Sada je: ned 16 kol, 2026 10:46 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
 S01E05 - The Wolf and The Lion 

Ocijeni epizodu
10 25%  25%  [ 2 ]
9 25%  25%  [ 2 ]
8 38%  38%  [ 3 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 13%  13%  [ 1 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 8

S01E05 - The Wolf and The Lion 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
Post Re: S01E05 - The Wolf and The Lion
Hahahaha! Jon i Drogo da su do koljena Jaimeu?! ROFL!
Prvi je klinac koji je apsolutno superioran svim drugim klincima, ali jednom treniranom mačevaocu nije ni do koljena.
Drugi nema pojma što bi napravio jednom kad shvati da mu protivnik i dalje ima netaknutu utrobu nakon zamaha sa arakhom.

Ja po knjigama brojim samo 3 druga lika koji bi mogli biti prijetnja Jaimeu u 1v1 sukobu, ali neću sada u to zbog spoilera.

čet 19 svi, 2011 2:46 am
So Say We All

Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Događaji su se pokrenuli, figure se pomiču.

Očekivao sam malo višlje i malo tanje Orlovo gnijezdo (dvorac gdje živi Lysa) ali zadovoljan sam i ovime. Nebeske ćelije su skroz lude i vidim zašto bi takvo mjesto čovjeka natjeralo u ludilo. Očekivao sam da će Lysa biti neka deblja ali nije ni ova loša. Tyrion je totalno zapanjen prizorom dječaka od skoro 10 godina koji sisa sisu i u tom trenutku on i Cat vide da Lysa nije baš sva svoja.

Turnir je skroz dobro odrađen, gorostas je ispunio moja očekivanja. Vitez cvijeća sa oklopom izgleda dobro, ali kakav je ono dječak kada se skine i još kaže da vježba sa mačem otkad zna za sebe. Izgleda mršavije od mene i još toliko i zelenije i ljigavije :D. Ta scena sa njim i Renlyem je ztrbala trajati maximalno minutu. Sva sreča da je bila scena sa Theonom i onom Rose da ne bude totalni gay utisak nakon epizode.

Cvicek je napisao/la:

I meni se isto činilo da je Jamie toootalno ljut što su mu prekinuli prvu pravu borbu u tko zna koliko vremena (ludog kralja, ako sam dobro shvatio, nije ubio u borbi)

Mali osvrt na nešto što si propustio. Sjeti se epizode kada Jory donosi poruku za Roberta a ispred vrata je Jaime i kada mu kaže da su se borili rame uz rame. Ta borba je bila prije 9 godina pri suzbijanju pobune na Željeznom otočju i odakle kao rezultat toga je Theon završio u Oštrozimlju kao Nedov štičenik - taoc.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

čet 19 svi, 2011 10:02 am
Profil ICQ
anarho trekkie

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
The Boz je napisao/la:
Ja po knjigama brojim
Opet si fulao topic :zubo:

Ja brojim po onome što je prikazano u seriji. A u seriji je prikazano da Jamie sa brojčano nadmočnom ekipom napada Neda i njegovih nekoliko čuvara (i odmah na početku na nekolicinu bacili koplja)

S druge strane, Jon se je možda imao samo sparing s ekipom iz Nightwatcha, no on se u jednom trenutku borio protiv više njih koji su ga napali istodobno, a to je puuno teže nego se boriti 1 na 1 (i to dok ti u tom trenutku još 20 drugih čuva leđa).

Jesi li se ikada bio u prilici tući protiv dvojice istodobno?

BrickTop je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
I meni se isto činilo da je Jamie toootalno ljut što su mu prekinuli prvu pravu borbu u tko zna koliko vremena (ludog kralja, ako sam dobro shvatio, nije ubio u borbi)

Mali osvrt na nešto što si propustio. Sjeti se epizode kada Jory donosi poruku za Roberta a ispred vrata je Jaime i kada mu kaže da su se borili rame uz rame. Ta borba je bila prije 9 godina pri suzbijanju pobune na Željeznom otočju i odakle kao rezultat toga je Theon završio u Oštrozimlju kao Nedov štičenik - taoc.
Nisam propustio, sječam se scene. No NE sjećam se da li je rečeno da se je borio s nekim moćnim protivnikom, kakav Ned zasigurno jeste. Nije isto spljuskat Suikija ili spljuskat Terneka :mrgreen:

A i 9 godina je jako puno vremena. Gdje bi recimo Filipović bio da tako dugo nije imao pravu borbu?

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 19 svi, 2011 12:08 pm
So Say We All

Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Cvicek je napisao/la:
No NE sjećam se da li je rečeno da se je borio s nekim moćnim protivnikom, kakav Ned zasigurno jeste. Nije isto spljuskat Suikija ili spljuskat Terneka :mrgreen:
A i 9 godina je jako puno vremena. Gdje bi recimo Filipović bio da tako dugo nije imao pravu borbu?

Vjeruj da su željezni jako dobri suparnici.
Borio je se po turnirima i vjerojatno vježba sa mačem da ne zahrđa.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

čet 19 svi, 2011 1:01 pm
Profil ICQ
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Ono što je zaimljivo jest to da mi se čini da je dosta brzo došlo do Nedove noge i te borbe.

Zanimljivo je kako stvari drukčije izgledaju.

Sviđa mi se što nisu ubacili prekomorske događaje jer ovi u ovoj epizodi i ono koji slijede bili bi razvodnjeni da su bii u istoj...

Mogu samo reći da je slijedeća epizoda genijalna (mislim po knjizi).
Vama koji niste čitali, definitivno će biti zanimljiva... Već mi živci skaču gore-dolje... :zubo: :zubo:

čet 19 svi, 2011 1:02 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek je napisao/la:
Jesi li se ikada bio u prilici tući protiv dvojice istodobno?

Trojice. Dobio sam (na vremenu, dovoljno da pobjegnem).

čet 19 svi, 2011 1:37 pm
the Red Viper

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Jer pijane barske tucnjave prava su analogija za Jaimeovo umijece u macevanju. :thumbs2:

čet 19 svi, 2011 1:58 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Mimi Sky je napisao/la:
Sviđa mi se što nisu ubacili prekomorske događaje jer ovi u ovoj epizodi i ono koji slijede bili bi razvodnjeni da su bii u istoj...
Istina, iako mi je falilo dogodovština sa Zida, ovako je ispalo baš okej, dobro zaokružena epizoda s jednom radnjom isprepletenom na nekoliko mjesta. A stignem se već nadati da će Viserys ostati bez šaka :mrgreen:

Ant je napisao/la:
Jer pijane barske tucnjave prava su analogija za Jaimeovo umijece u macevanju. :thumbs2:
Osobno nisam bio u prilici da uletim u okršaj s mačevima (isprobavanje LARPa se ne računa :mrgreen: ), no na temelju iskustva tvrdim da je gotovo nemoguće tući se s dvojicom istovremeno, trebaš biti stvaaaaarno iskusan borac da pobijediš. Smatram da je vrlo slično i u borbi s mačevima, pa ako su Jona prikazali da se može tući protiv njih nekoliko, i da na kraju izađe kao pobjednik, po meni je to sasvim dobar pokazatelj da je vrhunski borac.

Jamie se borio 1 na 1. I na kraju nije pobjedio.

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 19 svi, 2011 2:14 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Jon se borio protiv likova koji prvi puta u ruci drže oružje koje nije toljaga. On trenira od sedme godine sa jednim od najboljih učitelja na sjeveru.

čet 19 svi, 2011 2:22 pm
the Red Viper

Btw, kad se nadjes nasred bojisnice, u krvi do koljena, oko tebe izmjesana ljudsta i zivotinjska tjelesa, udovi iznutrice i fekalije, ratni maljevi, buzdovani i macevi lemecu posvuda, i tako dalje i tako blize nekako mi se cini da protivnici ne stoje u redu da bi te napali jedan po jedan. Doduse to je samo moje misljenje.

čet 19 svi, 2011 3:54 pm
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Ja Jaimea uopće nisam doživio kao velikog, najvećeg mačevaoca, i to samo zbog dijaloga kojeg je imao sa Boromirom kad je ovaj došao u Grudobran. Boromir mu je primjetio kak ovaj ima predobro odijelo bez ogrebotina i udubljenja, čak mu je i lice neoštećeno, dok je većina muškarčina isprebijana i izrezana. Jaime kaže da je to zato jer pažljivo bira protivnike.

Ne znam. Nisam čitao knjige. Pa eto Jaime ostavlja takav dojam onome tko se po prvi put susreće sa GoT. Uobražen, incestuozan, uvijek negdje u pozadini vuče konce, razmažen, i backstabber. Kao fajtera ga uopće nisam doživio.

Ni u ovoj epki. Bio je ravnopravan sa starijim Boromirom sve dok drugi čuvar backstabber nije intervenirao.

Scena brijanja je totalno gej, i do te scene nisam uopće registrirao postojanje kraljevog brata, valjda mi je bio jedan od likova u pozadini koji se pojave i odu bez nekog većeg utiska.

Arya drži lekciju čuvarima. :hail:

Kralj opet zajebava onog gej paža Lanistera, ovaj put za oklop. :lol:

Miđet štitom preoblikuje lubanju divljaku. :hail:

Onom Greyjoyu se vidla kita. :D

Nisam očekivao da je Valkyrijin (ili kak se već zove Dexova žena) pomoćnik i vodič ekšli špijun. Fora. Daje dobre informacije. Iako ga isprve nisam skužio dolje u podrumu, jer je bilo mrak,a i kadar se više usredotočio na Aryu koja se skriva.

Onaj grad-toranj je dobro osmišljen, navodno teško osvojiv, no koliko se vidjelo iz prvog kadra, samo jedan uzak put vodi to njega, tak da je to taktička slabost grada koji inače super djeluje, zatvor sa lijepim pogledom je :hail: , ono derište koje siše je :wtf: . Pitam se šta su starci od tog glumca rekli kad su ga vidjeli na tvu. Eno ga, gle naš mali, deset mu godina, a već liže sise na tvu. :lolsmjeh:

Na tren mi se činilo ko da je Cersei bed što joj je kralj rekao da ju ne voli, al u biti zaboli ju mucica. Ima vlast, ima pare. Briga ju.

I napokon anketa koju sam stigao glasati bez ponovnog otključavanja. 10

čet 23 lip, 2011 11:47 pm
fluffy

Spol: Ženski
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
haha miki, obožavam čitati tvoje reporte :lol:
...potpisujem sve što si rekao i dajem 10

uto 05 srp, 2011 7:57 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

Miki je napisao/la:
Eno ga, gle naš mali, deset mu godina, a već liže sise na tvu. :lolsmjeh:
Naj komentar topica! :lolsmjeh:

Miki je napisao/la:
Ja Jaimea uopće nisam doživio kao velikog, najvećeg mačevaoca, i to samo zbog dijaloga kojeg je imao sa Boromirom kad je ovaj došao u Grudobran. Boromir mu je primjetio kak ovaj ima predobro odijelo bez ogrebotina i udubljenja, čak mu je i lice neoštećeno, dok je većina muškarčina isprebijana i izrezana. Jaime kaže da je to zato jer pažljivo bira protivnike.

Ne znam. Nisam čitao knjige. Pa eto Jaime ostavlja takav dojam onome tko se po prvi put susreće sa GoT. Uobražen, incestuozan, uvijek negdje u pozadini vuče konce, razmažen, i backstabber. Kao fajtera ga uopće nisam doživio.

Ni u ovoj epki. Bio je ravnopravan sa starijim Boromirom sve dok drugi čuvar backstabber nije intervenirao.
E upravo tako!

Zaboli me za lika iz knjige na temelju koje je lik baziran, ali ovaj filmski Jamie je upravo takav kakvog si ga opisao.

Ja bi još dodao (nakon malo razmišljanja od prijašnjih komentara) da je u jednu ruku i kukavica - jer kukavički je (pokušati) ubiti dijete da bi prikrio svoju sramotu i onda nemati muda to priznati i snositi posljedice.

slika

uto 05 srp, 2011 8:52 pm
the Red Viper

Cvicek je napisao/la:
Ja bi još dodao (nakon malo razmišljanja od prijašnjih komentara) da je u jednu ruku i kukavica - jer kukavički je (pokušati) ubiti dijete da bi prikrio svoju sramotu i onda nemati muda to priznati i snositi posljedice.

A bi li kukavicki bilo zastititi osobu koju volis?
Da, u biti, priznajem... Pitam krivu osobu.

uto 05 srp, 2011 10:44 pm
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Kakva je to zaštita kad guraš dijete sa X kata da padne na leđa?
Ko mu kriv, kad su napaljeni jedno na drugo i nisu mogli pričekat da padne noć.

uto 05 srp, 2011 11:09 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: