|
Sada je: pet 25 ruj, 2026 12:54 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
 Re: Snovi
ne znam kako je prema sanjarici ali kod nas se kaže da ako sanjaš da ti ispadne zub čuti ćeš da je netko umro ako sanjaš da ti se klima ili da je napuknuo onda ćeš čuti da je netko bolestan.
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| pet 20 svi, 2011 5:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Seraphina je napisao/la: ne znam kako je prema sanjarici ali kod nas se kaže da ako sanjaš da ti ispadne zub čuti ćeš da je netko umro ako sanjaš da ti se klima ili da je napuknuo onda ćeš čuti da je netko bolestan. ma negdje na netu sam našao da mogu očekivati nesreću i zgubiti lovu...ovo drugo znam da budem  , ali baš da mi se nešt desi pogotovo u prometu...  no kako rekoh ne obračati pažnju...meni snovi imaju drugo značenje...no  tko zna zna
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 20 svi, 2011 5:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da oko sanjanja da ti je pukao zub i nema previše misterije, s obzirom da svako malo komentiraš kako u zadnje vrijeme ideš kod zubara... To te dosta okupira pa zato to i sanjaš...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 20 svi, 2011 6:35 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja sam sanjao hrpu mrtvih ljudi. Neke poznam, neke ne.
|
| sub 21 svi, 2011 1:18 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki je napisao/la: Ja sam sanjao hrpu mrtvih ljudi. Neke poznam, neke ne. i je tko poznati bio među njima 
| sub 21 svi, 2011 2:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nijedan celebrity.
|
| ned 22 svi, 2011 9:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Miki je napisao/la: Nijedan celebrity. a shit ja sanjao pomrčinu sunca...spooky 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 22 svi, 2011 10:13 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Iako vjerujem da je bio san duži od toga, sve čega se sjećam je jedan dio, ali i najbolji dio
Uglavnom, sjedio sam na jednoj od klupa u nekoj ogromnoj dvorani. Na sredini te dvorane je bio ogromni stol (ko u dvorcima), i te klupe su zapravo bile oko njega. Ajmo reć da je stol bio dug otprilike nekih 20-ak metara - onda možete i mislit kak je to bilo ogromno I tamo je bila hrpa ljudi koji su nešto slavili, a i ja također među njima no ne mogu se sjetit točno povodom čega je to slavlje bilo
Malo dalje od tog stola je bio jedan manji, za kojim sam ja sjedio na toj klupi i tu je bilo manje društvo, ne sjećam se tko je sve bio među njima, al definitivno se sjećam jednog svog frenda, Cvičeka, Wildchilda i mislim Pahuljice.
Pa se onda nešto sjećam da smo nazdravljali sa raznoraznim alkoholnim pićima u raznim čašama. Neki su pili bambus, neki pivu, neki gemište, neki žestice..., ja sam pio jeger čisti i tak to
Onda sam lijevo od sebe na klupi spazio jednu prekrasnu crvenokosu curu I naravno odmah sam se bacio u akciju tj. krenuo zašprehavat E da, usput sam još čitao nekakav ženski časopis (valjda nije bilo ničeg pametnijeg u blizini za čitat ) No u njemu sam naletio na jedan poster hrpe golih žena (no nije se vidjelo puno toga, jer su većinom zaklanjale svoje intimne dijelove bilo namještanjem ili pokrivanjem rukama). Na slici su bile većinom brinete i crnke, možda dvije do tri plavuše i jedna crvenkosa u sredini..., pa sam ja došao na blesavu ideju i pitao tu crvenkosu curu koja joj se najviše sviđa od tih ženski sa slika Naravno ona je rekla da joj je crvenkosa najljepša i stvarno i jest pogodila. Na to sam ja rekao da je upravu zato što su crvenkose nekako najvatrenije i najseksipilnije što ju je vidno razveselilo (nabacila mi je lijepi smajl) I tak smo se onda nešto zapričali i flertali, i taman kad sam ju krenuo poljubit san mi se iznenadno prekinuo, jer sam se probudio
Pokušao sam poslije nastavit spavat i nastavit sa snom, al mi nažalost nije uspjelo pa sam jednostavno zamišljao razne scenarije s njom kako ju ljubim, skidam odjeću s nje, hvatam svugdje...well you know
Da stvar bude bolja, nedavno sam također sanjao svoju bivšu koja je bila...pazite sad ''slučajnosti''...također crvenkosa
Sad me samo interesira šta bi to trebalo značit tj. jel moguće da me to ti snovi na neki način upućuju da ću u skorijoj budućnosti upoznat neku crvenkosu slatkicu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 03 srp, 2011 7:51 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 03 srp, 2011 9:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Lampyris je napisao/la: :lolsmjeh: Sov, shvaćaš li ti da si fulao topic? Ovo što pišeš bi trebalo staviti kao posebnu temu: "Sovove seksualne fantazije"... A ne nisam ja fulao topic s obzirom da sam itekako siguran kako sam spavao danas od nekih pol 11/11 do 4-5 sati popodne i u tom periodu sam to sanjao. Doduše ovaj dio poslije sna jesu maštarije, al jbg morao sam i to spomenuti
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 03 srp, 2011 10:28 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Sov, jel si se probudio sa erekcijom?
|
| ned 03 srp, 2011 11:54 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Miki je napisao/la: Sov, jel si se probudio sa erekcijom? To ti je baš glupo pitanje s obzirom da si to mogao vrlo lako pretpostavit

|
| ned 03 srp, 2011 11:57 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Bolje je pitati, da li si imao mokre snove? Btw, jel u snu bilo još ženski osim pahuljice i te crvenokose? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 04 srp, 2011 12:09 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Wildchild je napisao/la: Bolje je pitati, da li si imao mokre snove? pa dobro, i nisu baš bili mokri s obzirom na to da sam se probudio taman prije tog ključnog dijela Wildchild je napisao/la: Btw, jel u snu bilo još ženski osim pahuljice i te crvenokose? Pa s obzirom na veličinu prostorije očito da jest, samo nijedna poznata koje bi se sjetio

|
| pon 04 srp, 2011 12:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam preksinoć sanjao više konceptualni san... kao da je postojala neka veelika zgrada (ili nešto slično) razdjeljena u 7 djelova i u svakom djelu je bilo još 7 ulaza u nekakve mini-zajednice u svakom drugačija subkulture... i imali su nekakav sistem glasanja za dogovore oko zajedničkih ciljeva i održavanja. I onda je neki entitet (TV kuća ili šta već) odlučio da će za tu zgradu napraviti nekakav jednogodišnji reality show i ja sam trebao sudjelovati u projektu, kao jedan od tehničkih organizatora 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 28 srp, 2011 11:34 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|