|
Sada je: pet 18 ruj, 2026 6:14 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Facebook, Google+ i ostale društvene mreže
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Facebook
Ant je napisao/la: VIDEO!!! Ovo nije spam. Google+ ce imati grupni video chat. linky I taman nekim slučajem isto to i facebook najavio Inače, čak i ako se ima pozivnica, ne može se registrirati na Google+, zablokirali su registraciju jer već imaju previše onih koji su se prijavili da testiraju  Tako da mi koji još nismo upali ćemo se morati strpiti još neko vrijeme... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 srp, 2011 3:42 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
pahuljica je napisao/la: spet, ha?  Lol. Neki poznati producent je izjavio nekim klincima u 60-ima prošlog stoljeća da su boy bendovi prošlost i da nema šanse da to zaživi. Ti klinci su bili Beatlesi. Njegova izjava je poprilično citiran "major fail" odnosno stalno se nalazi na "bilo im je bolje da su šutjeli" listi. Meni se čini da je facebook zaživio samo zato što ljudi nisu upoznati s nečim boljim (što je jednako lako za održavati tj. lako za ne održavati). Tako da mislim da neće zaživjeti ako se javi nešto bolje. No, i moja izjava bi mogla bit major fail. Kužiš? 
| uto 05 srp, 2011 3:45 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Uuuum, treba li netko pozivnicu na Google+?  Ja se upravo igram.
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 10 srp, 2011 1:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Lampyris, pročitaj 2 poruke iznad...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 srp, 2011 1:26 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Pa pošalji mejl na PM.  Šta ja znam... možda si već od nekog dobio pozivnicu...
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 10 srp, 2011 1:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pročitaj ponovo Citat: "Already invited? We've temporarily exceeded our capacity. Please try again soon." Poanta je da i ako imaš pozivnicu, više ne prihvaćaju nove registracije, tako da nema druge nego čekati Ali nema veze, pričekam neko vrijeme, pa onda renejmam ovu temu u "Facebook, Google+ i druge društvene mreže" 
|
| ned 10 srp, 2011 1:31 pm |
|
 |
|
Commander
|
Uuum, ja se danas registirirala...
|
| ned 10 srp, 2011 1:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Niš, idem ti onda poslati PM 
|
| ned 10 srp, 2011 1:43 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
A koje su to druge društvene mreže? 
| ned 10 srp, 2011 3:17 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ah, još mi samo treba neki novi facebook...jedan mi je sasvim dovoljan...i previše 
| ned 10 srp, 2011 3:45 pm |
|
 |
|
Number One
|
jep... ali genijalcima poput cvičeka, koji svugdje stavljaju brojeve kreditnih kartica, jedna društvena mreža nije dovoljna, jer mu svaku brzo provale. 
| ned 10 srp, 2011 4:13 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
mah, pročitala da je kao google sigurniji po tom pitanju no za mene je sve to isti klinac...ništa što stavljaš na internet nije sigurno, bio to face, google ili nešto treće 
| ned 10 srp, 2011 4:27 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ništa što stavljaš na net nije sigurno???  Nemrem b'livit.  A ja mislila da ništa nije sigurno čim se priključiš na net. Poznavajuć rad domaćih banki, nisi sigurna čim uđeš na vrata... 
| ned 10 srp, 2011 4:30 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ma nisi više siguran nigdje...velik Brat svuda nas prati 
| ned 10 srp, 2011 4:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lampyris je napisao/la: Uuum, ja se danas registirirala... Izgleda da ipak radi... valjda su tam na početnoj stranici zaboravili maknuti tu obavijest  Kasnije pogledam detaljnije šta sve ima zanimljivog... pahuljica je napisao/la: mah, pročitala da je kao google sigurniji po tom pitanju no za mene je sve to isti klinac...ništa što stavljaš na internet nije sigurno, bio to face, google ili nešto treće  Da, google je općenito sigurniji što se toga tiče, i ako se neko sranje dogodi isto lakše sve središ. Facebookovce boli ona stvar za korisnike, pa ak je tak, mene više neće vidjeti. Inače za kreditne nije neka frka, ako ti netko napravi sranje možeš imati gnjavažu, ali nećeš ostati bez love, u najgorem slučaju javiš kartičnoj kući, dobiješ novu karticu, a oni kenslaju ilegalnu transakciju i dalje gone lopove...
|
| ned 10 srp, 2011 5:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|