Sada je: uto 26 svi, 2026 6:37 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 82 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Istrakon 2011 
Autor/ica Poruka
fluffy

Spol: Ženski
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
Post Re: Istrakon 2011
ah, evo mogla bih i ja sada napisati nešto :mrgreen:

SUBOTA

Krenuli smo oko 11:30h i nismo se ni okrenuli već smo bili u Pazinu, stvarno se brzo dođe do tamo... :)
Ant i Dašo su već bili tamo tako da smo se družili sa njima a onda je došla ekipica cura sa Rikona (tko je bio vjerojatno bi ih se sjetio) pa malo sa njima i tako je prolazilo vrijeme... :)
Što se tiče predavanja, khm...bila sam samo na dva (Korlević: Mali meteori i Horvatić: Problem s fizikom) :oops: i na kvizu od Anta On Screen na kojem sam pobijedila tj. moj tim \:D/
Oko dve ure se dijelila maneštra koju nismo mogli ne probati...moram priznati da smo na početku sumnjali u to ali na kraju su neki i po repete išli :P
Spletom okolnosti Mirna, _Oz i Wildchild su morali otići :( a ja sam dan prije već dogovorila prijevoz kod jednog drugog frenda tako da smo Emma(cura sa šanka sa Rikona) i ja ostale.
Polako je pao mrak a događanja približila kraju...feštalo se do samog jutra, vrijeme sam provodila malo nutra malo van...malo se plesalo a kada je bila pauza išlo se van na one zidiće :mrgreen:
Naravno, nisam ni sumnjala...nije nedostajalo napastvovanja od strane Anta a i Daše...opet su me htjeli oteti i čak su me i digli i nosili okolo...strašno da...no ajde ja nisam bila tako laka :mrgreen:
I tako došla NEDJELJA
Ura se pomicala tako da smo ostali bez jednog sata ali ajde nije bilo problema :mrgreen: Spomen Dom je bio otvoren do nekih 4ujutro a onda su ga zatvorili da ga malo počiste...frendica je dovukla gitaru pa smo malo pjevali tamo ispred doma a zatim oko pet se uputili u pekaru pa do njihove tamo gradine što već 8-[ ...tamo smo dočekali jutro :D
E da, stalno zaboravljam ono najzabavnije...kada pahuljica ne spava ona postane hiperaktivna...jao, svi su me htjeli ozlijediti koliko sam je mljela i mljela :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:
Da, oko sedam se otvorio prvi kafić pa smo se išli napuniti kofeinom...bile su meke stolice i ljudi su pokušali spavati ali eto...zahvaljujući meni to je bilo jako teško...ono ljudi, žao mi je!!! :zubo:
I tako došlo devet sati, svi se skupili u onom kafiću do spomen doma...frendica imala slanine i vratine neke i ja se bacila na to skroz naskroz...haha, prejako :lol:
E onda sam ja sa još jednom frendicom pomagala otkopcavati kabele u velikoj dvorani...jao, scena im je predobra...ja bi tamo igrala neku predstavu!!!!! :mrgreen:
Pa je došla tombola, di sam osvojila ništa :zubo: i tako malo po malo došle dve ure i polako se pokupili doma...došla u tri popodne u Rijeku :D

Ma sve u svemu bilo je odlično...ja bih to mogla ponoviti bez problema svaki slj. vikend :P tko šiša spavanje 8-[

Što se tiče slika, većinom se svi imamo na fejsu za prijatelje tako da sve možete pogledati tamo. Istrakon2011 :D

uto 29 ožu, 2011 11:25 pm
Profil YIM Web stranica
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Wildchild je napisao/la:
I za kraj, da ne bi zaboravio, opet su bile prisutne one kopitarke od prošle godine. :lolsmjeh:

Dobile su dojavu da ti dolaziš, pa nisu imale izbora. :zubo:

uto 29 ožu, 2011 11:41 pm
Profil Web stranica
fluffy

khm, koliko je meni poznato lani je bila samo jedna kopitarka i to ova plava :scratch:

sri 30 ožu, 2011 12:12 am
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Drago mi je da vam je bilo lijepo, zasita ljepe su to prigode, pogotovo kada još stručnjaci poput Korlevića imaju predavanja. :)
A još zabava na konvencijama...super.. :mrgreen:

sri 30 ožu, 2011 1:23 am
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Nije li Korlević spominjao neke asteroide koji bi za nekih 20-ak godina mogli predstavljati potencijalnu prijetnju?

To je nekako u suprotnosti s ovim člankom:
http://blastr.com/2011/03/astronomer-whats-the-real.php

At the moment, no asteroid is known to have an Earth-impacting trajectory, but we're looking.

:|

sri 30 ožu, 2011 10:22 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Bilo bi dobro kada bi netko napisao što je uglavnom gospodin Korlević spominjao?

A da zanimljivo je to sve u vezi asterodia, inače ti asteroidi koji bi se mogli smatrati kao potencijalne prijetnje su manja briga astronomima, najviše oni znaju spominjati najgori su oni za koje još ne znamo.

sri 30 ožu, 2011 11:42 pm
fluffy

alfa_Q je napisao/la:
Bilo bi dobro kada bi netko napisao što je uglavnom gospodin Korlević spominjao?

prepuštam to kolegama, oni će dati puno bolji report :mrgreen:

sri 30 ožu, 2011 11:54 pm
Profil YIM Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 82 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: