit između to dvoje, kad ono ništa. Apsolutno ništa. Ne samo da Carterica nikad nije pokazala ni TRUNKU interesa za Mckaya, već se i sam on na kraju zaljubio u drugu (Keller)... Na temelju čega onda svi ti ljudi shippaju to dvoje? :?

Nda, toliko o Atlantisu... Sad možda pogledam SGU. Već sam pogledao ravno 10 epki.

Over & out. :hallo:

pon 24 lis, 2011 2:32 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

_Oz je napisao/la:
Od svih tih nedovršenih arcova najviše škaklje ono sa Weir... Zar Atlantiđanima nitko nije rekao što se dogodilo zadnji put kad su good guysi preveslali dobroćudne replikatore?

viewtopic.php?f=76&t=6411

_Oz je napisao/la:
E, i za kraj, koja je fora sa svim onim McKay/Carter shipperima? Ja čitavo vrijeme očekivao da će se nešto dogodit između to dvoje, kad ono ništa. Apsolutno ništa. Ne samo da Carterica nikad nije pokazala ni TRUNKU interesa za Mckaya, već se i sam on na kraju zaljubio u drugu (Keller)... Na temelju čega onda svi ti ljudi shippaju to dvoje?

Janeway-Chakotay-7/9. Ista stvar. Donekle.
U biti Carterica se ložila na Jacka. Zato jesu bili skupa u skoro svakom paralelnom svemiru. Ili mindfuck iluziji.

SGU je bolji od SGA. Barem u prvih 75% serije.

pon 24 lis, 2011 9:31 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: