| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
 Re: ŽELIM/NE ŽELIM
Zelim i ja U Zagreb Zelim biti blizu dragih mi ljudi Zelim i tu imati tako drage ljude
| sri 13 tra, 2011 8:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
želim da i dalje bude ovako s mogućnostima poboljšanja 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sub 04 lip, 2011 9:09 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
želim položiti sva 3 ispita na ljtnom roku
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| ned 05 lip, 2011 4:12 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| pon 06 lip, 2011 7:35 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Želim zimu, jebem majku ovom ljetu i vrućini i vlazi. 
|
| uto 07 lip, 2011 8:26 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Želim da se ostvari Mikijeva želja. Želim se više truditi oko Grčke morfologije 2. Želim da me prođe ,,šiza". Želim uspješno položiti ispite. Želim pomoći ljudima kojima je teško. Želim upoznati Rowenu i Seraphinu. Želim da se vrate Hrčka, Lampyris i Dejanira (redom kojim su nestale). Želim dobiti odgovore na svoja pitanja. Želim da vrate venlafaksin u kapsulama. Želim da uvedu kolegij na kojemu bi se vježbalo izražavanje na latinskom i grčkom jeziku. Želim biti sposobna čitati knjige na svim jezicima koje učim. Želim da me ljudi prestanu živcirati.  Želim pet iz Novogrčkog jezika 2.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 07 lip, 2011 11:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
i ja želim da se mikijeva želja ostvari, što prije 
| uto 07 lip, 2011 11:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja želim da se Mikijeva želja ostvari...NOT!!!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 07 lip, 2011 11:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ne želim da se Mikiju želja ostvari .....
| sri 08 lip, 2011 10:08 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
E daj fakofajte šta ste se zaljepili za moje želje. Želim da bude mir u svijetu. (Sov će kontrirat) Želim da nestane siromaštvo i boleštine. (4/1 će kontrirat)
|
| sri 08 lip, 2011 10:31 pm |
|
 |
|
fluffy
|
želim pivu od limuna 
| sri 08 lip, 2011 10:38 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Želim doći pameti i primiti se posla!!! Želim usvojiti zemaljsko poimanje vremena. Želim biti odlična studentica. Želim biti korisna ljudima oko sebe. Želim da me prođe ova ljutnja na sebe i na cijeli svijet. Želim biti snošljivija prema bratu. Želim imati slobodno ljeto.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 17 lip, 2011 7:27 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
želim mješavinu soka iz stare boce Janxice, jednu mjericu vode iz mora na Santraginusu V, tri kocke arkturskog Mega-gina, četiri litre falijanksog močvarnog plina, jednu mjericu ekstrata kvalaktinkskog hiperminta koji odiše svim teškim mirisma mračnih kvalaktinksih zona, zub algolijankosg sunčanog tigra... i jednu maslinu... 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sub 18 lip, 2011 4:13 pm |
|
 |
|
fluffy
|
želim van a nemam žrtvu 
| sub 18 lip, 2011 4:59 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
želim dobit taj povrat poreza više 
| sub 18 lip, 2011 6:20 pm |
|
 |
|