Sada je: pet 07 kol, 2026 4:52 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
 Navedite 10 najboljih SF filmova! 
Autor/ica Poruka
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Lokacija: Second star to the right and straight on till morning
Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: 28 going on 6 :D
Koje si vrste?: koliko mogu biti
Post Re: Navedite 10 najboljih SF filmova!
The Fifth Element
Hm, dakle, ovo mi je odlican film zgob svega :D. Glumci, posebno Gary Oldman.... i naravno Bruce Willis i Milla Jovovich

Star Trek
Zar moram odgovoriti?? Sav taj svijet i detaljnost i znanost i... :zaljubljen: :zaljubljen:

Star Wars
Skoro isto kao u ST osim sto umjeto znanosti ima fantasy :zaljubljen:

Spaceballs
Kombinacija ST i SW i hrpu drugih + Mel Brooks :zaljubljen: :zaljubljen:

Matrix
Ah, matrix. mi smo svi u Matrixu 8-[

Equilibrium
Christian Bale :zaljubljen: Gun kata...

Flash Gordon
To mi je jedan od najdrazih filmova djetinstva. Queen.

The terminator
Isto kao Flash + Schwarzi

Dune
Epika :zaljubljen:

Stargate
Draze su mi serije, ali mora biti zastupljeni tu

2001 Space Odissey
I don't know Dave.

Dark City
Malo poznat, ali odlican film...

Logan's Run
Stara vizija utopije.

Planet of the apes
Dobri glumci i scenarij. naravno mislim na staru verziju, ne na Marky Marka

Gattaca
Volja i ustrajnost cini boljeg covjeka... cak i od genetski usavrsenog.

sub 09 tra, 2011 4:26 pm
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
joj, meni je Dune (onaj iz '84, jel) najgora adaptacija knjige koju sam ikada vidio.

al zato su mi Dark City i Gattaca genijalni!

sub 09 tra, 2011 4:56 pm
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Nda, ja sam stavio listu od 30 filmova pa sam se još u međuvremenu sjetio još par i tak. Možemo mi tu u nedogled nabrajati i uvijek ćemo se sjetiti 'joj zaš nisam i tog spomenuo'.

Zato jubito. Ovaj popis je ok. A ima 100

i od tih 100 sam našao još neke koje sam davno gledao i još hrpu koje bi pogledao. Tak da lista nije gotova.

Edit

I ovaj popis ima nekih filmova koje gornji nema

ned 22 tra, 2012 9:48 pm
Admiral
Admiral

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
Ovo je neka moja lista ako se ne racuna Fantasy..dakle samo sirovina :mrgreen:

10. Stargate

-sam pocetak Stargate fransize je toliko dobar da sam ovaj film odgledao jedno 100 puta ako ne i vise..inace samo zbog ovog filma ja sam zavoleo seriju ,a zasto je na tek 10. mestu pa ima razloga iako sam veliki fan SG ne mogu ovaj film da uporedjujem sa onima koji dole slede
Ocena: 9

9. Inception
Totalna zavrzlama u snovima sa Leonardom Di Kaprijom ostavice vas bez daha ukratko receno ovo je filmcina koji ne zelite da propustite
Ocena: 10 (cista kao suza :D )

8. Skyline

Ko kog misli da kad bi neka supercivilizacija došla i da bi nas rasturila onda je ovo pravi film za njega.
Morbidan,brutalan,uzbudljiv su tri reči koje opisuje ovaj film.Meni se svideo i dajem mu uprkos Imbd-ovoj cetvorci ono se nalazi ovde na ovom mestu i sa mojom ocenom 9

7. Armageddon

"Russian parts,American Parts...
All made in Taiwan!!!"

Film je toliko dobar da bi mogao da ga gledam iznova i iznova i iznova i da bi nikad ne dosadi.Sami likovi su genijalni a isto toliko ludi.Obozavam ovaj film!
Ocena: 10

6. Star Trek: First Contact

Posto sam ja Treker mora da se nadje i jedan ST film ovde zar ne...
Naravno da ne. Ovo je odlican film i meni iskreno nikad dosadan mada bi iskreno ovde strpao i Nemesis i kao i Star Trek [2009] ali ipak jedan je First Contact tako da se odlucio ipak za njega. Mozda samo novi Trek drzi vecu paznju jer je nagruvan akcijom jos vise od odlicna Nemesisa ali ipak First Contact je ovde najbolji jer ima ono sto Trek zaista cini Trekom.
Kao sto rekoh:
Jedan od najboljih trek filmova a ako ne možda čak i najbolji.Odličan početak kako Borg dolazi sa jednom kockom u naš sistem i odmah što bi se reklo tabačina.Ja zaista ne volim kad se neko igra sa vremenom a pogotovo u filmu jer na taj način po meni upropašćuju film ali ovde to nije slučaj Film nas vraća u vreme kada smo izumeli prvi warp brod i kada naravno nakon toga prvi kontakt sa vanzemaljcima.Posebno me je obradovalo kada Zefram sa Vulkmacima igra r'n'r
Ima nekih delova filma koji bi možda zamerio ali to nije razlog da filmu ne dam visoku ocenu,a da bude još gore film je za dlaku izgubio desetku
Ocena: 9,7

5.The Fifth Element.

Ne znam koliko sam pogledao puta ovu legendu od filma.I dan danas nema te sekunde u filmu gde bi ste dosadjivao.Prepun akcije,uzbudjena i a boga mi i humora (baren meni),film je svakako za svaku preporuku.Stoga ne vredi pricati dalje.Sedi...
Ocena 10

4. Event Horizon

Film je toliko morbidno bolestan da je to strasno. Ovo je iskreno jedan od mojih omiljenih SF Horrora. Dakle ako niste pogledali ovaj film ozbilno ga pogledajte a imajuci u vidu da je podosta deo filma izbacen zbog brutalnosti daje mi jos vise da ga jos vise volim :vrazicak1: Ukratko receno film je odlican!
Ocena 10

3. Star Wars

Kopletan serijal je prava legenda!
Obozavam ga celog i bukvalno jedva ceka da se ponovo prikazuje na TV-u!
Ocena 10

2. The Matrix

Jao ljiudi da znate koliko sam ja opterecen Neom da to nije normalno..jedno vreme sam se oblacio isto kao on!!! U svakom slucaju ja sam toliko zaludjeik u ovaj film da bukvalno kada mi jedanput nestala struja a ja snimao Matrix sa TV-a na DVD recorederu doslo mi je bilo da se ubijem...mislim toliko sam kukao kao da se ne znam sta desilo :zgrožen:
Ali jeste desilo se...jedva sam cekao taj dan...i ja gledam circa sat vremena film i samo odjenaput pufff... :whatever:
Ocena? Ne moram ni da govorim zar ne? :mrgreen:
Ocena 10

1. A L I E N

Moja omiljena SF spodoba i najbolji SF ili Horror film!
Ako postoji film za koji sam veci zaludjenik i to od malena ,ja sam ovaj film gledao sa 9 godina pa vi vidite :naughty: :naughty: :naughty:
Origanalni film je vrhunski i kao sto vec rekoh moj omiljeni Horror odnosno SF film...kad kazemo SF mislimo uvek prvo na A L I E N-a

pon 23 tra, 2012 11:47 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: