|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 11:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Nogomet
Skupina A: Wales, Makedonija, Škotska, Belgija, Srbija, HRVATSKA  Skoro da nije moglo gore.
|
| sub 30 srp, 2011 10:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Mogla je umjesto Srbije bit Francuska.
Malo sam gledao sinoć izvlačenje, i to me prosvjetlilo za Gvajanu i Surinam. Nisu na Copa Americi zato jer se vode pod sjevernoisrednjoameričkuikaripsku zonu iz neznamkojeg razloga.
Španjolska i Francuska u istoj skupini, onoj skupini od 5 repki, što će reći da drugoplasirani ne ide nikud. To je direkt nokaut.
|
| ned 31 srp, 2011 9:38 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Mogla je umjesto Srbije bit Francuska. Francuzi su trenutno toliko jadni, da bi zapravo bilo bolje da smo njih izvukli kad bi kvalifikacije počele sutra. Al počinju tek na jesen 2012., do kad bi se tricolori već mogli i trebali konsolidirat, pa vjerujem da je zapravo bolje ovako. Al stvarno, dobili smo grupu u kojoj praktički svaka repka ima šanse za prolaz. Katastrofa. Apsolutno SVAKO gostovanje, pa i ono u Walesu, će bit onog tipa "bod ko kuća". Miki je napisao/la: Španjolska i Francuska u istoj skupini, onoj skupini od 5 repki, što će reći da drugoplasirani ne ide nikud. Mislim da nema veze koliko ih je u skupini, drugi automatski ide u play-off, a prvi kriterij za "najboljeg drugoplasiranog" koji ide direktno na SP je bodovni zaostatak za prvim. Nisam siguran, trebalo bi na FIFA.com nać pravilnik.
|
| ned 31 srp, 2011 11:03 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Grupa je najteža moguća , sve su to dobre ekipe i sad stvarno nema nekog ko bi bija kanta za napucavanje ..bit će teško Samo se nadan da neće bit nikakvih incidenata na utakmicama hrvatske i srbije ..jer bi se opet svi posteno osramotili Ako ništa druo ..sad se bar ima ispit za doznat stvarnu kvalitetu hrvatske
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 31 srp, 2011 1:11 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
_Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: Španjolska i Francuska u istoj skupini, onoj skupini od 5 repki, što će reći da drugoplasirani ne ide nikud. Mislim da nema veze koliko ih je u skupini, drugi automatski ide u play-off, a prvi kriterij za "najboljeg drugoplasiranog" koji ide direktno na SP je bodovni zaostatak za prvim. Nisam siguran, trebalo bi na FIFA.com nać pravilnik. Nop. Bilo je jučer shematski prikazano. Drugoplasirani idu u doigravanje. Ali ima 9 skupina. Ta deveta skupina ima 5 repki, i tamo drugoplasirani ode doma cuclat palac. A to je skupina sa ESP i FRA. 
|
| ned 31 srp, 2011 4:06 pm |
|
 |
|
bubica
|
Sad se može dogodit da se Francuzi srede, ponovno počnu igrat ozbiljan nogomet i ugroze svjetske prvake Španjolce. Sam Bog zna da imaju pojedince za najviše dosege (Ribery, Nasri, Malouda, Saha, Evra, Benzema, Abidal itd.) ali osrednju momčad. U kvalifikacije za Euro 2012 su ušli katastrofalno (doma izgubili od Bjelorusije), ali sad se čini da se dižu. Što se naše skupine tiče... Da ju sad moramo igrat, ne bi vidjeli prevnstva. Ova za Euro je daleko najlakša koju smo ikad imali, pa se svejedno mučimo.
|
| ned 31 srp, 2011 5:30 pm |
|
 |
|
bubica
|
Baš gledam, sinoć Barcelona - Chivas Guadalajara 1:4!!!! Barca je igrala u nešto jačem sastavu nego na Poljudu (al opet bez Messija).
|
| čet 04 kol, 2011 10:52 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Danas dan euro nogometa... tekme od 5 popodne do 11 navečer Nada mi je da bar jedan HR klub danas prođe dalje... No Varaždin je već ispao, možda će splitski klubovi napraviti neko čudo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 04 kol, 2011 7:00 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: No Varaždin je već ispao, možda će splitski klubovi napraviti neko čudo Kako da ne, evo već rade! Šalu na stranu, dokle god Fulham ne poveća na 2 razlike, ima nade za RNK Split. Držim palčeve.
|
| čet 04 kol, 2011 8:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
No da, toliko o tome Varaždin, Hajduk i Split - više sreće dogodine, i sretno Dinamu u borbi za Ligu prvaka  *** Dinamo kao zadnju prepreku za ulazak u Ligu prvaka dobio - Malmö FF iz Švedske. Oni su prošlo pretkolo prošli tako što su (jedva) pobjedili Rangerse, koji su zaradili 2 crvena kartona u prošloj utakmicu... Bit će grdo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 05 kol, 2011 6:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Sad sam skužio zašto ima 4 pretkola. To je valjda Platinijeva formula da i 'manji' klubovi se lakše probiju - 'Champions route' i 'League route'. Meni se nekak čini pravednije da prvaci određene zemlje imaju primat pri dolasku u Ligu prvaka.
A ne ko prije da, primjera radi, Malmo i Dinamo kao prvaci nabasaju u pretkolu na Bayern i Arsenal koji nisu prvaci doma, i tako spuše.
No dakle 4. pretkolo i to je zadnje. Deset parova. To znači da je 22 kluba već osiguralo LP? Pa kak tak puno??
|
| pet 05 kol, 2011 6:09 pm |
|
 |
|
bubica
|
Kad sam vidio koga je Dinamo izvukao, prva reakcija mi je bila "kul, lako će to oni", al nisam imao pojma da su ovi ekšli izbacili Glasgow Rangerse. Nisu baš za otpisat, čini se. Pogotovo ako se uzme da je Dinamo do sada imao dva neadekvatna protivnika (s kojima ni Varteks ne bi imao previše problema) pa još nemamo jasnu sliku o njegovim realnim mogućnostima.
|
| pet 05 kol, 2011 6:12 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Newcastle-Arsenal 0:0... Sat i pol života koje nikad neću vratiti.  A još sam se kladio da će bit više od 2,5 gola. Arsenal neće nikog ovako pobjediti, bez Nasrija i Fabregasa bit će čupavo...Čak i kad bi Gervinho ili Aršavin ušli u 16-erac, ne dao Bog da se puca po golu, to se dodaje pravo u gužvu. 
|
| sub 13 kol, 2011 8:28 pm |
|
 |
|
bubica
|
shirajzl je napisao/la: Arsenal neće nikog ovako pobjediti, bez Nasrija i Fabregasa bit će čupavo...Čak i kad bi Gervinho ili Aršavin ušli u 16-erac, ne dao Bog da se puca po golu, to se dodaje pravo u gužvu. Uvijek ista priča. Ove godine ne očekujem da Arsenal završi u TOP4. Nije se ni Liverpool proslavio, samo 1:1 kod kuće protiv Sunderlanda. Rijeka - Varaždin 2:0. Derbi dvaju klubova koji financijski jedva preživljavaju, s time da je Varaždin prema nekim pričama gotovo pred gašenjem. Svaki osvojen bod tim klubovima vrijedi kao suho zlato, a Varaždinci su trenutno na nuli, sa gol razlikom 1:6. Podsjeća na onu sezonu kada su imali 0 bodova nakon prvih desetak kola, da bi zatim tukli Dinamo 4:3... Samo se bojim da okolnosti nisu baš iste. Iako, ne vidim razloga da im Dinamo (opet) ne pusti.  Ionako mu ne trebaju bodovi, mislim da kvalitativni jaz između njih i svih ostalih nikad nije bio veći. Kakva god bila ova naša jadna liga, bila bi tragedija da se taj klub ugasi. Uz Dinamo, Hajduk, Rijeku, Zagreb i Osijek to je jedini naš klub koji je do sada igrao apsolutno sve sezone 1. HNL, i zadnji naš klub koji je dočekao proljeće u Europi.
|
| sub 13 kol, 2011 9:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
_Oz je napisao/la: i zadnji naš klub koji je dočekao proljeće u Europi. Eh da, to su bila vremena  Ona borba s Herenveenom je bila strašna, i nakon toga su čak i protiv Mallorce držali poluvrijeme+, i onda nažalost popustili... ne znam kad će više postići slične rezultate, pogotovo ako se uzme u obzir da ni većim klubovima (Dinamo, Hajduk) to već dugo dugo nije pošlo za rukom...
|
| pon 15 kol, 2011 3:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|