| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Nontopic pričaonica
captain je napisao/la: pahuljica je napisao/la: daj neka više ove naše televizije otkupe neku sf seriju!!!!!!  Otkupili fringe nedavno ..eureka je bila malo na tv-u sf je , BSG bija nedavno a i SGU ..mozda ali samo mozda uskoro bude jos koja ..npr stargate sg1 ili stargate atlantis ..jer koliko se sican cak su i sa sf centra trazili da otkupe te serije dvi bilo pa prošlo, želim opet 
| sri 09 ožu, 2011 12:53 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa bit ce ..na HRT-u obicno nakon male SF stanke krene skoro pa navala sf-a ..ako se sicas za vrime star trek-a su cak i prikazivali bar jos dvi sf serije ..doduse obe nako ..nako meni nisu neke ali ..bilo ih je ..Dr who i Primeval a mislin i torchwood jedno vrime Pa sad vjerojatno ide opet sf na tv-u 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 09 ožu, 2011 12:59 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Šta mislite koliko % ljudi omiljene serije skine s Interneta, presnimi od nekog ili si nabavi na neki drugi onaj način? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 09 ožu, 2011 1:19 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dosta ..ja ih npr i gledan na netu 
|
| sri 09 ožu, 2011 1:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bilo bi zanimljivo vidjeti negdje neku podatke, statistiku o tome
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 09 ožu, 2011 1:37 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Zanimljivo i statistika u istoj rečenici. Zanimljivo... 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 09 ožu, 2011 1:38 am |
|
 |
|
Make it so
|
Cvicek je napisao/la: Bilo bi zanimljivo vidjeti negdje neku podatke, statistiku o tome S obzirom da su to ilegalne stvari ..ko vodi o tom statistiku ..onako imas li ideju 
|
| sri 09 ožu, 2011 1:58 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ja bi da repriziraju one brazilske sapunice. U svakom slučaju su bolje neg turske. 
| sri 09 ožu, 2011 12:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Cvicek je napisao/la: Šta mislite koliko % ljudi omiljene serije skine s Interneta, presnimi od nekog ili si nabavi na neki drugi onaj način?  ja samo presnimim od nekoga, prelijena sam da ih skidam 
| sri 09 ožu, 2011 2:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
prekinuli mi supernatural baš kad sam se navikla... umjesto toga neće biti Život na Marsu... nego njegov spin off... kuda ide HTV?
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 09 ožu, 2011 2:38 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Mimi Sky je napisao/la: prekinuli mi supernatural baš kad sam se navikla... umjesto toga neće biti Život na Marsu... nego njegov spin off... kuda ide HTV? ...jep, vidjeh i ja taj novi spin off, a ne znam...faliti će mi Sam Tylor 
| sri 09 ožu, 2011 2:47 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: serije
je... kad sam ga gledala, kao da sam gledala još jedan doctor who... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 09 ožu, 2011 2:52 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Vi koji gledate redovito serije na TV-u, kako to uspijevate? Svaki dan (ili barem većinu dana) morate u točno vrijeme biti pred ekranom, ako promašite, onda imate reprizu u neko vampirsko vrijeme...Što je s obvezama, posao, faks, ovo-ono?
Ili recimo dođete krepani s faksa/posla i baš vam se ne da gledati, a serija počinje...Kad je imate na PC-u, onda lijepo odspavate ili štogod i gledate tek kad vam se stvarno gleda...
|
| sri 09 ožu, 2011 3:02 pm |
|
 |
|
fluffy
|
vidiš ja baš suprotno, ja mogu toga pogledati da dvd-a kada kod želim (od onoga što imam) no jednostavno lakše mi je nešto pogledati na TV-u nego da sada ovaj čas idem gledati pr. DS9...dobro, nije da sada pratim brdo toga na tv-u pa da ono, ne izlazim van radi neke serije  u ovom slučaju većina serija koje pratim idu kasno navečer što je super jer se uz njih onda opuštam nakon kakve kazališne probe ili sl...volim doći doma i s guštom pr. pogledati Laži mi 
| sri 09 ožu, 2011 3:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Da, ali dok gledaš serije na kompu, možeš pauzirati da odeš piškit. Dok gledaš na teveu, moraš čekat reklame. I upiškiš se. 
|
| sri 09 ožu, 2011 11:20 pm |
|
 |
|