Sada je: uto 26 svi, 2026 7:27 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Liburnicon 2011 
Autor/ica Poruka
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Post Re: Liburnicon 2011
Birtija je bila na konu. :zubo:

Zapravo, to im je bilo jedno od poboljšanja u odnosu na prošle godine, a i ostale konove. Ono dvorište, šank vani i hamburgeri koji se rade na licu mjesta su zakon.

sri 24 kol, 2011 4:23 pm
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Ant je napisao/la:
Zapravo, to im je bilo jedno od poboljšanja u odnosu na prošle godine, a i ostale konove. Ono dvorište, šank vani i hamburgeri koji se rade na licu mjesta su zakon.

Sve je to bilo i prošle godine... :P

sri 24 kol, 2011 4:24 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
Nije mene bilo :zubo:

sri 24 kol, 2011 4:26 pm
Profil ICQ Web stranica
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
T'Grel je napisao/la:
Sovereign X je napisao/la:
Bit će onda da smo bili na kupanju taman za vrijeme snimanja :zubo:

Da, da... bili ste u birtiji, a ne na kupanju. Znam ja. :D

Nope. od pol 5 do nekih 7 smo bili na kupanju ;)

_Oz je napisao/la:
Ant je napisao/la:

Sve je to bilo i prošle godine... :P

Yep, ali neki nisu bili prošle godine uključujući i Anta, i mene :P

slika

ST battles audio/video tribute!

sri 24 kol, 2011 4:28 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Ja ne znam :? , meni baš kon i nije bio nešto. No valjda sam bio prekratko pa... :P Onda me ubila ona vručina + miijun stepenica, tak da nisam bio raspoložen ni za cuganje. I malo pogrešna raspodjela vremena, tak da nismo stigli na kviz, a to mi je bio cilj, eh kad sam tvrdoglav kaj ću ](*,) . Bio sam na Mišakovom predavanju (uz nagovor :mrgreen: ) i još jednom prije i to je bilo :thumbs2:
No za sve to ubrzo je Rikon, i mislim da bi mogao biti opet zanimljiv :zubo:

sri 24 kol, 2011 9:14 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
No da... Liburnikon.

S obzirom da ni mene nije bilo prošle godine (kad su promjenili lokaciju), za početak moram spomenuti da mi se veoma sviđa taj novi prostor. "Stari" prostor je bio okej i poslužio je svrsi, ali ovaj novi je pun pogodak. Atriuma za kvizove i druge zabavne sadržaje je solidan, svaka škola ima dovoljno dvorana za raznorazna predavanja, a moram i spomenuti i solidan parking (ako dođeš na vrijeme :) ) za razliku od onih uskih ulica i parkiranja "gdje uspiješ".

No najviše mi se svidio vanjski prostora za feštanje. Uz puno stolova, bio je tu i šank s raznim vrstama pića (i hladnom pivom, za razliku od sferakonske mlake) kao i fast food gdje se moglo dobiti i standardne sendviće ali i čevape i hamburgere. Sve taman sređeno za feštu, ali i vanjska događanja (kojih je pomalo nedostajao, bilo bi fora da je bilo više kontinuiranog sadržaja na tome djelu, makar ne može se reći da ga nije bilo)

Evo nekoliko fotki kako je sam prostor vani izgledao.
slikaslikaslika
slikaslikaslika

A evo i par večernjih.
slikaslikaslika

I neki band... svirali neku laganu mjuzu, nije mi se nije dalo stajati i gledati koncert, ali muzika je bila okej kao pozadina :)

Ono što mi je najviše smetalo ta 2 dana konvencije bile su nesnosne vrućine i sparina, pogotovo u subotu. To mi je dosta pokvarilo ugođaj kona, ali je i razlog što mi se nije dalo mrdnut s plaže sve do kasnoposlijepodnevnih sati, kao i neodlazak na predavanja koja su mi se po opisu činila "možda bi moglo biti zanimljivo, ali nisam siguran".

