| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 How i Meet Your Mother
Vidim da nema thread o toj seriji  (stvarno se nadan da nije negdi zakopan duboko u forumu jer bi ispalo da brzopleto otvaran thread) Meni dosta draga humoristicna serija i iako sam mrvicu onako zaboravija neke stvari , ono sta san gleda je ostalo u dobrom sjecanju Nisan je cilu pogleda ali sad kako se reprizira bacin opet oko na nju .. ted mosby je obuka odijelo i sad show pocinje  Radnja serije : Ukratko Ted Mosby prica svojoj dici kako je upoznao njihovu majku a prica pocinje sredinom prvog desetljeca 21 stoljeca ..vezana uz curu robin u koju se ted zaljubija ..i tako tokom serije radnja polagano napreduje Za detaljniji opis : http://hr.wikipedia.org/wiki/Kako_sam_u ... %A1u_majkuhttp://en.wikipedia.org/wiki/How_I_Met_Your_Mother
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 05 sij, 2011 5:56 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: How i Meet Your Mother
draga mi serija, jedna od rijetkih koje pratim. sviđa mi se format i humor. igre rijecima su fora. i likovi su dobri.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 06 sij, 2011 3:21 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: pet 21 sij, 2011 2:26 pm Postovi: 7 Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Opis Stanja: kakvog stanja?
|
gdje sad to pratite? s torenata?
hoce li biti nove sezone na RTLu?
_________________ Beam me up, Scotty.
|
| pet 21 sij, 2011 2:42 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
RTL2 imas svaki utorak navecer
|
| pet 21 sij, 2011 4:51 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
serija je super likovi su awesome i mislim da sam se opet previše navukla 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| uto 22 vel, 2011 1:12 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Šta nisi do sad gledala? Mogu ti spojlat? 

|
| uto 22 vel, 2011 1:16 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
jesam, ali ono preko ljeta a tv-u, nešto i nikako  NE!! 
|
| uto 22 vel, 2011 1:18 am |
|
 |
|
Make it so
|
T'Rapavi je napisao/la: Šta nisi do sad gledala? Mogu ti spojlat?  Zapravo nemos a zasto rece ti rowena Inace cudno sta serija nije komentiranija tu ..jer je naprosto genijalna a posebno barney Josh mi je u glavi epizoda kad su pokazali kako je on od hippy lika i pacifista ..posta covik u odijelu koji je awesome A i to je u biti super ..sve se otkrije kroz pricu a likovi uvik imaju nesto za pokazat .. naprimjer robin i njena karijera u shopping centrima u kanadi ..ili kako su se u biti upoznali barney i ted ..ma sta je vise gledan serija mi je genijalnija 
|
| uto 22 vel, 2011 1:25 am |
|
 |
|
Admiral
|
khm, khm, khm... pričajući o spojlerima... imajte obzira, ja odgledala 5 sezonu, ne spojlajte ono prije 
|
| uto 22 vel, 2011 1:26 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Prejaka serija, Barney trga  Jedina od novih humoristicnih serija koju gledam. Moram naci dvd-e stao sam negdje na 3. sezoni 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 22 vel, 2011 9:26 pm |
|
 |
|
Admiral
|
svi ste na trećoj sezoni, ha? spojler attack 
|
| sri 23 vel, 2011 4:29 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Serija je obnovljena za naredne dvije sezone.

|
| sub 05 ožu, 2011 4:15 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ajme .."jadna dica" star in nikako da dođe do bitnog u tome kako je upozna njihovu majku ..nego stalno nesto odgađa 
|
| sub 05 ožu, 2011 5:50 pm |
|
 |
|