|
Sada je: ned 26 srp, 2026 7:14 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koji SF namjeravate pogledati
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pon 18 sij, 2010 4:30 pm Postovi: 24 Lokacija: ZG Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Napušeni Asgard
|
 Re: Koji SF namjeravate pogledati
SG-1 MORAŠ pogledati  Istina, prva sezona je dosadna, al kasnije... 
|
| sri 20 sij, 2010 3:44 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja od danas službeno krećem sa Stargateom SG1. Naslušao i načitao sam se samo hvala glede te serije, pa valjda je i vrijeme da se uvjerim u to.  Prije sam nasumično gledao pokoju epizodu na slovenskom Kanalu A, pa nisam uhvatio nit. Mislim da će se to uskoro ispraviti. 
|
| sub 30 sij, 2010 4:57 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Auuu, imat ces bome materjala... 10 sezona toga, pa jos 5 Atlantisa auuu. Meni trebalo jedno dva i pol mjeseca za sve odgledat... mada su neki uspjeli sve zgurat u 2-3 tjedna i to jos nisu gledali po redu Jesam rekao da ti zavidim? I ja bi htio da krecem gledat SG po prvi put.  Prva sezona je dosadnjikava, kasnije postaje bolje, a kad dodjes do Atlantisa zaboravit ces na SG1. Barem ja jesam. xD Uzivaj. 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| sub 30 sij, 2010 5:18 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: sri 01 srp, 2009 1:07 pm Postovi: 13 Spol: Ženski Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Uskoro krećem s gledanjem Andromede, al nemogu nać titlove na hrvatskom (ina nešto malo samo za 1. sezonu), jel zna možda netko gdje se mogu nać?
|
| pon 15 vel, 2010 11:30 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jadzia Dax je napisao/la: Uskoro krećem s gledanjem Andromede, al nemogu nać titlove na hrvatskom (ina nešto malo samo za 1. sezonu), jel zna možda netko gdje se mogu nać? Ovdje http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=206&s=sve imaš titlove za sve epizode. Sad, koliko su hrvatski, a koliko staro-jugoslavenski  ne znam. Skini pa vidi... 

|
| pon 15 vel, 2010 11:33 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: sri 01 srp, 2009 1:07 pm Postovi: 13 Spol: Ženski Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
T'Rapavi je napisao/la: Jadzia Dax je napisao/la: Uskoro krećem s gledanjem Andromede, al nemogu nać titlove na hrvatskom (ina nešto malo samo za 1. sezonu), jel zna možda netko gdje se mogu nać? Ovdje http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=206&s=sve imaš titlove za sve epizode. Sad, koliko su hrvatski, a koliko staro-jugoslavenski  ne znam. Skini pa vidi...  Da, to sam i ja bila našla, 1. sezona je HR a dalje SR...i malo su out of sync. Mislila sam da vi insideri možda imate bolje info  Hvala svjedeno 
|
| pon 15 vel, 2010 11:42 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Evo da zabumpam temu, planiram odgledat Flash Forward. Serija koja je trebala biti nekakva konkurencija Lostu, pa je otkazana nakon jedne sezone. Vidim radnju - čitav svijet padne u nesvijest i vidi svoju budućnost, pa reko da vidim i ja tu budućnost. Jedan od šefova serije je Brannon Braga (Oz, nemoj se zrigat), što je valjda razlog ukidanja. 
|
| sri 06 tra, 2011 5:55 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Invazija, Flash Forward... Dude, WTF? Šta još misliš gledat, Threshold?
Ako ti se gledaju te fijasko serije, nabavi radije Odyssey 5, to je barem neki vrag vrijedilo (makar je završilo bez ikakvog zaključka).
|
| sri 06 tra, 2011 6:03 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Moram se osjećat konkurentnim u raspravama, jer ne mogu NI REĆ jednu riječ, već krećeš sa paljbom.
|
| sri 06 tra, 2011 6:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Namjeravam pogledati SGU do kraja.... i to je to što se tiče ozbiljnijih kratkoročnih planova...
I jednom namjeravam iz početka pogledati Babylon5.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 06 tra, 2011 6:08 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Moram se osjećat konkurentnim u raspravama, jer ne mogu NI REĆ jednu riječ, već krećeš sa paljbom. Stop bitching and man up! It is I, _Oz! J'accuse! 
|
| sri 06 tra, 2011 6:13 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
A onda neć pogledat Flash Forward. Obrisat ću ga. Da ne mučim Oza.
|
| sri 06 tra, 2011 6:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Ja sam trenutno ponovno poceo gledati Farscape  To mi je odlicna serija. Kad zavrsim mislim poceti sa Babylon 5. Kakvi su vasi dojmovi?
| sri 06 tra, 2011 6:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Serron je napisao/la: Kad zavrsim mislim poceti sa Babylon 5. Kakvi su vasi dojmovi? Već sam to komentirao više puta, no nije zgoreg još jednom: B5 je pri vrhu TOP5 SF serija ikada. Stvarno preporučujem gledanje. Pogotovo ako voliš dobar SF sa primjesom politike, ne smetaju te relativno loši efekti u početnim sezonama, i možeš izdržati prvu sezonu koja je nešto lošija od ostalih.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 06 tra, 2011 6:55 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Hvala  Nije mi se dalo sve citati Vazna mi je samo radnja i dobro dijalozi  . Politika, onako-onako. Bio sam pogledao 3-4 epizode prije, ali sam stao. Neznam zasto :p
| sri 06 tra, 2011 7:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|