|
Sada je: sub 27 lip, 2026 4:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Dinamo Zagreb
Miki je napisao/la: E sorite onda kaj ne visim 0-24 na netu da znam svaku jebenu foru. Baš onak, jadno. Meni je nešt smiješno i odmah fuj ma Miki legenda  EDIT: Hm, karte za LP prodaju se isključivo u paketu, sve 3 domaće utakmice. To automatski isključuje sve ljude koji su malo dalje od Zagreba. Baš me zanima kako će sve to ispasti...karte će se na crno prodavati sve u 16, više nego inače.
|
| pon 29 kol, 2011 10:15 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: EDIT: Hm, karte za LP prodaju se isključivo u paketu, sve 3 domaće utakmice. To automatski isključuje sve ljude koji su malo dalje od Zagreba. Baš me zanima kako će sve to ispasti...karte će se na crno prodavati sve u 16, više nego inače. Ordinarni idiotizam. Na Real nažalost ne mogu ić  , na Ajax ne želim, ali sam zato htio na Lyon u prosincu. 
|
| pon 29 kol, 2011 10:19 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
A čuj, ovo im je zagarantirana zarada dok je euforija. Kad izgube prve 2 utakmice, ljudi će se spustiti na zemlju i interes će pasti. Mi smo narod krajnosti..."il si bos, il si hadžija"
|
| pon 29 kol, 2011 10:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ah ta vražja 33. minuta No sve u svemu - odlično. Izgubiti od Reala samo za jedan gol nije sramota, i Dinamo je odigrao još jednu odličnu utakmicu. Pred kraj sam imao dojam da je izvjesnije izjednačenje nego 2. Realov gol. Ako tako nastave, bez problema će biti ravnopravni Ajaxu a pogotovo Lyonu, i nekako sam dojma da je 3. mjestu sasvim realna mogućnost. Dinamo! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 14 ruj, 2011 11:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
I dakle?
Jel se Sammir usrao ili jednostavno nije imao svoj dan? 0-1 protiv Reala je čist ok rezlutat.
Samo da se ne ponovi nizbrdica ko zadnji put u LP.
Tad smo startali skupinu sa 0-0 u Manchesteru.
|
| sri 14 ruj, 2011 11:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Cvicek je napisao/la: Ah ta vražja 33. minuta No sve u svemu - odlično. Izgubiti od Reala samo za jedan gol nije sramota, i Dinamo je odigrao još jednu odličnu utakmicu. Pred kraj sam imao dojam da je izvjesnije izjednačenje nego 2. Realov gol. Ako tako nastave, bez problema će biti ravnopravni Ajaxu a pogotovo Lyonu, i nekako sam dojma da je 3. mjestu sasvim realna mogućnost. Dinamo!  ovo je bila jedna predivna noć.  Pokazali su "kraljevićima" kako se igra.....SRCEM. Sve što mogu reći je............ "Tu tuga ne stanuje, tu samo pjesma caruje" 
|
| sri 14 ruj, 2011 11:51 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
S obzirom da su imali i sanse za izjednacenje ..mogu zalit sta zadnjih dvadeset minuta ipak nisu iznenadili ..istina nisu se osramotili ali na kraju se samo pamte tri realova boda ..nista vise
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 15 ruj, 2011 2:45 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: S obzirom da su imali i sanse za izjednacenje ..mogu zalit sta zadnjih dvadeset minuta ipak nisu iznenadili ..istina nisu se osramotili ali na kraju se samo pamte tri realova boda ..nista vise Tko zna, možda je netko od skauteva primijetio Kelavu, pa dečko ode negdje van. Tužna činjenica jest da međunarodni konsenzus neće bit da je Dinamo igrao dobro, već da je Real igrao loše. Inače, opet se pokazalo da Dinamo može jako dobro odigrat kada nema rezultatskog imperativa. Baš me zanima kakvi će bit protiv Ajaxa kojeg su JUrčić i ekipa po nekim ranijim komentarima prilično podcijenili.
|
| čet 15 ruj, 2011 10:08 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
_Oz je napisao/la: Inače, opet se pokazalo da Dinamo može jako dobro odigrat kada nema rezultatskog imperativa. Baš me zanima kakvi će bit protiv Ajaxa kojeg su JUrčić i ekipa po nekim ranijim komentarima prilično podcijenili. E, upravo toga se bojim. Real je očigledno podcijenio Dinamo, tko god malo češće gleda Real zna kakva su njihova kretanja i postavljanja na terenu kad su nabrijani, a to nije ni približno ovom od sinoć. S druge strane, Dinamo je bio opušten i odigrao odlično, zaslužili su bod. Najgore što bi se moglo dogoditi Dinamu sad je da opet polete (kao nakon Villareala onda) i popuše sve do kraja...
|
| čet 15 ruj, 2011 11:42 am |
|
 |
|
bubica
|
shirajzl je napisao/la: Najgore što bi se moglo dogoditi Dinamu sad je da opet polete (kao nakon Villareala onda) i popuše sve do kraja... Dinamov najveći problem je što su Lyon i Ajax podjednaki i što oboje pikiraju na drugo mjesto, zbog čega si ne smiju dozvolit kikseve. Sigurno ni jedan od ta dva kluba ne računa na bodove protiv Reala, a međusobno su sinoć remizirali, što znači da im je tih 6 potencijalnih bodova protiv Dinama neophodno.
|
| čet 15 ruj, 2011 12:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja se, iako možemo i s Ajaxom, više nade ulažem na pobjedu/pobjede protiv Lyona koji ove sezone nije najbolje krenuo... A to glede nekonsistentnosti Dinamove igre (jednu tekmu odigraju odlično, dok drugu totalno sfušaju) smo već dosta komentirali u zadnje vrijeme, ništa novo. Nadam se da je ekipi ovo jučer samo dokaz da mogu igrati odlično ako daju sve od sebe, a ne da je nakon ovog jučer pobjeda protiv Ajaxa/Lyona već gotova stvar... A mediji neka komentiraju da je u stvari Real bio slab, a ne Dinamo jak, tko ih  Dinamo je odlučno krenuo u utakmicu i nije se dao preplašiti, i u tome također treba tražiti razloge zašto Real nije bio bolji. No Realovci i nisu bili loši, većinu utakmice su bolje igrali, i u nekim trenucima su nas samo odlične Kelavine intervencije spasile od potopa. Makar, slično bi se moglo govoriti i za nekoliko Dinamovih prilika, poput one od Rukavine u 33. minuti... Sljedeća tekma je 27.9. u gostovanju kod Lyona, i tada će se vidjeti stvarna situacija koliko je Dinamo jak kontra kluba koji je više u njegovom rangu... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 15 ruj, 2011 12:45 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: captain je napisao/la: S obzirom da su imali i sanse za izjednacenje ..mogu zalit sta zadnjih dvadeset minuta ipak nisu iznenadili ..istina nisu se osramotili ali na kraju se samo pamte tri realova boda ..nista vise Tko zna, možda je netko od skauteva primijetio Kelavu, pa dečko ode negdje van. Tužna činjenica jest da međunarodni konsenzus neće bit da je Dinamo igrao dobro, već da je Real igrao loše. Inače, opet se pokazalo da Dinamo može jako dobro odigrat kada nema rezultatskog imperativa. Baš me zanima kakvi će bit protiv Ajaxa kojeg su JUrčić i ekipa po nekim ranijim komentarima prilično podcijenili. Kad imas toliko osvojenih trofeja i toliko pobijeda nad velikima ..onda valjda imas i malo pozadine za takve komentare , koliko god podcijenjivacki bili ..s druge strane hrvatska liga ima reputaciju nikakvu a dinamo nije bija 12 godina u ligi prvaka ..tako da zato komentari o slaboj igri reala ..bez obziraa sta u dinamu ima bivsih hrvatskih reprezentativaca ..ljudi koji danas igraju na internacionalnom nivou , ljudi iz drugig reprezentacija i s iskustvom igranja u ligi prvaka "tonel , cuffre" ..dinamo nije slaba ekipa ..a hrvatski nogomet koji koliko god ima slabu ligu i bija pun korumpiranosti ..je ipak u sredini ili ponekad cak pru vrhu europskog reprezentativnog nogometa ..igraci s ovog podrucja nisu nista losiji od igraca iz spanjolske ili italije ..stovise na podrucju bivse juge i cak malo sire (rumunjska , bugarska) se ima dosta mixanog nogometnog mentaliteta i stila ..ljudi su jednostavno odavna dio euro nogometa ..koji je danas kvalitetan i na istoku i na zapadu ..istina neki iskacu ..posebno u klupskom nogometu ..ali istina je danas nema losih ..sigurno ne ako su se dovukli do lige prvaka 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 15 ruj, 2011 3:44 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Cvicek je napisao/la: Dinamo je odlučno krenuo u utakmicu i nije se dao preplašiti, i u tome također treba tražiti razloge zašto Real nije bio bolji. No Realovci i nisu bili loši, većinu utakmice su bolje igrali, i u nekim trenucima su nas samo odlične Kelavine intervencije spasile od potopa. Makar, slično bi se moglo govoriti i za nekoliko Dinamovih prilika, poput one od Rukavine u 33. minuti...
To je sve relativno, kao i uvijek...CR je imao mrtvu priliku rano u prvom poluvremenu, ali krivo mu je sjela lopta...Onda je Kelava u razmaku od 5 sekundi skinuo 2 čiste šanse...I sve je to bilo prije Rukavine i 33.minute...Da su ušle te dvije Realove šanse, Dinamo bi dobio još 3-4 komada...A opet, da je Rukavina zabio i Dinamo poveo, psihološka prednost bila bi na strani Dinama i tko zna što bi bilo... @captain: Platini ih je dovukao do Lige prvaka  Što je i ok, nek i manji dobiju priliku pokazati što znaju...Samo što mi je smiješno kad ljudi kažu "evo sad su ušli u LP, kako prije nisu mogli majkumu, baš su bili loši"...Prije su igrali protiv Werdera, Arsenala i sličnih, sad protiv Malmoa...
|
| čet 15 ruj, 2011 6:27 pm |
|
 |
|
bubica
|
shirajzl je napisao/la: CR je imao mrtvu priliku rano u prvom poluvremenu, ali krivo mu je sjela lopta...Onda je Kelava u razmaku od 5 sekundi skinuo 2 čiste šanse... Da i ne spominjemo kako je praktički izvadio loptu iz gola pol minute nakon što je primio prvi.
|
| čet 15 ruj, 2011 8:13 pm |
|
 |
|
bubica
|
Dinamo se utapa na Gerlandu...
Imaju ludu sreću da je samo 2:0, i da su još uvijek s 11-oricom na terenu. Kovačić je trebao bit isključen zbog onog starta u kost...
Plus, nije sviran čisti faul Leke nad Gomisom u 16-ercu.
|
| uto 27 ruj, 2011 9:37 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|