|
Sada je: uto 28 srp, 2026 2:23 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
A Song of Ice and Fire - Brbljaona [spojleri]
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 28 lis, 2009 8:46 pm Postovi: 66 Spol: Ženski Opis Stanja: Led
|
 Re: A Song of Ice and Fire-Brbljaona
Čak možemo naći dokaze o Rhaegarovoj "savršenosti" (u navodnike, jer to ne postoji, ali ne mislim da on nije bio daleko od toga) u Cerseinim poglavljima kada opisuje Turnir u Lannisluci u vrijeme Targaryena. Kaže da su klicali njenom ocu dvaput glasnije nego kralju, ali Rhaegaru mnogooo glasnije. Sigurno nije bio princ među prinčevima, nego puno više.
_________________ "Ovo će umrijeti brže o ostalih.", reče Theon. "Mislim da neće, Gregory", Jon kaže: "Ovo pripada meni".
|
| sub 19 pro, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: A Song of Ice and Fire
Tako je, Cersei ga opisuje kao nekoga tko se može pohvaliti samo vrlinama, bez puno mana. Ne sječam se sada dali ga je ona osobno poznavala i dali su ikada razgovarali. Iz toga bi se moglo malo više saznati o njemu.
| sub 19 pro, 2009 10:50 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 28 lis, 2009 8:46 pm Postovi: 66 Spol: Ženski Opis Stanja: Led
|
 Re: A Song of Ice and Fire
Nisu se osobno poznavali, ali Cersei se prisjeća da je bilo tuge u njegovim očima, i da si je obećala da će je izliječiti. E, sad kada spominjemo očarane djevice iliti žene u Rhaegarovoj blizini, kako se samo osjećala Elija kada ju je zaobišao na onom turniru? Eeee, ako je od turnira prošlo neko vrijeme, Rhaegar se mogao ispričati Lyannie, on bi joj postao simpatičan (a to je s njegovim izgledom jakoooo opasna kombinacija), pa bi započeo flert, potom nešto više, potom zaljubljenost i ljubav. I eto ti bjega.  Mogla bi to biti otmica.
_________________ "Ovo će umrijeti brže o ostalih.", reče Theon. "Mislim da neće, Gregory", Jon kaže: "Ovo pripada meni".
|
| ned 20 pro, 2009 12:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 1x01 - Winter Is Coming
Ja... Ovo... Err... AAAAAAAAAAAARRRARarRrARARAGahgahHAhaAAAaAARAHAAHAYGHyjakhL! Scena gdje Cat i Lew pričaju Eddardu kao dva anđela, svaki na svom ramenu... je IDENTIČNA mojoj slici u glavi dok sam to čitao... Zapravo, svaka druga scena je... AAAAaaAARGHAalaahaLRAYargh!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 18 tra, 2011 12:08 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Baš pogledao prvu epku. Koji brutalan kraj, majke ti. Sve u svemu, vrlo tipična "tko je tko" epizoda koja je trebala trajat barem sat i pol.
|
| pon 18 tra, 2011 3:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Pogledao i ja, nije loše za prvu epku, najbolje scene su mi sa Denerys, bas su ih pogodili onako kako sam zamišljao.
| pon 18 tra, 2011 3:36 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
E pa idem i ja vidjet koliko je to točno loše.
EDIT: Uvodna špica je zakon. I to je to otprilike.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 18 tra, 2011 9:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Tvoje misljenje se ne broji! Jer... Jer... Jer se razlikuje od mojega. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 18 tra, 2011 10:10 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Hi there! Anketa stiže kad dođem doma... bit će lijepo da imamo ankete kao i za ST... U međuvremenu, moram reći da mi se epizoda jako svidjela i da sam oduševljena svime, posebno Nedom, Branom, Aryom, Vyserisom i Dany...  naravno... U međuvremenu... na ovo sam stvarno vrištala kad sam je vidjela... nekih sam pedeset puta vraćala i gledala... Kao glazurana čokoladnoj torti je: http://youtu.be/NfT2t38m6E0
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 20 tra, 2011 2:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Uvodna je savršena.
|
| sri 20 tra, 2011 3:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Uvodna špica je fora  Pomalo me podsjeća na uvodnu iz " Pillars of the Earth" serije. ( http://www.metacafe.com/watch/4994826/p ... _sequence/) Vizualno su za GOT dodali i "šetanje" kroz mapu, koje je bilo često u Pillarsima ali unutar epizode ne u introu. I ajde mimi čekamo da otvoriš temu pa da krenemo komentirati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 20 tra, 2011 4:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Vjerojatno najbrži renew ikada. http://pub.vitrue.com/mUl
|
| sri 20 tra, 2011 4:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Još prije nekolicinu dana se pisalo da se istražuju lokacije za planirano snimanje 2. sezone. Rekao bih da su samo reda radi pričekali premijeru i kritike 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 20 tra, 2011 5:54 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: 01x01 - Winter Is Coming
The Boz je napisao/la: Ne, Viserys je govno. Ali neće dugo. da... govno je, ali moram priznat da je zanimljivo govno... (upozoravam one koji ne znaju radnju da sad slijedi ogroman spojler) (Lijepo sam vas upozorila...) Jooj... kako mi je bilo drago kad mu je Khal Drogo napokon dao krunu koju je zaslužio... i tek tad kad je umro i kad je Dany rekla da vatra ne može ozlijediti Zmaja imamo pravi foreshadowing za ono kad zmajčeki dođu i ona uđe u vatru... I u ovoj epizodi kad je ušla u onu vruću vodu vidi se da je ona ta koja ima vatru u krvi, a ne 'ne želiš probuditi zmaja' Vyseris... Kako je samo GRRM to pametno smislio...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 22 tra, 2011 4:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: S01E02 - The Kingsroad
Mir'Na Riker je napisao/la: What he said.
Do treće knjige postane još mutavija. Al onda nakon negdje polovice iste postane malo bistrija, i počinje razmišljati. Konačno. Tek u zadnjoj knjizi postane zanimljiv lik, a ne samo zanimljivo poglavlje.
|
| uto 26 tra, 2011 9:37 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|