Domaćini su bili okej. Bilo je manjih komplikacija oko spavanja s petka na subotu, ali ništa na šta bih imao kritiku.
Za štand smo dobili mjesto koje smo željeli (tj. koje je frodo ocjenio kao najboljim), a kad sam porazgovarao sa organizatorom, i rekao mu da bi volio da imamo 5-6 bonova za nagrade (i da možemo to i (su)financirati, on je rekao da uopće nema problema i uskoro se pojavio s 6 kupona. Tako da što se toga tiče - sve 5!

(podsjećam da je, između ostalog, i oko prostora i oko bonova bilo problema na Sferakonu, gurnuli nas na najlošije mjesto unatoč predhodnim dogovorima, a za kviz nisu htjeli ni čuti da se sve normalno rješi, još sam imao neugodnih komplikacija kad sam s Ozom (jednim od 2 pobjednika) jedva uspio dobiti pivu... mlaku.
Možda organizatori nekih konvencija smatraju da su takve stvari nebitne, ali nisu i ljudima (udrugama) koji organizirano dolaze i žele imati štandove i raditi na programu je sve zgadi kad organizatori imaju pristup "boli nas :censored: za vas" ili se čak i sprdaju. To na Liburnikonu nije bio slučaj, organizatori su bili sasvim korektni, kao i simpatična djevojka na info pultu, sve stvari su rješene pozitivno tako da što se tiče službenih udružnih stvari na konvenciji - :thumbs2:

Što se tiče puta, ovaj puta smo krenuli na vrijeme, sve po planu (u biti sam ja bio taj koji je zakasnio nekoliko minuta). Prije puta smo proučili mapu, i ovaj puta smo dobro prošli na petlji kod ulaska u Rijeku :D
Kad smo došli do Opatije, odlučio sam se da školu nađem s gornje ceste (jer na mapi se činilo da tamo ima parkiralište i da je manje prometno) i po filingu udaljenosti sam nešto kasnije skrenuo u jednu ulicu (s namjerom da stanem i pogledam mapu),... nakon čega sam ispred sebe vidio veliki natpis "Liburnikon" :shock: sve u svemu, najuspješnije putovanje na novu konvenciju ikada :D

Pozdravili smo se s malobrojnim ljudima koji su već u 16h došli na kon, i ostatak poslijepodneva proveli na plaži. Malo mi žao što sam opet propustio predavanje o filozofiji ST-a, ali je**ga, bilo je prevruće i još ove godine nisam vidio mora 8-[

Navečer se je sakupilo dosta ekipe, i ja sam uglavnom bio vani, djelom radi toga što je unutra bilo prevruće, a djelom i zato što baš i nije bilo programa koji bi me jako zanimao a i ekipa se uglavnom motala po vani. Na Mišaka sam taman zakasnio, došao pozdraviti Riječke forumaše koji su bili na tom predavanju, da bi ih našao kako gnjave Mišaka da se slikaju s njim :lol: . Lik je bio dobro raspoložen, i još je na kraju ostale pitao da li se još netko želi slikati.
Na kraju smo se listajući program odlučili prijaviti za kviz Game of Thrones koji je bio na rasporedu kasnije navečer. Saznao sam da će oko 22h na oglasnu ploču staviti popis za prijave, i javio to Mirni koja je isto djelovala dosta zainteresirana na kviz, kao i još neki, da trebamo pripaziti kad će staviti popis, jer kandidata je puno, a mjesta na kvizu malo. Ja sam si pijuckajući pivu vizualizirao obiteljska stabla kuća i nabrijavao se na GoT setting.

Ant je vodio kviz, ali s obzirom da nije bilo neke interakcije s bublikom (koje isto nije bilo previše) a i sudjelovao sam u prvom izdanju kviza u udruzi, nije mi se dalo gledati. Fotka i idemo dalje...
slika

Kad sam nakon 22h navratio do oglasne ploče imao sam što vidjeti - ne da su se svih 6 GoT prijava popunilo, već je bilo još nekoliko dopisanih iznad i ispod popisa :shock:
Razočaran sam izašao van, gdje sam saznao da je Mirna navodno pozvala pahuljicu kad je vidjela izvješen popis, no da meni namjerno nije htjela javiti kako joj ne bi bio konkurencija (to kasnije nije ni demantirala, tako da pretpostavljam da je istina). Prava Lanisterka :vrazicak2:
To mi je u kombinaciji s nabrijavanjem za GoT (a vjerojatno i pivom 8-[ ) aktiviralo crusade mod u skladu s filozofijom T3, i krenuo sam gledati što bih mogao napraviti kako Lanisteri ne bi i u stvarnosti nasamarili Starkove.
Na kraju sam završio kod te oglasne ploče gdje je bilo još nekoliko razočaranih ljudi, i jedan je čak gledao kako da obriše orginalan popis i dopiše sebe :shock: na što sam već htio reći da samo neka, da ću onda ja kad se on makne pobrisati njega :P ... no taman se pojavili voditelji kviza i ispričao im kako je sve to nepravedno, kako ima viška kandidata, kako je to jedina stvar koja me u petak zanimala na konvenciji,.. i kada sam saznao da su Starkovi omiljena kuća od voditeljice, nastavio sam priču o Lanisterskom ponašanju nekih wannabe natjecatelja, kako će eto Lanisteri pobjediti u "RL-u" i tako to :)
Na kraju je voditeljica odlučila da će uzeti sve prijave i nasumično izvući 6 kandidata, tako da bude pravedno za sve :skok:
Kad smo došli na kviz bili smo izvučeni i Mirna i pahuljica i ja. Jedino je Ant izvisio. Sve u svemu dobro je prošlo :D

Kviz je na momente bio brutalno težak. Npr. jedno od pitanja bilo je nabrojati 4 najjača zmaja, ili koliko je zima preživio Tyrion. Mirna je neočekivano odustala, a nakon nje i pahuljica :zbunj: (nije vrag da su se prestrašile i mislile da stvarno znam odgovor na pitanje s najtežeg nivoa koje mi je netko šapnuo :zubo: ... cure, slobodno izmislite nešto tipa da su vam javili da ima neka frka u Rijeci pa ste morali ić or samting, podržat ću vas :mrgreen: )

Na kraju je ostalo je tek nekolicina ljudi u hali i sve se pretvorilo u ne previše suptilno šaptanje. Donekle se je razvila i rasprava oko nekih pitanja i događaja u seriji. Kombinacija Kviz+okrugli stol. Zanimljivo zvuči :-k :)
A meni su objašnjavali i još mi nije jasno na koju foru je Tyrion preživio 8 ili 9 zima kad vele da zima dolazi samo svakih par desetaka godina.... :scratch: nadam se da nije neki spoiler za koji ne znam tipa da Tyrion ima 500 godina il tak neš :-k

Odmah nakon kviza bio je fajrunt i još smo neko vrijeme ostali vani, pa još malo da pričekamo posljednji polazak u spavaonu, čije traženje se također pretvorilo u svojevrsnu avanturu 8-[
A u dvorani vruuuće (točkice sad znam kako se osjećaš) jedva znojeći se zaspao tako da je sutradan bio užitak baciti se u more. I većinu dana izležavati u onim naslonjačima :) tih 20kn za naslonjače je ispalo najbolje potrošenih 20kn na cijelom konu, i koliko toliko sam se uspio regenerirati :)

Navečer smo opet standarno bili vani i zafrkavali se. Lijepo je sresti poznanike koje viđaš jedino na konovima :)

A što se tiče forumaša, evo i par njihovih fotki (plus dvije simpatične djevojke koje su došle s Wildyjem) :

slikaslikaslika

Pred kraj večeri naš Sovereign X vodio ST Milijunaša.
Bio je na glavnoj tribini u atriumu i cijeli setting je dosta dobro izgledao. A mislim da se je i Sovereign ponešto poboljšao u vođenju. Bilo je manje grešaka, a te koje su se događale su završile smijehom npr. kad je Sov odlučio dati natjecatelju pola-pola i onda izbacio i točan odgovor :joj: :lolsmjeh:
Kviz samo odradili skoro unutar zadanog vremena, i sve je dosta brzo išlo. Svih 20 i nešto natjecatelja su dobili priliku da se po četvero natječu u najbržem trekiju. Šteta što Ban nije prošao najbrži trekki, baš bi me zanimalo vidjeti njegovo znanje.

slikaslikaslika

Kasnije smo još neko vrijeme bili ispred konvencije (u 2 ujutro su zatvorili školu)

Neki su već čorili, a drugi su počeli spremati stvari (damnit, baš volim cure koje se vrte oko štange :mrgreen: )
slikaslika

I na kraju smo se malo po malo odlučili promjeniti planove i vratiti se u ZG dan prije...

Link na arhivu slika (nema ih puno) - http://s233.photobucket.com/albums/ee19 ... iburnikon/

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sub 27 kol, 2011 8:48 pm
fluffy

Spol: Ženski
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
malo si se zabunio Cviček, ja sam prva odustala jer sam vidjela da ipak nemam što raditi na kvizu na koji me Mirna nagovorila da se prijavim...a i lik koji mi je šaptao me je pitao da li ću se zamijeniti i ja vrlo rado pristala...a nakon nekih desetak min. vidjela sam Mirnu kako sa Oz-om odlazi...tako da ono... 8-[

no sve u svemu dobar report cviček :thumbs2:

sub 27 kol, 2011 9:24 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
pahuljica je napisao/la:
malo si se zabunio Cviček, ja sam prva odustala jer sam vidjela da ipak nemam što raditi na kvizu na koji me Mirna nagovorila da se prijavim...a i lik koji mi je šaptao me je pitao da li ću se zamijeniti i ja vrlo rado pristala...a nakon nekih desetak min. vidjela sam Mirnu kako sa Oz-om odlazi...tako da ono... 8-[
Vjerojatno je tako kako kažeš, zbog previše pive sam malo izgubio dojam o kronologiji :mrgreen:

pahuljica je napisao/la:
...natjecala sam se prvi dan u GOT kvizu no već nakon prvog pitanja sam se zamijenila sa osobom koja mi je kao šaptala...nije to bilo za mene...tj. nisam ja popamtila sve to u seriji :oops: Mirna je kriva!!!! :zubo:
Slažem se :vrazicak1: :mrgreen:

i puno raznoraznih vrlo intelektualnih razgovora
Na koje to "vrlo intelektualne" razgovore misliš? :-k

a sam se pošteno zapio i kaže Cviček da sam puštao na mob i pjevao depresivne pjesme te pričao o svojim bivšima no ja se ne sjećam da je baš bilo tak. Više bih rekao da su te pjesme bile za podizanje i nabrijavanje, a ovo spominjanje bivših...eh moguće da se zalomilo tu i tam, al rekoh bih da nije bilo tak strašno. No očito jest čim se Cviček žalio :zubo:
Bio si navio neku muziku na mobitelu koja (s obzirom da je reprodukcija loše kvalitete) više buka nego muzika, i onda si počeo pjevati na nju. S obzirom da i inače ne slušam te bandove, a i bio sam umoran, nije mi bio neki gušt...
No gori si definitivno bio kad smo se vračali kad si počeo :censored: nakon što je mene počela bolit glava dok vozim pa sam isključio onaj tvoj CD. 80% vremena u autu slušamo tvoje CDe i kad više ne možemo, počneš se duriti :P

Njemu je bilo meso ok, al isto ga je mučilo što nema lepinje. A lijepo sam predložio da odemo malo potražit neki onak ne preskupi restorančić i da si svatko pojede jednu malu pizzu, al nečija ljenost je odbacila tu opciju (NHF Cviček) :zubo:
Ako se dobro sjećam, ja ne bi ni primjetio da tamo ima klope, da ti nisi vidio ;)
Ja bi na onih nekoliko krafni još i izdržao tih sat-dva na plaži pa jeo na konvenciji... na kraju nisam probao njihove hamburgere/ćevape već samo sendviče.

No također tu moram zahvalit velikoj pripomoći Cvičeka koji mi je bio tehnička podrška, Frodi koji je nabavio bonove
Nije da je presudno, ali ja sam sredio to za bonove, i tražeći organizatore se upoznao sa simpatičnom curom na info pultu... svidjela joj se moja "Drink with honor" majica :)
slika

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sub 27 kol, 2011 10:25 pm
Overlord
Overlord

Cvicek je napisao/la:
i puno raznoraznih vrlo intelektualnih razgovora
Na koje to "vrlo intelektualne" razgovore misliš? :-k

Pa o svemu pomalo, a pogotovo o curama i tak :mrgreen:

Cvicek je napisao/la:
a sam se pošteno zapio i kaže Cviček da sam puštao na mob i pjevao depresivne pjesme te pričao o svojim bivšima no ja se ne sjećam da je baš bilo tak. Više bih rekao da su te pjesme bile za podizanje i nabrijavanje, a ovo spominjanje bivših...eh moguće da se zalomilo tu i tam, al rekoh bih da nije bilo tak strašno. No očito jest čim se Cviček žalio :zubo:
Bio si navio neku muziku na mobitelu koja (s obzirom da je reprodukcija loše kvalitete) više buka nego muzika, i onda si počeo pjevati na nju. S obzirom da i inače ne slušam te bandove, a i bio sam umoran, nije mi bio neki gušt...
No gori si definitivno bio kad smo se vračali kad si počeo :censored: nakon što je mene počela bolit glava dok vozim pa sam isključio onaj tvoj CD. 80% vremena u autu slušamo tvoje CDe i kad više ne možemo, počneš se duriti :P

Pa reprodukcija istina jest malo slabije kvalitete, jer sam smanjio bitrate pjesama kako bi ih mogao čim više stavit na mob. Jbg, znaš i sam da mi je mob u banani i da neće prihvaćat memorijske :| No inače muzika koju sam puštao je Nickelback, Disturbed, Skillet... Dakle nije u pitanju neki metal tipa Children of Bodom, Cradle of Filth i tome slično. Ti bendovi su više rock nego metal, osim Disturbeda (al i njega dosta rockera sluša i onih koji nisu metalci). Al ok, umor je opravdan razlog da ti nije baš pasalo tad.

A ono u autu...na to se i ja fejspalmam žešće kad se sjetim i stvarno mi nije jasno zašt sam tak pukao :joj: No dobro, neće se ponovit više ;)

Cvicek je napisao/la:
Njemu je bilo meso ok, al isto ga je mučilo što nema lepinje. A lijepo sam predložio da odemo malo potražit neki onak ne preskupi restorančić i da si svatko pojede jednu malu pizzu, al nečija ljenost je odbacila tu opciju (NHF Cviček) :zubo:
Ako se dobro sjećam, ja ne bi ni primjetio da tamo ima klope, da ti nisi vidio ;)
Ja bi na onih nekoliko krafni još i izdržao tih sat-dva na plaži pa jeo na konvenciji... na kraju nisam probao njihove hamburgere/ćevape već samo sendviče.

A da, očito je ta tabla koju sam uočio bila presudna za fail :lol: No jbg, ako ćemo iskreno nismo znali da će baš tako ispast. Čovjek bi se nadao nečem puno boljem za 40 kn jel :|

Cvicek je napisao/la:
No također tu moram zahvalit velikoj pripomoći Cvičeka koji mi je bio tehnička podrška, Frodi koji je nabavio bonove
Nije da je presudno, ali ja sam sredio to za bonove, i tražeći organizatore se upoznao sa simpatičnom curom na info pultu... svidjela joj se moja "Drink with honor" majica :)
slika

Aha, a sorry onda sam ja krivo skužio. Jbg, ja sam se tad morao psihički pripremat, a i rezuckat ona pitanja :zubo: No sve u svemu obojica ste bili od pomoći i hvala vam na tome :thumbs2:

Nego jel bilo šta s tom malom s kojom si se slikao? :mrgreen: Osim slikanja, jel :lol:

I da, svaka čast na reportu =D> :thumbs2:

slika

ned 28 kol, 2011 10:02 pm
Profil YIM Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Kuiš, ovoj curi moraš prvo pogledat u sise da znaš kak se zove. :thumbs2:

ned 28 kol, 2011 10:17 pm
Overlord
Overlord

Miki je napisao/la:
Kuiš, ovoj curi moraš prvo pogledat u sise da znaš kak se zove. :thumbs2:

Hehehe...to je to! No nekima su akreditacije bile malo niže :mrgreen:

slika

ned 28 kol, 2011 11:03 pm
Profil YIM Web stranica
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Dobar report Cvicek kao i slike. :)

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

pon 29 kol, 2011 4:20 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: