Sada je: sub 18 tra, 2026 7:17 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sljedeća
 Nadolazeći SF/Fantasy 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: Nadolazeći SF/Fantasy
Momoa će ostat upamćen kao Ronon Dex, Cvičekov crnac iz Atlantisa, Mimin khal Drogo. Al ko Konan. Naaah. Ziher će za par godina OPET napravit neki remake ili reboot sa novim bilderom jer novac je novac. A Momoa će krenuti snimati niskobudžetne komedije i postati republikanski zi gavunoa of Kalifoyna ko Arnie.

pon 22 kol, 2011 6:35 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Miki je napisao/la:
Momoa će ostat upamćen kao Ronon Dex, Cvičekov crnac iz Atlantisa, Mimin khal Drogo. Al ko Konan. Naaah. Ziher će za par godina OPET napravit neki remake ili reboot sa novim bilderom jer novac je novac. A Momoa će krenuti snimati niskobudžetne komedije i postati republikanski zi gavunoa of Kalifoyna ko Arnie.

Ne brini ti kako će Momoa ostati upamćen, zato jer će za njega zasigurno biti još velikih uloga, počevši sa ulogom glavnog negativca u Slyjevom novom filmu Bullet to the Head, a u režiji Waltera Hilla. ;)

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pon 22 kol, 2011 6:41 pm
Profil Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
_Oz je napisao/la:
Conan je dobio vrlo loše, rekao bih poražavajuće kritike. Damn it, Miro, lijepo sam govorio, al neeeeee, moraš ti meni budit nadu! :zubo:

Long live the one and true Conan!

[ http://www.truthdig.com/images/eartothegrounduploads/conan_joystiq.JPG ]

:hail: :hail: :hail:

+1 8-[

uto 23 kol, 2011 10:57 am
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
slika

Dokaz da postoji samo jedan Conan. Bye Jason! :hallo:

čet 25 kol, 2011 11:15 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Momoa je zakon kao Conan.
Novi film ne valja.
Zarada mi niš ne znači u životu.

pet 26 kol, 2011 12:47 am
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Ant je napisao/la:
Momoa je zakon kao Conan.
Novi film ne valja.
Zarada mi niš ne znači u životu.

Reci to ljudima iz Lionsgatea. Nakon ovog fijaska Momoa vjerojatno više nikad neće vitlat Conanovim mačem, a pitaj Boga šta će bit sa franšizom.

BTW, još i ovo:
http://insidemovies.ew.com/2011/08/22/s ... barbarian/

Noćna mora.

pet 26 kol, 2011 1:05 am
Profil Web stranica
the Red Viper

_Oz je napisao/la:
Reci to ljudima iz Lionsgatea. Nakon ovog fijaska Momoa vjerojatno više nikad neće vitlat Conanovim mačem, a pitaj Boga šta će bit sa franšizom.

Ma i bolje. Danas ne možeš prdnut u Hollywoodu bez da ljudi počnu pričati o nastavku. Zašto je postalo tako nezamislivo napraviti/pogledati film, zabaviti se (ili ne) i jednostavno krenuti dalje na nešto novo? Franšize su precijenjene.

pet 26 kol, 2011 1:10 am
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Ant je napisao/la:
Zašto je postalo tako nezamislivo napraviti/pogledati film, zabaviti se (ili ne) i jednostavno krenuti dalje na nešto novo?

Zato jer čovjek mora biti doslovno GENIJE da bi smislio nešto imalo originalno.

Što smo uopće imali od SF/F-a u posljednjih dvadesetak godina, da je išta valjalo, a da nije bilo dio neke franšize ili ekranizacija neke knjige/stripa? Matrix, koji je dobrim dijelom inspiriran mangama/animeima tipa Ghost in the Shell, i Inception, koji isto nije baš pretjerano originalan.

Peti element mi pada na pamet... :-k

pet 26 kol, 2011 1:18 am
Profil Web stranica
the Red Viper

Bez filozofske rasprave o tome što je originalno, a što inspirirano mangama, i dalje ne vidim potrebu za forsiranjem serijalizacije. Ako hoćeš uzmi prokuhane elemente, filozofije, settinge, ali dodavanje rednih brojeva na kraju naziva filma mi je bezveze. Ionako nastavci rijetko ostanu na razini originala, doduše kako je krenulo sve će dobivati nastavke tako da nadići kvalitetu originala i nije izazov kao što je nekad bio.

Recimo od Star Warsa napraviti seriju filmova vidim kako ima smisla. Kako bi se smisleno organizirala serija filmova zasnovana na ovom novom Conanu ne vidim. Bez obzira na uspjeh na kino blagajnama.

Nije to stvar originalnosti / neoriginalnosti scenarija ili čega već. Stvar je u tome što se računa da će ljudi ko bedaci ić gledati filmove samo zato što ih po naslovu podjećaju na nešto što znaju ili su barem za to čuli. U biti mi je drago za svaki takav film koji podbaci na blagajnama jer to je jedini način na koji će se studiji ikada opametiti. Ako to uopče mogu.

pet 26 kol, 2011 1:32 am
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Ant je napisao/la:
Kako bi se smisleno organizirala serija filmova zasnovana na ovom novom Conanu ne vidim.

Ček, pa R.E. Howard je napisao mnogo priča o Conanu. Zašto svaki film ne bi bio ekranizacije jedne?

Ant je napisao/la:
U biti mi je drago za svaki takav film koji podbaci na blagajnama jer to je jedini način na koji će se studiji ikada opametiti. Ako to uopče mogu.

LOL, nema teorije. Nastavci donose ogroman profit iz razloga kojeg si naveo, a "originalni" filmovi sa sobom nose rizik, pa tko je lud riskirati kad postoji mnogo sigurniji izvor zarade?

Pogledaj samo listu najočekivanijih filmova u 2012.

The Avengers, MiB3, Prometheus (polu-originalni prequel Aliena), Spiderman reboot, The Dark Knight Rises, Totall Recall remake, Bond 23, novi Twilight, zatim The Hobbit...

Ni 2013. neće bit bolja - novi Superman, Star Trek XII, Wolverine 2... You get the picture.

Jedna Columbia (Sony) će radije rebootat Spidermana (samo pet godina nakon zadnjeg Raimijevog filma) nego financirat nešto "originalno"... :roll:

Doduše, čitao sam negdje da su morali krenut s produkcijom novog Spidermana (kakav god on bio) da ne bi izgubili prava. Al svejedno...

Inception je ovdje VELIKA iznimka. Samo rijetki pojedinci poput Christophera Nolana, Jamesa Camerona i npr. Spielberga mogu uvjerit studio da im odobri neki "originalan" projekt (u Cameronovom slučaju ono "originalan" uzeti sa zadrškom :zubo: ).

pet 26 kol, 2011 1:58 am
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Čelične pećine na filmu

slika

Nakon što je tijekom 2004. godine 20th Century Fox u kina pustio SF spektakl I, Robot, baziran na serijalu o Robotima iz pera Isaaca Asimova, izgledno je kako će isti studio u doglednoj budućnosti ekranizirati još jedno djelo iz serijala - detektivski roman Čelične pećine.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

sub 24 ruj, 2011 9:10 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Cameron u Terminatoru 5, Lin odustao

slika

Nakon što je tijekom ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu produkcijska kompanija Annapurna Films otkupila prava na Terminator franšizu za oko 20 milijuna USD, a Justin Lin (Fast Five) postao izglednim kandidatom za redatelja petog nastavka sa povratnikom Arnoldom Schwarzenggerom u glavnoj ulozi, malo se tko mogao nadati kako će se u Terminator franšizu vratiti i sam James Cameron. I dok navedena vijest uistinu raduje, probleme bi moglo stvoriti Linovo povlačenje s mjesta redatelja, a zbog snimanja šestog nastavka Fast & Furious franšize.

Benedikt XVI

ned 25 ruj, 2011 3:27 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Trailer: The Avengers

slika

Nakon što smo u end credits sceni Kapetana Amerike imali prilike vidjeti prve kadrove iz nadolazećeg superjunačkog spektakla The Avengers, napokon je dostupan i prvi pravi trailer filma.

Benedikt XVI

sri 12 lis, 2011 9:50 am
Profil Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
_Oz je napisao/la:
Peti element mi pada na pamet... :-k

Peti element ima nastavak, koji nikad nije snimljen. Bar je tako Luc to zamišljao, odnosno negdje je rekao. Možda je ipak pametno odlučio što nije snimio nastavak. 8-[

Ontopic: Uuuuuu... Avengers... :shock:

sri 12 lis, 2011 2:05 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
E

jel nije kakti trebao biti film Voltron? Još tamo negdje 2008.? Ili tak nešt. Sjetio sam se još dok sam bio na fucksu da sam vidio tu vijest, pa sam se nabrijo na to, al se ne sjećam da je ikad išta igdje bilo. Čak i da bude u doglednoj budućnosti, očekujem uobičajeno siđiaj preseravanje sa plitkom radnjom.

pon 28 stu, 2011 9:47 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: