|
Sada je: sub 27 lip, 2026 1:12 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: ŽELIM/NE ŽELIM
Citat: želim dobit taj povrat poreza više  Ista želja 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 18 lip, 2011 8:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ne želim više da mi itko upropasti ijedan mogući izlazak, jer će inače bit mrtvih
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 19 lip, 2011 4:37 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Želim da se INMUSIC festival prestane održavati na Jarunu u vrijeme ispitnih rokova.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 21 lip, 2011 3:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Želim curu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 11 srp, 2011 1:23 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Želim biti ljudima oko sebe od neke koristi, želim kvalitetno naučiti svoju struku i želim biti poslana na dugogodišnju diplomatsku misiju Enarima. Eto, samo to. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 12 srp, 2011 4:47 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 31 srp, 2011 12:26 pm Postovi: 82 Spol: Muški Naj Serija: ENT Koje si vrste?: hjuman
|
Želim da ne želim. 
_________________ Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality. - Nikola Tesla
|
| pet 05 kol, 2011 2:47 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
želim želim da sve ode...i ništa ne ostane 
| pet 05 kol, 2011 2:58 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
Želim ostvariti sve napokon Želim da se ljudi opamete Želim da budem jasna i glasna svima napokon kao i svi meni Želim zivjeti Ne želim birokraciju Ne želim još jedan posao gdje ne placaju Ne želim da mi lažu u oči o ocekuju da se smjesim tome Ne želim vise biti bez svoje euforije
| sub 06 kol, 2011 8:24 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Želim mir u svijetu. Želim biti mister svijeta da se zalažem za mir u svijetu.
|
| sub 06 kol, 2011 10:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Zelim putovati svemirom
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| ned 07 kol, 2011 1:47 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Želim zaboravit nekoga

|
| ned 07 kol, 2011 1:52 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Želim bolje razumjeti ljude oko sebe, konkretno svoju baku. Želim imati više strpljenja s njom. Želim češće prijeći preko činjenice da me zna prilično deprimirati kad odem k njoj te je češće posjećivati. Želim naučiti pomnije izbjegavati ,,opasne" teme. Želim naučiti poštovati činjenicu da ona ne voli polemizirati. Želim češće pregristi jezik kad razgovaram s njom. Želim shvatiti da ona moje pokušaje da je razveselim ne shvaća kao takve i promijeniti način pokušavanja. Želim se pomiriti s time da ne shvaća neke stvari koje sam joj milijun puta rekla. Ali ipak želim da shvati da ne volim kad mi kupuje odjeću. I da obožavam kad sam sama kod kuće. I da imam dvadeset godina. I općenito sve stvari koje sam joj milijun puta rekla.  Ali ipak želim uspješnije raditi na svom strpljenju. Želim upoznati onu njenu prijateljicu iz srednje škole koju mi je danas opisivala i za koju je rekla da je nikako nije mogla shvatiti, a sad polako uviđa da je bila dosta slična meni.  Želim da njih dvije zaista budu pokopane ,,grob do groba" kao što je ta prijateljica stalno govorila da će biti.  Želim da se ovo gore ostvari što je kasnije moguće.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| čet 11 kol, 2011 2:05 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Želim da Liburnicon dođe čim prije i da mi se frendovi čim prije vrate s mora tak da imam s kim izlazit van

|
| čet 11 kol, 2011 2:23 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Želim da cvijeće s balkona uspješno prebrodi tegoban period u kojem je ostavljeno samo sa mnom kod kuće. 
|
| ned 14 kol, 2011 2:11 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Želim da me prestane boljeti glava. Želim svježinu. Ne želim da skokunice plaze po meni. 
|
| ned 04 ruj, 2011 9:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|