ah, evo mogla bih i ja sada napisati nešto
SUBOTAKrenuli smo oko 11:30h i nismo se ni okrenuli već smo bili u Pazinu, stvarno se brzo dođe do tamo...
Ant i Dašo su već bili tamo tako da smo se družili sa njima a onda je došla ekipica cura sa Rikona (tko je bio vjerojatno bi ih se sjetio) pa malo sa njima i tako je prolazilo vrijeme...
Što se tiče predavanja, khm...bila sam samo na dva (Korlević: Mali meteori i Horvatić: Problem s fizikom)

i na kvizu od Anta On Screen na kojem sam pobijedila tj. moj tim
Oko dve ure se dijelila maneštra koju nismo mogli ne probati...moram priznati da smo na početku sumnjali u to ali na kraju su neki i po repete išli
Spletom okolnosti Mirna, _Oz i Wildchild su morali otići

a ja sam dan prije već dogovorila prijevoz kod jednog drugog frenda tako da smo Emma(cura sa šanka sa Rikona) i ja ostale.
Polako je pao mrak a događanja približila kraju...feštalo se do samog jutra, vrijeme sam provodila malo nutra malo van...malo se plesalo a kada je bila pauza išlo se van na one zidiće
Naravno, nisam ni sumnjala...nije nedostajalo napastvovanja od strane Anta a i Daše...opet su me htjeli oteti i čak su me i digli i nosili okolo...strašno da...no ajde ja nisam bila tako laka
I tako došla
NEDJELJA Ura se pomicala tako da smo ostali bez jednog sata ali ajde nije bilo problema

Spomen Dom je bio otvoren do nekih 4ujutro a onda su ga zatvorili da ga malo počiste...frendica je dovukla gitaru pa smo malo pjevali tamo ispred doma a zatim oko pet se uputili u pekaru pa do njihove tamo gradine što već

...tamo smo dočekali jutro
E da, stalno zaboravljam ono najzabavnije...kada pahuljica ne spava ona postane hiperaktivna...jao, svi su me htjeli ozlijediti koliko sam je mljela i mljela
Da, oko sedam se otvorio prvi kafić pa smo se išli napuniti kofeinom...bile su meke stolice i ljudi su pokušali spavati ali eto...zahvaljujući meni to je bilo jako teško...ono ljudi, žao mi je!!!
I tako došlo devet sati, svi se skupili u onom kafiću do spomen doma...frendica imala slanine i vratine neke i ja se bacila na to skroz naskroz...haha, prejako
E onda sam ja sa još jednom frendicom pomagala otkopcavati kabele u velikoj dvorani...jao, scena im je predobra...ja bi tamo igrala neku predstavu!!!!!
Pa je došla tombola, di sam osvojila ništa

i tako malo po malo došle dve ure i polako se pokupili doma...došla u tri popodne u Rijeku
Ma sve u svemu bilo je odlično...ja bih to mogla ponoviti bez problema svaki slj. vikend

tko šiša spavanje
Što se tiče slika, većinom se svi imamo na fejsu za prijatelje tako da sve možete pogledati tamo.
Istrakon2011