Sada je: pon 25 svi, 2026 3:23 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 97 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Sferakon 2011 
Autor/ica Poruka
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Spol: Muški
Post Re: Sferakon 2011
Mislio je na Froda pa samnom je čakulao dosta dugo :) još mi je objašnjavao kak je dao šivati svoju TOS uniformu itd....

pet 20 svi, 2011 6:48 pm
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Lokacija: Second star to the right and straight on till morning
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: 28 going on 6 :D
Koje si vrste?: koliko mogu biti
Da, Frodom :P Sorry, Lose pamtim imena. i da, mozda Josip 8-[

pet 20 svi, 2011 7:30 pm
fluffy

Spol: Ženski
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
ma da, pretpostavila sam...ali morala sam pitati :mrgreen:

pet 20 svi, 2011 10:38 pm
Profil YIM Web stranica
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Lokacija: Second star to the right and straight on till morning
Opis Stanja: 28 going on 6 :D
Koje si vrste?: koliko mogu biti
Ja i imena ](*,)
Ispricavam se Frodo :sesir2:

sub 21 svi, 2011 12:10 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Koje si vrste?: BORG
Cvicek prepuštam ti pravo da otvoriš temu ze Eurokon 2011, a ja cu je poslje malo dopuniti ak saznam koju informaciju tipa stanci i sl.

Sto se tice Magicona (29-30.05 Đakovo - Villa Magic)

http://www.facebook.com/event.php?eid=187475071300437

ove godine smo odlucili odvojiti SF dio i staviti ga posebno početkom 7 mjeseca (datum uskoro!!!!) Gdje cemo vikend provesti vrčeći roštilj, kampirati u velikom šatoru i gledati trek epizode i filmove na velikom platnu iz bazena, no sluzbene informacije uskoro... mozda ovo bude prvi pokusni TREKON!!!!

No koga znaima Magicon ja ne vidim razlog da se ne posjeti, svake godine je sve bolje i bolje!!!

Pozvni smo cak i u opatiju od organizatora za Liburnikon 2011(19-20.08) pod nazivom "Barufekon" (26.05. Ljetna pozornica Opatija)
http://www.facebook.com/event.php?eid=222169817794148

sub 21 svi, 2011 11:05 am
Profil ICQ Web stranica
Cadet 1st year
Cadet 1st year

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: II
Elem, hvala svima na dolasku i sudjelovanju! Nadam se da vam je bilo OK i da ste se dobro proveli uprkos problemima do kojih je došlo. Sada ide posipanje pepelom za dosad nabrojane... Samo da doteglim vreću, i potpišem se na dnu.

Isprike što se javljam ovako kasno. Odmah nakon kona sam otputovao i vratio sam se tek prije nekoliko dana. Nisam se javljao zbog vrlo ograničenog pristupa netu.

Lopata pepela 1: Program Book.
Neuvrštavanje u Program Book je GENERALNI Z***B. Greška je moja, jer kad se radio popis udruga za Program book, poslao sam dokument s prijavama udruga, a u tristo gužvi oko posla, organizacije kona i inog, nisam provjerio tko je sve unutra. Nažalost, USS Croatija nije bila, jer je vaša prijava došla dan POSLIJE.
Znam da nije utjeha, ali još jednom se ispričavam. :neznam:

Pepeo 2: Lokacija štanda.
Tehnički, trebali ste se nalaziti pokraj Ognjenog mača, koji je bio na kutu zbog kosine za Arenu. Barem sam ja tako shvatio. Što se dogodilo, i kako ste izgurani, ne znam. Kad smo napokon sredili sve stolove i materijale, standovi su bili napol poslozeni i uređeni, i nismo mogli tek tako sve opet razbacivati.
I opet isprika. Možda bi pomoglo malo više pritiska sa vaše strane, ali dok ne sredimo neki okrugli prostor gdje ce svi biti ranopravni moramo smisliti nešto što će zadovoljiti sve ljude. Zaista nemamo namjeru nikog zapostavljati, no nažalost jednostavno ne stignemo paziti na sve sitnice.
Cvicek je napisao/la:
Da li je to bio više (ne)namjeran propust organizatora, ili nedovoljno inzistiranje s naše strane - ne znam jer nisam sudjelovao u dogovorima sa Sferašima - no činjenica je da su nas OPET bacili gotovo na kraj hodnika predviđenog za udruge,

Prošle godine je ta lokacija bila dio dogovora, zbog konzole i ideje da se oko nje vrti LARP. Mislim da se o tome već pisalo u threadu o prošloj godini.

Ostali pepeli:
U vezi nagradnih piva, valjda je riječ o šumu u komunikacijskom kanalu. Da li je itko najavio da će ih trebati?

Sto se lošeg tretmana tiče, žao mi je ako je ostao takav dojam. Da, bilo je pogrešaka i problema, i to ne samo oko vas. Neke smo riješavali na licu mjesta, neke nismo mogli. Shit happens, idući put bi trebali biti pametniji.
Ako sam za dojam kriv osobno, iskrene isprike. S obzirom na sve što se događalo, sigurno je bilo trenutaka kad nisam bio najpristupačnija osoba.

Bilo bi mi drago da nam se javite sa komentarima, kritikama i konstruktivnim prijedlozima za slijedeći SFeraKon. Vjerojatno nećemo moći ostvariti baš sve prijedloge, ali za izvedive stvari ćemo se uvijek potruditi.

Mirko Karas, Sfera
Koordinator udruga

uto 14 lip, 2011 1:25 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Koje si vrste?: BORG
Ja se nadam da cemo do Eurokona organizaciju sredit sto prije i bolje da sve bude po špagi. Slobodno se javi sa kojom vjesti na forum a sto je bilo budemo zaboravili i nadamo se da se vise nece ponoviti, suradnja mora ići dalje....

sri 15 lip, 2011 1:14 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 97 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: